• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شانس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تا چند سال پیش اگه میگفتین شانس میگفتم وجود خارجی نداره ولی حالا کسانی رو میبینم که به خاطر شغل پدرشون یا پارتی کلفتشون به چه چیزایی میرسن که لیاقت یک صدمشم ندارن حالا واقعا شانس هست؟

من به شانس اعتقاد دارم
چون احتمال و شانس یکی از بزرگترین بخش های علم اند
و یه قسمتی از زندگی انسان هست که کاملا ناعادلانه بر اساس شانس وجود داره
مثل مکان تولد تاریخ تولد و...
اما نمیشه گفت همه چی بر اساس شانس یا همه چی دست خود آدمه...

شانس وجود نداره ولی احتمال اینا وجود داره
حالا فرقشو نمدونم فقط خواستم ازین جمله قشنگا بازی با کلمه ها گفته باشم

شانس تو زندگیم نقشی نداشته تا حالا
ولی بدشانسی چرا

تا خدا هست شانس بی معنیه!:D;;);;):'>:'>

جمعیت دنیا: هفت میلیارد
جمعیت ایران هفتاد میلیون
احتمال به دنیا اومدن من تو ایران: یک درصد!!!
حالا بازم می گیم شانس وجود نداره؟؟؟؟

شانس یعنی باور ب اینکه خوش شانسی

شانس و احتمال یکی نیستن که باهم به کار گرفته بشن، و خیلی اوقات که حرف از شانس زده میشه، در اصل داریم از قضیه احتمال استفاده می کنیم...
من قبلا به شانس اعتقاد داشتم و اینجوری بودم که: به هر حال باید یه چیزی چاشنی دنیا باشه!
ولی نه! دنیا دقیق تر این این حرفاست که یه چرت و پرتی به نام شانس بخواد توی روندش دخالت داشته باشه.
یه سری مثال هایی که زدید و نقضشون:
نخونده امتحان تشریحی رو نمیشه نمره گرفت...هرچی میگیری از رجوع به اطلاعات قدیمی مغزت به دست میاد و قدرت یاوه گویی و بداهه گویی‌ت! پس شانس نیست.
امتحان تستی رو میشه نمره خوب گرفت چون احتمال 25 درصد پاسخت صحیحه و 75 درصد غلط!!!بازم احتمال میاد وسط

شغل پدر یا پارتی کت و کلفت بازم شانسی نیست!!!یا حتی سهمیه کنکور!مثال بزنم؟ پدر من بیست سی سال درس خونده و یه عالمه تلاش کرده و فلان بهمان، و من سهمیه هیئت علمی گرفتم...شانس نیست نتیجه تلاش پدرمه(ناعادلانه هست، ولی شانسی خیر) پدربزرگم به دلیل تربیتی یا اخلاقی یا اعتقاداتی که داشته حس کرده که باید بره و بجنگه، اون وسط شهید شده،جانباز شده یا اسیر شده، سهمیه به من میدن!شانس نیست!نتیجه کار یه نفر دیگه ست که به من میرسه! پارتی کت و کلفت: روابط گستره و بدرد بخور! هوش اجتماعی بالا! توانایی استنفاده از آدما!هنوزم بگم؟

بحث محل تولد خانواده تاریخ تولد و غیره جداست که حوصله توضیح ندارم بعدا شاید ادیت زدم:)

آخرین ویرایش:
Back
بالا