newthink کاربر فوقحرفهای ارسالها 599 امتیاز 2,913 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه فیــزیــک 2013/9/11 #241 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر صنایع؟شماهمسایه ماهستین خوش اومدین من طبق سال های قبل منظورم همین شنبه بود! ولی صبرکنین تا دانشگاه اطلاعیه بده بعد همه چی قطعی میشه
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر صنایع؟شماهمسایه ماهستین خوش اومدین من طبق سال های قبل منظورم همین شنبه بود! ولی صبرکنین تا دانشگاه اطلاعیه بده بعد همه چی قطعی میشه
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2013/9/11 #242 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر نه من سخت افزارم. شنبه تازه مدرسه ما این نمیدونم چی چی هامونو میده بمون.
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر نه من سخت افزارم. شنبه تازه مدرسه ما این نمیدونم چی چی هامونو میده بمون.
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2013/9/11 #243 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر سایت دانشگاه چیه؟ ؛؛ )
newthink کاربر فوقحرفهای ارسالها 599 امتیاز 2,913 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه فیــزیــک 2013/9/11 #244 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر بازم خوش اومدین گفتم که نگران مدارکتون نباشین اگه امسال هم مثل پارسال بگن زودباید بیاین ثبت نام قطعاهمه نمیتونن کامل کنن مدارک رو بعدا میبرین ولی روزاول حتما برین و زودهم برین سايت دانشگاه aut.ac.ir
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر بازم خوش اومدین گفتم که نگران مدارکتون نباشین اگه امسال هم مثل پارسال بگن زودباید بیاین ثبت نام قطعاهمه نمیتونن کامل کنن مدارک رو بعدا میبرین ولی روزاول حتما برین و زودهم برین سايت دانشگاه aut.ac.ir
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2013/9/11 #245 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر فقط من و لولیع امیرکبیریم؟ )
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2013/9/12 #246 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر به نقل از فاطمه : فقط من و لولیع امیرکبیریم؟ ) کلیک کنید تا باز شود... به خودمون میخندی الان؟ ×یعنی الان دیگه نتایج اومده نباید ما اسپم بدیم؟
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر به نقل از فاطمه : فقط من و لولیع امیرکبیریم؟ ) کلیک کنید تا باز شود... به خودمون میخندی الان؟ ×یعنی الان دیگه نتایج اومده نباید ما اسپم بدیم؟
AraSh_HaShemi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 271 امتیاز 578 نام مرکز سمپاد اراک دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مکانیک 2013/9/12 #247 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر آخرین خبرها حاکیه 4-5 شنبس ثبت نام
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2013/9/12 #248 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر به نقل از آرَش : آخرین خبرها حاکیه 4-5 شنبس ثبت نام کلیک کنید تا باز شود... هفتهی دیگه؛ آره؟ تو سایت که نزده چیزی.
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر به نقل از آرَش : آخرین خبرها حاکیه 4-5 شنبس ثبت نام کلیک کنید تا باز شود... هفتهی دیگه؛ آره؟ تو سایت که نزده چیزی.
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2013/9/12 #249 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر چون ما خیلی گناه داریم تنهاییم میتونیم مگه نه؟ چرا این سایتش هیچی نمیزنه. به نقل از آرَش : آخرین خبرها حاکیه 4-5 شنبس ثبت نام کلیک کنید تا باز شود... نگو که منظورت فردا و پس فرداست
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر چون ما خیلی گناه داریم تنهاییم میتونیم مگه نه؟ چرا این سایتش هیچی نمیزنه. به نقل از آرَش : آخرین خبرها حاکیه 4-5 شنبس ثبت نام کلیک کنید تا باز شود... نگو که منظورت فردا و پس فرداست
AraSh_HaShemi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 271 امتیاز 578 نام مرکز سمپاد اراک دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مکانیک 2013/9/12 #250 پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر نه برادر وقتی میگم 4 و 5 شنبه با توجه به اینکه امروز 4 شنبس پس منظورم میشه هفته بعد دیگه
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر نه برادر وقتی میگم 4 و 5 شنبه با توجه به اینکه امروز 4 شنبس پس منظورم میشه هفته بعد دیگه