به نقل از hamoon32 :نام کاربری و شماره دانشجوییمو گرفتم ولی ثبت نام نمیشه کرد
مال منم تایید نشده هنوز. 21 ام فرستادم. امروز زنگ زدم گفتن هنوز منتظر باشید . :/به نقل از E.A.G.L.E :دلیل خاصی داره که اطلاعات من تایید نمیشه؟
۳ روزه که فرستادم..
ماله کسی هست که برای علوم پزشکی تاید نشده باشه؟
من امروز رفتم اموزش معلوم شد به جای ۳ تا فرم ۲تا پر کرده بودم بعد گفت اگه کامل باشه همونجا تایید میکننبه نقل از الهـام. :مال منم تایید نشده هنوز. 21 ام فرستادم. امروز زنگ زدم گفتن هنوز منتظر باشید . :/
من طبق اطلاعیه شون فرستادم دیگه ، آخه اصلا هیچ بررسی نکردن که بگن چی ناقصهبه نقل از E.A.G.L.E :من امروز رفتم اموزش معلوم شد به جای ۳ تا فرم ۲تا پر کرده بودم بعد گفت اگه کامل باشه همونجا تایید میکنن
یه بار دیگه مراحل ثبت نامتونو چک کنین...
برای منم کلا چیزی از نظر بررسی کردن ننوشته بود ولی رفتم فهمیدم که دیدن مشکل داره تایید نکردن...به نقل از الهـام. :من طبق اطلاعیه شون فرستادم دیگه ، آخه اصلا هیچ بررسی نکردن که بگن چی ناقصه
به نقل از E.A.G.L.E :دلیل خاصی داره که اطلاعات من تایید نمیشه؟
۳ روزه که فرستادم..
ماله کسی هست که برای علوم پزشکی تاید نشده باشه؟
برای ما داخل همون ص اول ورود مینوشت....به نقل از ! شاپرک تنها ! :از کجا میفمی تایید کردن؟
اطلاعاتی که پست کرده بودیو؟
خوب باید همونا رو اسکن کنی! خود مدرک دیپلم رو که الان هنوز نمیدن. بلکه گواهی موقت مدرک دیپلم رو میدن.به نقل از مــارشال :دوستان توی ثبت نام الکترونیکی میشه بجای "تصویر دیپلم متوسطه" و "تصویر مدرک پیش دانشگاهی" همون گواهی موقتهایی که
واسه تاییدیه به دفتر پست دادیم، اسکن کنیم؟