سمپادی‌های دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeide
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوال هم در مورد کتابخونه دانشگاه
اونم مدارک میخواد برای ثبت نامش؟ اصلا باید ثبت نام کنیم تو کتابخونه؟ پولیه؟ چندتا کتاب هم زمان میدن؟ بعد سال اول باید از همون کتابخونه مرکزی استفاده کنیم؟
کتابخونه مرکزی برای دانشجوها هزینه ای نداره فقط میری پشت کارت دانشجویی ت یه بارکد میزنند و هر سال باید این کار رو انجام داد

بذارید نتایج بیاد این تاپیکا شلوغ میشه احتمالا:)

https://t.me/hamyarUT
این کانال رو فعلا جوین بدید...
به درد بخوره. احتمالا تو مراحل ثبت نام و خوابگاه به کارتون میاد.

بچه ها پردیس فارابی هم جزو تهران محسوب میکنید یا ن؟

برامون جشن میگیرن ؟:-"
ما و شما بدشانسیم. برای ما روز اول مهر افتاد اول دوم محرم. برای شما میفته یکی دو روز بعد عاشورا. از اون جشنایی که مد نظرته فکر نکنم. یه ایین ورودی داره. سال پیش موسیقی سنتی خراسان بود. از اینا که کلی سوز داره میخوای گریه کنی:)) خود دانشکده فنی یه مراسمی گرفت اون مفرح تر بود. بعدشم هر دانشکده رفت تو یه کلاس، بهشون برگه واحدای کل دوره، معرفی دانشکده، انجمن ها و تشکل ها رو دادن. امسال شنیدم قرار مراسم ها بهتر و مفیدتر باشه.

برامون جشن میگیرن ؟:-"
در کل خیلی انتظار چیز ویژه ای نداشته باش ((:
ولی عیدانه ها رو به هیچ وجه از دس نده ((:
ترم پیش قشنگ یه روز از صب تا شب پارتی گرفتن شیمی ها((:

: | شانس مارو :-"
ترم اول چند واحد میدن اصولا؟
راسته میم شیمی ها کلا ول هستن؟:D :-"
18 تا میدن فکر کنم. یعنی چی کلا ول؟ کسی بخواد تو دانشگاه وله. نخوادم نیست دیگه. مثل دبیرستان نیست درس نخونی تکلیف ندی بیاد بگه چرا فلان کارو نکردی. نمیخونی نمره کم میدن میندازنت:)

⚠️ اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پیوسته بیوتکنولوژی آزمون سراسری سال ۱۳۹۷

مرحله اول:
دریافت شناسه یکتا

مرحله دوم
تاریخ ثبت نام غیرحضوری: روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه ۲۵ الی ۲۷ شهریور ۱۳۹۷

مرحله سوم:
تاریخ ثبت‌نام حضوری: روزهای شنبه و یکشنبه ۳۱ شهریور الی اول مهر ۱۳۹۷ (بر اساس نوبت اعلام شده از طریق پیامک به پذیرفته‌شدگان گرامی)

محل ثبت‌نام حضوری: پردیس / دانشکده‌ محل قبولی با آدرس‌های مندرج سامانه ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم و نحوه انجام ثبت‌نام به سامانه ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران به آدرس reg.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

کانال دانشجویی دانشگاه تهران

این غیرحضوریه چقدر اعصاب خرد کن بود. فکر کنم مثلا سایز عکس کارنامت نباید بیشتر از 250 کیلوبایت باشه. ده بار باید عکسو کراپ کنی و کیفیتشو بیاری پایین تا بشه اپلود کرد:))

شناسه ی یکتا چیه؟
---------------------------------
من شماره داوطلبیم رو وارد می کنم میگه کسی با این مشخصات پیدا نشد و فلان، مشکل چیه؟

شناسه یکتا برای ورود به پنل کاربریه. یه سامانه ای هست به نام گلستان. صفحه اولش طراحیش مثل کاشی های کوچیکه. دفعه اول که میخوای واردش شی باید رمز عبوری که خود دانشگاه یمده بهت رو بزنی. برای اون رمزم فکر کنم باید اول درخواست ساخت ایمیل بدی. دقیق یادم نیست. تو کانالای تلگرامی دانشگاه هست اموزشش فکر کنم. شماره داوطلبی اکه منظورت مال کنکوره که اصلا به درد نمیخوره تو دانشگاه.

سال پیش صالح مالکی یه گروه تلگرام زده بود برای یچه ها. ایده خوبی بود:)
ولی کلی فنی داشتیم فقط تو سایت. الان من یه نفر میشناسم فنی قبول شده.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
سال پیش صالح مالکی یه گروه تلگرام زده بود برای یچه ها. ایده خوبی بود:)
ولی کلی فنی داشتیم فقط تو سایت. الان من یه نفر میشناسم فنی قبول شده.
آره خیلی خوب بود .
مخصوصا ویس های توصیف نام گذاری ها مثل جلوف و کف و اینا:))

یسری کانال که شاید بعضیاش بدردتون بخوره:-"

@hamiyanUT
@UTcounseling
@ut_esdc
@ut_ac
@fanninews
@Kooyestan

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
الان نگاه کردم هنوز ویسای توضیح هارو دارم :)))))

شناسه ی یکتا چیه؟
---------------------------------
من شماره داوطلبیم رو وارد می کنم میگه کسی با این مشخصات پیدا نشد و فلان، مشکل چیه؟
برای منم همینو میزنه شاید باید تو همون تاریخی که زده ثبت نام غیر حضوری شناسه یکتا هم بگیریم

Back
بالا