فک کنم بستگی به رشتش داره...یعنی تقریبا مطمئنمبه نقل از شـــــــــــیرین :تا چه رتبه ای میگیره مهندسی![]()
علم و صنعت برای کارشناسی مهندسی پزشکی تاحالا نداشته.به نقل از Samira :) :اینجا دانشجوی مهندسی پزشکی یا صنایع پیدا میشه؟میخوام یه کم ازش مشورت بگیرم درباره رشتش و اینا لطفا!!
![]()
به نقل از zαн®α•s :میخواستم راجب سطح علمی رشته کامپیوتر نرم افزارش بپرسم.مسابقه اینا چطور؟برگزار میشه یا فقط باید درس خوند؟ :-s دیگه اینکه تا چه میگیره نرم افزار؟ وضعیت خوابگاهاش چطوره از هر نظر؟
ممنون![]()
والا خوابگاهای پسرا که خیلی متفاوته. من چند بار پیش بچه ها مونده بودم، تا ساعت 1 صبح نمی شد خوابید. از اونور هم از 8 بیدار بودی.به نقل از ALt3rnA :دوستان
عزیزان
هر سوالی پرسیدید رو من قبلا توی این تاپیک توی یک پست مفصل جواب دادم :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101223.msg1087022.html#msg1087022
در مورد آخرین سوال هم . علم و صنعت بهترین خوابگاه ها رو توی تهران برای مقطع کارشناسی داره .من خوابگاهی نیستم ولی رضایتتونو 100 درصد تضمین میکنم . دیدم خوابگاها رو
اهم اهمبه نقل از Samira :) :اینجا دانشجوی مهندسی پزشکی یا صنایع پیدا میشه؟میخوام یه کم ازش مشورت بگیرم درباره رشتش و اینا لطفا!!
![]()
سطح نرم افزارش پایینه به نسبت.درسته 4ام هس تو ایران ولی خب بچه هاش می گن خوب نیس ولی سخت افزارش بد نیسبه نقل از zαн®α•s :میخواستم راجب سطح علمی رشته کامپیوتر نرم افزارش بپرسم.مسابقه اینا چطور؟برگزار میشه یا فقط باید درس خوند؟ :-s دیگه اینکه تا چه میگیره نرم افزار؟ وضعیت خوابگاهاش چطوره از هر نظر؟
ممنون![]()
خوابگاهش واسه دخترا خوبه. هر 4سال داخلهبه نقل از z :خوابگاه های این دانشگاه چطوره؟از نظر امکانات...
اگه یکی امتحان داشته باشه بقیه نداشته باشن باید تو سروصدا درس بخونه؟یا جای خاصی هس واسه درس خوندن؟
به نقل از رشید شاملی :کسی سوال داره بپرسهاهم اهمسطح نرم افزارش پایینه به نسبت.درسته 4ام هس تو ایران ولی خب بچه هاش می گن خوب نیس ولی سخت افزارش بد نیس
نرم افزار تا 1100 اینا میگیره منطقه 2خوابگاهش واسه دخترا خوبه. هر 4سال داخله
قطعا داره.سالن مطالعش خیلی خوبه![]()
چه رشته ای ؟ ورودی چه سالی؟به نقل از bee :منم هستم :-s
به نقل از metti :مواد
ورودی 92
به نقل از مهدی جون :منم هستم....ورودی 92 مهندسی برق![]()
به نقل از amparisay :ایشالا تو داغون ترین دانشگاه ایران به موفقیت برسی.
به نقل از بهزاد 93 :ورودتون رو به پادگان علم و صنعت تبریک میگم !![]()
اصلش یه کار فرهنگیه که باعث میشه شما تو یه محیط فوق العاده صمیمی دانشگاه و رشتتون رو بشناسین ، با همکلاسیاتون آشنا بشین ، کسایی که خوابگاهین واسه خودشون هم اتاقی انتخاب کنن و ...به نقل از metti :اصن این اوردو معارفه چی هست ?
چجوریه?
![]()