سمپادی‌های دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeide
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور)

به نقل از ارغوان :
بعد از لکچرش هم رفته کافه لورکا تازه (((: [در حال خاله زنک بازی و پایین آوردن سطح بحث]

من که نمی‌تونم منکر بشم نشستم تمام مصاحبه‌هاش رو خوندم امروز :‌)‌)

[در حال تبدیل شدن به یک فَن‌ گِرل]

می گم این مرکز آموزش آزاد دانشکده زبان و ادبیات خارجی هم عجب جای باحالی بود چه زبان هایی که نداشت فرض کنید کلاس آزاد زبان یونان باستانی احتمالا کتابش(اگه کتابی مکالمش تو فاز کتبای انگلیسی باشه) این جوریه:
-سلام بطلمیوس
-سلام آدراستیا
-آخر هقته گذشته رو چطور گذروندی بطلمیوس؟
-من یک فلسفه پارتی گرفتم و به کافه سقراط و شرکا رفتم و یک جام شوکران نوشیدم
:)) :)) :))
ما هم بی سوادی هستیم ها :))

نیلوفر: وقتی میگی بی شباهت ترین یعنی میون تمام آوتار ها بیشباهت ترین؟یعنی مثلا پروفایل پیک من به تو شبیه تره تا از خودت? :D

انتخابات شورای صتفی علوم پزشکی تهران برگژار شد بعد این پیامو دیدیم:
"این گزارش می افزاید: نتیجه نهایی انتخابات نهمین دوره شورای صنفی دانشجویان، با توجه به اینکه هیچ یک از داوطلبان عضویت در شورای صنفی دانشکده­های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پیراپزشکی، توانبخشی موفق به کسب اکثریت مطلق آراء (نصف به علاوه یک) نشده اند، به استناد بند 1 ماده 3 آیین نامه شورای صنفی دانشجویان، در این دانشکده ها، شورای صنفی تشکیل نمی شود و در خوابگاه وصال نیز فقط یک نفر از داوطلبان عضویت در شورای صنفی دانشجویان حائز اکثریت مطلق آراء شده است و به استناد بند 2 الف ماده 3 آیین­نامه شورای صنفی دانشجویان و بدلیل حد نصاب نرسیدن تعداد حداقل اعضاء منتخب (3 نفر)، در این خوابگاه هم، شورای صنفی تشکیل نخواهد شد."

کاملا هم قانونش من دراوردیه قراره بریم اعتراض کنیم :-L

بیاین و از شنیدن دو کلمه حرف حساب راجع به علم، شبه علم و حقیقت لذّت ببرید.

11336935_10205659838169556_6490227591967179890_o.jpg

به نقل از poria1999 :
میگم این نشریه ی دانشنامه نشریه ی درون دانشگاهیه؟
میشه تهیه اش کرد؟
دوست دارم بیام ولی امتحان دارم
پ.ن:احتمالا بیام،نگاه کردم دیدم ادبیاته کاری نداره

نه؛ دانشمنامه درون دانشگاهی نیست؛ نشریه‌ی دنا که لوگوش اون پایین سمت راسته، نشریه‌ی انجمن زیست دانشکده‌ی زیست‌شناسیه :-تبلیغات :-"

تالار دهشور توی پردیس علومه دوستان.

سلام. نیستید دوستان. :))

به نقل از SalehM :
سلام. نیستید دوستان. :))

تف به امتحانات.

مدت زیادی به عنوان مهمان اینجا رو می خوندم . می گفتم بعدا منم قبول میشم دانشگاه تهران و عضو میشم و میام اینجا پست میذارم...
چه بده آ م رویاش رو پرپر شده ببینه !
۱۲ سال شاگرد اول باشی اونم نه هر مدرسه ای ٬ فرزانگان ٬ همه بهت بگن خیلی با استعدادی ٬ اما کم کاری کنی توی مهم ترین سال تحصیلیت و حالا دانشگاه تهران برات رویایی باشه که خیلی دوره ٬ خیلی...
ببخشید تاپیکتون خراب شد ٬ عقده شده بود اینا تو گلوم...

سلام

دوستان اگه کسی مهندسی صنایع میخونه یه پ.خ بده لطفا

یه سری سوال داشتم

به نقل از poria1999 :
فکر کنم از فرداشب جلسات دوی گروه کوه شروع میشه برای آمادگی و انتخاب بچه ها برای قلعه رود خان و سبلان.
کسی از اینجا میاد؟
جلسه دو؟ چطوریه برنامه؟

سلام. کسی پی دی اف استاتیک بیر جانسون ویرایش 10 زبان اصلی داره؟ :دی

به نقل از SalehM :
سلام. کسی پی دی اف استاتیک بیر جانسون ویرایش 10 زبان اصلی داره؟ :دی
ویرایش ۹ رو دارم، می‌خوای؟

کیا تابستون تهرانن؟

این جا کسی خوابگاهی هست؟ می‌دونین به دانشجوهای روان‌شناسی کدوم خوابگاه و اتاقای چند نفری می‌دن؟ شرایط خوابگاها کلن چه طور ه خوابگاه پولی هم می‌دن یا نه؟ : دی
بعد این که آیا استعدادهای درخشان بودن امتیازی در گرفتن خوابگاه بهتر داره یا نه؟ : دی

