سمپادی‌های دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeide
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ثبت نام غیر حضوری کردیم اسکنشو ایراد گرفتن بابت کیفیت ...مجبور شدیم هعیی بالا پایین کنیم البته ما فنی بودیم :/
اینا دیگه کی‌ن؟؟ از یه طرف می‌گن کم حجم، از یه طرف به کیفیت ایراد می‌گیرن:/.

برنامتون گرفتین شماهایی که ثبت نام کردین؟ من دیدم چند نفر پرسیدن بهشون گفت برو پایین از فلانی بگیر من دیگه جسم و روانم توانشو نداشت گفتم بیخیال:)) چرا تو گلستان نمیذارن وجدانا

برنامتون گرفتین شماهایی که ثبت نام کردین؟ من دیدم چند نفر پرسیدن بهشون گفت برو پایین از فلانی بگیر من دیگه جسم و روانم توانشو نداشت گفتم بیخیال:)) چرا تو گلستان نمیذارن وجدانا
ثبت نام شدیم رفتیم سایت گذاشتن : )

• لایک
امتیازات: MFA
ورودیای فنی استاد بهتون کی افتاده؟
بگید شاید نکته مهمی بود که لازم بود بدونید

• لایک
امتیازات: MFA
این معاینات سلامت چیکار میکنن دقیقا؟
هر سال هست. یه روز میرید جایی که میگن، اونجا فشار و وضعیت دندون ها و وزن و قد و این جور چیزا رو اندازه میگیرن. علافیش یه کم زیاده فقط

هر سال هست. یه روز میرید جایی که میگن، اونجا فشار و وضعیت دندون ها و وزن و قد و این جور چیزا رو اندازه میگیرن. علافیش یه کم زیاده فقط
یعنی تا دو سه ساعت تموم نمیشه؟

یعنی تا دو سه ساعت تموم نمیشه؟
چرا. همونقدر طول میکشه. ولی هر آیتمی که باید چک شه مثلا دو سه دقیقه ست. ولی صفش نیم ساعته

مریم مینایی رو می شناسین؟
ما برا دروس معارف استاد خانوم نداشتیم اصلا (و نداریم احتمالا)
البته دخترا استاد مرد دارن برا درسایی مثل اندیشه و تفسیر و این چیزا.
ولی برای ادبیات و زبان استادای خانوم هم هستن. بعضیاشون خوبن بعضیاشونم بدن

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
چقد خلوته!!!

کیا تهران شدن؟

این تاپیک داره خاک میخوره....

چرا اونایی که تهران در اومدن نمیان اعلام حضور کنن؟ : ))
طبق رسم هر سال سمپادیای دانشگاه تهران احتمالا براتون گروه بزنیم و حقایق ناگفته (!)
دانشگاه رو بگیم.

گروه بزنین حقایق ناگفته‌تر رو هم بگین چه بهتر.:)))
چرا اونایی که تهران در اومدن نمیان اعلام حضور کنن؟ : ))
طبق رسم هر سال سمپادیای دانشگاه تهران احتمالا براتون گروه بزنیم و حقایق ناگفته (!)
دانشگاه رو بگیم.

دوستان دانشگاه‌تهرانی بیایین اینجا اعلام حضور کنید و انجمن رو از خاک گرفتگی نجات بدید. ((:
به عنوان سوال ایجاد کننده‌ی بحث، اخیراً دانشگاه بودید؟ نظرتون راجع به جو و فضای خیلی راحت دانشگاه که کم‌کم انگار داره ازمون گرفته میشه چیه؟
آیا بعضاً حس نوستالژی توام با غم تمامِ وجودتون رو نمی‌گیره با فکر کردن به دانشگاه قبل از سال نود و شش؟ (:

دوستان دانشگاه‌تهرانی بیایین اینجا اعلام حضور کنید و انجمن رو از خاک گرفتگی نجات بدید. ((:
به عنوان سوال ایجاد کننده‌ی بحث، اخیراً دانشگاه بودید؟ نظرتون راجع به جو و فضای خیلی راحت دانشگاه که کم‌کم انگار داره ازمون گرفته میشه چیه؟
آیا بعضاً حس نوستالژی توام با غم تمامِ وجودتون رو نمی‌گیره با فکر کردن به دانشگاه قبل از سال نود و شش؟ (:
قبل 96 چجوری بوده مگه؟

Back
بالا