شانس و احتمال یکی نیستن که باهم به کار گرفته بشن، و خیلی اوقات که حرف از شانس زده میشه، در اصل داریم از قضیه احتمال استفاده می کنیم...
من قبلا به شانس اعتقاد داشتم و اینجوری بودم که: به هر حال باید یه چیزی چاشنی دنیا باشه!
ولی نه! دنیا دقیق تر این این حرفاست که یه چرت و پرتی به نام شانس بخواد توی روندش دخالت داشته باشه.
یه سری مثال هایی که زدید و نقضشون:
نخونده امتحان تشریحی رو نمیشه نمره گرفت...هرچی میگیری از رجوع به اطلاعات قدیمی مغزت به دست میاد و قدرت یاوه گویی و بداهه گوییت! پس شانس نیست.
امتحان تستی رو میشه نمره خوب گرفت چون احتمال 25 درصد پاسخت صحیحه و 75 درصد غلط!!!بازم احتمال میاد وسط
شغل پدر یا پارتی کت و کلفت بازم شانسی نیست!!!یا حتی سهمیه کنکور!مثال بزنم؟ پدر من بیست سی سال درس خونده و یه عالمه تلاش کرده و فلان بهمان، و من سهمیه هیئت علمی گرفتم...شانس نیست نتیجه تلاش پدرمه(ناعادلانه هست، ولی شانسی خیر) پدربزرگم به دلیل تربیتی یا اخلاقی یا اعتقاداتی که داشته حس کرده که باید بره و بجنگه، اون وسط شهید شده،جانباز شده یا اسیر شده، سهمیه به من میدن!شانس نیست!نتیجه کار یه نفر دیگه ست که به من میرسه! پارتی کت و کلفت: روابط گستره و بدرد بخور! هوش اجتماعی بالا! توانایی استنفاده از آدما!هنوزم بگم؟
بحث محل تولد خانواده تاریخ تولد و غیره جداست که حوصله توضیح ندارم بعدا شاید ادیت زدم:)