من سه ساعت کلی توضیح دادم در مورد خوابگاه همه‌ش پرید :/

انرژی پیدا کنم دوباره می‌نویسم :/

دانشجوهای کارشناسی خوابگاه چمران‌ان. مجتمع چمران چهار تا ساختمون داره٬ ۷۲ ۷۱ ۷۰ و فیض کاشانی.
این‌جا توضیحات بیشتر ساختموناست.
علاوه بر چهار تا ساختمون یه سلف٬ یه سالن ورزشی٬ یه زمین چمن مصنوعی٬ تاب و سرسره و الاکلنگ ( :-" ) و فضای سبز و چمن اینا داره.
درسته یکم از دانشگاه دوره ولی خب سرویس هست از هفت صبح تا شیش بعد از ظهر. و چون به صورت مجتمعه مثل خوابگاه های امیرکبیر سوییتی و آپارتمانی نیست و فضای سبز داره خیلی مزیت بزرگیه. :دی
ساختمون ۷۲ زیرزمینش سالن بدنسازی داره. ساختمون ۷۱ سایت کامپیوتر و رختشورخانه داره. ساختمون ۷۰ آرایشگاه ( :)) ) و مهدیه داره. ساختمون فیض هم کلینیک مشاوره و درمانگاه داره.
هر ساختمون اتاق تلویزیون و سالن مطالعه و اتاق تمرین موسیقی داره. آشپزخونه و سرویس بهداشتی هر طبقیه وسط راهروه. حمام زیر زمین هر ساختمونه.
معمولش اینطوریه که ساختمون ۷۲ برای ورودی‌ها٬ ۷۱ برای سال دومیا٬ ۷۰ برای سال سومیا و فیض هم برای سال آخریاس.
سال اول معمولا اتاقا پنج نفره‌س ولی از سال بعدش چهارنفره می‌شه.
من توی خوابگاه مشکل خاصی تا حالا نداشتم ولی خب نباید لوس باشید :دی زیاد هم وسواسی باشید خودتو بیشتر اذیت می‌شید. اولش سخته کم‌کم دستتون می‌آد و آسون‌تر می‌شه.
من مشکلای بزرگی که دارم یکی حمام که زیر زمینه و باید این همه پله بری پایین بیای بالا تازه اونم اگه آخر شب یا صبح زود باشه که اصلا حال نداشته باشی کار سختیه. :)) یکم اینکه واسه شام سلف خوابگاه ظرف نداره٬ خودت باید ظرف ببری٬ بعد سخته بشوری‌ :)) :-تنبل
اگه یکم بیخیال باشید خیلی خوبه نسبت به خوابگاه های خیلی دانشگاه های دیگه ؛؛)

ساعت ورود به خوابگاه هم از مهر تا عید ۹:۳۰ و بعد از عید ۱۰:۳۰ ه. اگه تا نیم ساعت بعد برسی فرم تاخیر و بیشتر از نیم ساعت دیر بکنی فرم تعهد پر می‌کنی. من زیاد دیر نکردم ولی همون ده دوازده باری که تاخیر داشتم کسی چیزی نگفته بهم و خونه‌مون هم زنگ نزدن حتی. اگه انگار خیییلی زیاد باشه دفعات تاخیر ممکنه واسه خوابگاه گرفتن ترم بعد مشکل داشته باشی یا لغو اسکان بشی و اینا. کلا از اون ساعت به بعد بیرون موندن عاقلانه هم نیست. :دی

خوابگاه پولی هم می‌دن یا نه نفهمیدم منظورت چیه :دی

واسه پسرا یه خوابگاه هست توی ادوراد براون مال کساییه تراز کنکورشون بیش از یه عددی بود یا دو ترم معدل خوب داشتن یا استعداد درخشان بودن و این حرفا. که خلوت تر و با امکانات تره. ما بهش می‌گیم خوابگاه خرخونا. :دی ولی من چیز مشابهی واسه دخترا ندیدم بازم می‌تونی توی سایت kooy.ut.ac.ir ببینی چیزی هست یا نه :دی

ممنون از توضيحات كامل. ؛؛)
پولى منظورم اين مدلى بود كه يه چيزى بگيرن ازمون بعد مثن جاى ٥-٦ نفر دونفر باشيم تو اتاق. : دى

به نقل از MissMarvelous :
ممنون از توضيحات كامل. ؛؛)
پولى منظورم اين مدلى بود كه يه چيزى بگيرن ازمون بعد مثن جاى ٥-٦ نفر دونفر باشيم تو اتاق. : دى

خواهش می‌کنم٬ وظیفه بود :‌>
نه اینطوری نمی‌شه چون خیلی از بومی‌ها مثل کرجیا و اسلامشهریا و اینا که بهشون سخت خوابگاه می‌دن خوابگاه می‌خوان و تقاضا زیاده اتاقو خالی نمی‌ذارن. می‌شه که یکی از دوستاتون که تهران خونه داره و نمیاد خوابگاه رو به جاش اتاق بگیرید و پولشو تقسیم کنید. این توی خوابگاه پسرا دیدم که جواب می‌ده ولی توی خوابگاه دخترا چون هر شب میان حضور غیاب حساسیت بیشتره و احتمالاً گیر بدن.

در ادامه توضیحات فهیمه در مورد خوابگاه: فک کنم دخترا هم خابگاه استعداد درخشان با امکانات بهتر دارن. چون مهسا یه سال تو خوابگاه استعداد درخشانا بود و ماکروفر و اتو و این مسایل داشتن ! :D
پ.ن: خوابگاه امیرکبیر اینترنتش اونقد خوبه که کلا مقایسه با تهران رو می بره :-"

سلام :-"
کسی خبر داره یکی از شریف(به طور مثال), با یک رشته از رشته های دانشگاه تهران دورشته ای کرده باشه ؟

Back
بالا