پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور)
دانشجوهای کارشناسی خوابگاه چمرانان. مجتمع چمران چهار تا ساختمون داره٬ ۷۲ ۷۱ ۷۰ و فیض کاشانی.
اینجا توضیحات بیشتر ساختموناست.
علاوه بر چهار تا ساختمون یه سلف٬ یه سالن ورزشی٬ یه زمین چمن مصنوعی٬ تاب و سرسره و الاکلنگ (
) و فضای سبز و چمن اینا داره.
درسته یکم از دانشگاه دوره ولی خب سرویس هست از هفت صبح تا شیش بعد از ظهر. و چون به صورت مجتمعه مثل خوابگاه های امیرکبیر سوییتی و آپارتمانی نیست و فضای سبز داره خیلی مزیت بزرگیه.
ساختمون ۷۲ زیرزمینش سالن بدنسازی داره. ساختمون ۷۱ سایت کامپیوتر و رختشورخانه داره. ساختمون ۷۰ آرایشگاه (
) و مهدیه داره. ساختمون فیض هم کلینیک مشاوره و درمانگاه داره.
هر ساختمون اتاق تلویزیون و سالن مطالعه و اتاق تمرین موسیقی داره. آشپزخونه و سرویس بهداشتی هر طبقیه وسط راهروه. حمام زیر زمین هر ساختمونه.
معمولش اینطوریه که ساختمون ۷۲ برای ورودیها٬ ۷۱ برای سال دومیا٬ ۷۰ برای سال سومیا و فیض هم برای سال آخریاس.
سال اول معمولا اتاقا پنج نفرهس ولی از سال بعدش چهارنفره میشه.
من توی خوابگاه مشکل خاصی تا حالا نداشتم ولی خب نباید لوس باشید
زیاد هم وسواسی باشید خودتو بیشتر اذیت میشید. اولش سخته کمکم دستتون میآد و آسونتر میشه.
من مشکلای بزرگی که دارم یکی حمام که زیر زمینه و باید این همه پله بری پایین بیای بالا تازه اونم اگه آخر شب یا صبح زود باشه که اصلا حال نداشته باشی کار سختیه.
یکم اینکه واسه شام سلف خوابگاه ظرف نداره٬ خودت باید ظرف ببری٬ بعد سخته بشوری
:-تنبل
اگه یکم بیخیال باشید خیلی خوبه نسبت به خوابگاه های خیلی دانشگاه های دیگه ؛؛)
ساعت ورود به خوابگاه هم از مهر تا عید ۹:۳۰ و بعد از عید ۱۰:۳۰ ه. اگه تا نیم ساعت بعد برسی فرم تاخیر و بیشتر از نیم ساعت دیر بکنی فرم تعهد پر میکنی. من زیاد دیر نکردم ولی همون ده دوازده باری که تاخیر داشتم کسی چیزی نگفته بهم و خونهمون هم زنگ نزدن حتی. اگه انگار خیییلی زیاد باشه دفعات تاخیر ممکنه واسه خوابگاه گرفتن ترم بعد مشکل داشته باشی یا لغو اسکان بشی و اینا. کلا از اون ساعت به بعد بیرون موندن عاقلانه هم نیست.
خوابگاه پولی هم میدن یا نه نفهمیدم منظورت چیه
واسه پسرا یه خوابگاه هست توی ادوراد براون مال کساییه تراز کنکورشون بیش از یه عددی بود یا دو ترم معدل خوب داشتن یا استعداد درخشان بودن و این حرفا. که خلوت تر و با امکانات تره. ما بهش میگیم خوابگاه خرخونا.
ولی من چیز مشابهی واسه دخترا ندیدم بازم میتونی توی سایت kooy.ut.ac.ir ببینی چیزی هست یا نه