پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران
امیرکبیریا رو زدن.
امیرکبیریا رو زدن.
به نقل از مهســـــــــــــا :خب همون که سپهر گفت
۲ترم اول پردیس اصلی هستین به قول شما. از ترم۳ میاین پردیس فنی تو امیرآباد. ولی عمومیها به اضافهی آزمایشگاه فیزیک۱ و ۲ کماکان پردیس اصلی تشکیل میشه.
البته بچههای م.شیمی، علوم مهندسی و عمران میمونن تا آخر همون پردیس انقلاب.
جدی؟!!! نمیدونستم. دانشکده زدن براشون؟ تعدادشون زیاده خیلی آخه!به نقل از سپهر (Old Alex Delpiero) :میم شیمی هم البته داره میاد بالا فکر کنم ...
شما فعلا کار گرفتن مدرک و ایناتونو انجام بدین از مدرسه و برین پست و اینا تا اطلاعیه بزنن...به نقل از Afsaneh_h.e :پس کی اطلاعیه میزنن؟؟؟حوصلمون سر رفت
به نقل از مهســـــــــــــا :شما فعلا کار گرفتن مدرک و ایناتونو انجام بدین از مدرسه و برین پست و اینا تا اطلاعیه بزنن...
وااای سعیده ۳سال گذشته از اون روز یعنی؟!!به نقل از سَعیده :به یاد میارم که من نمیدونستم باید برم اداره پست ، الانم یادم نیست چرا واسه ثبت نام رفتم پست اما یادمه بهت زنگ زدم که برای ثبت نام چه باید بکنیم ، گفتی اداره پست رفتی ؟ بعدش من بدو بدو خودم رو در حالی به اداره پست رسوندم که ساعت دوازده کارشون تموم میشد، چون اونروز پنجشنبه بود
به نقل از مهســـــــــــــا :وااای سعیده ۳سال گذشته از اون روز یعنی؟!!
ما گروهی با بچههای مدرسه رفتیم که خوش بگذره بهمون احساس استقلال عجیبی میکردیم اون روز بعد هم که رفتم بانک تجارت حساب باز کنم خیلی باز احساس استقلال میکردم...
همشون امروز انجام شدبه نقل از مهســـــــــــــا :شما فعلا کار گرفتن مدرک و ایناتونو انجام بدین از مدرسه و برین پست و اینا تا اطلاعیه بزنن...
لاو گاردن کیه ستایش؟به نقل از ستایـش :آقا میگم اوایل ترم یه برنامه بذارین هم قدیمیا رو ببینیم جمیعاً هم جدیدا رو. بعداً هی وسط دانشگاه میبینیم همو اتفاقی، خوش میگذره! مثلاً یه ناهار میشه خورد تو چمنای لاوگاردن. :))
میاین آشنا میشین حالا با این لاو گاردن برای خودش «موجود»یه اصلابه نقل از SalehM :لاو گاردن کیه ستایش؟
شخصاً این برنامه رو هماهنگ خواهم کرد اگر این مراحل لعنتی تموم شه. :/
خوبیش اینه که از سمپادیا من دو-سه تا سال بالایی میشناسم، از رانت اطلاعاتی شما استفاده میکنم.به نقل از مهســـــــــــــا :میاین آشنا میشین حالا با این لاو گاردن برای خودش «موجود»یه اصلا