• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شانس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شانس

خوب کسایی که میگن شانس وجود داره فکر نمیکنن که هر اتفاقی خواسته خدا بوده؟؟؟
از کجا میدونید وقتی 1اتفاق بدی براتون میوفته به نفعتون نبوده؟ 1سری جواب هارو آدم به مرور زمان بهش دست پیدا میکنه از کجا میدونید اگه همون اتفاق بد براتون نمیوفتاد بعدا 1اتفاق بدتر هم نمیوفتاد؟
هیچ چیزی تصادفی نیست همون سیب تو سرو کله خیلیا افتاد ولی فقط نیوتون فکر کرد چرا میوفته ای کاش 1هندونه از اون بالا پرت میشد به جاش این همه اثبات نداشتیم ;D
اینم از شاننننس که سیب تو کله اون خورد ;D
شانس فقط 1 اسمه درواقع تقدیر خود ماست و همچنین تقدیر در دست تغییر, تغییر در دست تو

من اعتقاد ندارم بهش... .

ولی تو بچگی همه میگفتن خیلی خوش شلنسی...الان هم بد نیست شانسم....(بازم میگم به شانس اعتقاد ندارم.)

به نظر من شانس وجود نداره :-" يني نه كه وجود نداشته باشه ها ! اين اتفاقات ِ اتفاقي كه ميوفته رو نمي شه گذاشت اسمش و " شانس "
يعني آدم خوش شانس و بد شانس وجود ندارن به نظر مـن ! آدما به اندازه خوشبينيشون خوشبختن و اندازه بدبينيشون بدبخـت ؛ به نظر من :-??

به نقل از پویا م :
فک کنم حادثه تصادفی با شانس فرق داره!
نیوتن مثلا برحسب تصادف درباره سیب به فکر فرو رفت. نه اینکه ادم خوش‌شانسی بود!

بابا کی گفت نیوتون مثلاَ رسماَ اگه داروین یا مندل شانس نمیاوردن به اینجا نمی رسیدن یا اگه دیوید لارک بدبخت بدشانسی نمیاورد به اون نتیجه غلط نمی رسید.

ما که کلا به گند بودن شانس معروفیم اونم دو آتیشش "مامانو بابا م دخترعمو پسر عمو هستند"
اما شاید واقعا به طرز تفکر خودت مربو طه شایدم به چیزای دیگه
اما هر چی که باشه با فکر نکردن بهش خاتمه پیدا میکنه...

شانس که هست ولی تلاشو کوشش یه چیز دیگست اصاصن هر کی تلاشو کوشش کنه به شانس هم میرسه B-) B-) B-)

.

شانس...همون چیزی که من ندارم ...اگه هم دارم از نوع بدش دارم که اصطلاحا" بهش میگن بدشانسی :-L
خدایی خودم تاحالا بهش فک نکرده بودم...ولی با چند نفر که در مورد زندگیم حرف زدم بهم گفتن چقد بدشانسی... 8-|
حالا بماند چرا #:-S
ولی خدایی خسته شدم ازین بدشانسیم :( :((

من کلا شانس رو توجه خدا به خودم معنی می کنم.
وقتی میگم شانس ندارم منظورم اینه که خدا به من کمتر توجه کرده.(البته بنظرم این حرف ممکنه از روی نادونی من باشه).
و وقتی هم میگم آدم خوش شانسیم یعنی که خدا خیلی بهم توجه می کنه.
البته یه حرفی بود که من قبلنا همیشه میزدم(خدا ببخشه) می گفتم ما که کلا از نطفه شانس نداشتیم. #-o :-s :((

شانس
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.