• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeide
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران

نه آقا بوفه علوم مجهزه، حتی یه دستگاه مضحکی داره که کفش رو برس می‌کشه :))

بوفه فیزیک که از همه جا بهتره ;D

اصلا عالیه ها :))

یه کتابخونه هم داریم ما،نقش همون بوفه رو برامون ایفا میکنه ;D

کتابخونه دارو استانداردهای بالاتری رو داره..
کتابخونه ما نقش سونا تر رو ایفا میکنه از بس که گرم و نموره.. :|
بعد سونا ها بیرونشون حداقل اب هست..برای ما بیرون کتابخونه اب سرد کن هستا ولی لیوان نمیذارن..لیوانا دست پرسنله..خودشون تشنشون بودنی میخورن :))
ما هم باید بریم هم کف با دست اب بخوریم..یه بار اومدن هم کف دریل بزنن برای جای لیوانا..اقاهه گفت اینا همین جوریم با دست میخورن ولش کن :|

خلاصه جفاها دیده ایم ما..

کتابخونه، فقط کتابخونه فنی :)) به نام مبارک "قلمچی" مزینه!!! رو تمام میز و صندلیها و سطل توی دستشوییها و سیم سیارها و اینهاش هم آرم قلمچی داره! :|

بی شوخی کتابخونه علوم ولی فوق‌العاده ست، تو زمستون گرمه، تو بهار و تابستون خنکه، قشنگ هم هست و تازگی همه چیش نو شده :)
تنها جایی که بهتره ازش سالن ابوریحان تو کتابخونه مرکزیه به نظرم :)

به نقل از مهســـــــــــــا :
کتابخونه، فقط کتابخونه فنی :)) به نام مبارک "قلمچی" مزینه!!! رو تمام میز و صندلیها و سطل توی دستشوییها و سیم سیارها و اینهاش هم آرم قلمچی داره! :|
اسم قلم چی ک تو کامنتتون بود میخواستم منفی بدم :))

من پارسال تا چشمم به اینا افتاد با خودم عهد کردم یه روزم به پایان لیسانسم مونده باشه این تیکه آهنایی ک روش نوشته اهدایی بنیاد قلم چی و پیچ شده ب میزا رو باز کنم برعکسش کنم دوباره پیچش کنم :دی چن جا هم این پیشنهادو مطرح کردم : ))

درسته بوفه فنی TV نداره اما بوفه علوم و ادبیات تاریکن ... ادبیات ک خیلی تاریکه علومم ک اصن پنجره نداره

اما بهترین میزو صندلیا رو بوفه ادبیات داره

و بوفه هنر از همه بوفه ها بهتره هم نور داره هم تلویزیون هم سیب زمینی و مشتقاتش و از همه مهم تر اینکه توی هنره : دی

و سلف هنر هم از همه سلفای عالم بهتره چون قشنگه واقعا هنریه 8-^

و ی چیز بگم این هنریا خیلی خوبن :دی ینی حتی از لحاظ تیپ و اینا ک خیلیا میگن هنر واواوا و اینا دانشکده فنی خیلی بد تره

هنر فضای اطرافشم خیلی قشنگه 8-^

بحث کتابخونه شد یاد کتاب خونه 7 8 10 طبقه علوم پزشکی افتادم تو همت! حیف واقعا! اون همه امکانات! 7 طبقه سالن مطالعه! سیستما همه های کلاس :-" نمیشد این برو بچ جابه جایی های بزرگ رو صدا بزنن بکننش بیارنش تهران؟ :-" بعد تازه اون روزی که تهران و ایران جدا شد...صبح اومدیم دانشگاه همه تابلو های تهران رو "تهر" کنده بودن فقط "ان" باقی مونده بود :-" اصن جک جهانی شد واسه خودش :-"

به نقل از مــهــنــدس :
و بوفه هنر از همه بوفه ها بهتره هم نور داره هم تلویزیون هم سیب زمینی و مشتقاتش و از همه مهم تر اینکه توی هنره : دی

و سلف هنر هم از همه سلفای عالم بهتره چون قشنگه واقعا هنریه 8-^

و ی چیز بگم این هنریا خیلی خوبن :دی ینی حتی از لحاظ تیپ و اینا ک خیلیا میگن هنر واواوا و اینا دانشکده فنی خیلی بد تره

هنر فضای اطرافشم خیلی قشنگه 8-^
واقعا! اصن آدم میره هنر روحش تازه میشه. البته ما هر وقت میریم به خاطر تیپمون کلی خجالت میکشیم :-" ولی واقعا دانشکده زنده ایه و پر از انرژی!

آقا شماها همتون دانشگاه گردی میکنین اینقد مطلعین از جزئیات بوفه ها و کتابخونه های دانشکده های دیگه؟ :-"
من از خودم خجالت کشیدم :دی البته منم رفتم هنرو ایناها..ولی یه بار فقط :))

به نقل از twilight :
آقا شماها همتون دانشگاه گردی میکنین اینقد مطلعین از جزئیات بوفه ها و کتابخونه های دانشکده های دیگه؟ :-"
من از خودم خجالت کشیدم :دی البته منم رفتم هنرو ایناها..ولی یه بار فقط :))
ما باید بریم خجالت بکشیم ترانه :)) حتی نیلوفر هم که پزشکیه رفته گشته اینور و اونوروبعد من و تو :-"

به نقل از مهســـــــــــــا :
ما باید بریم خجالت بکشیم ترانه :)) حتی نیلوفر هم که پزشکیه رفته گشته اینور و اونوروبعد من و تو :-"
آره بابا من پست نیلوفرو که خوندم دیگه واقعا خجالت کشیدم :دی
وای مهسا منو به زندگی امیدوار کردی :)) من فک میکردم فقط من اینجوریم، حالا میبینم نه مثل منم پیدا میشه ;D >:D<
بیا یه بار باهم بریم کل دانشگاهو بگردیم بیایم اینجا واسه اینا تعریف کنیم : )))

Back
بالا