محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی

به نقل از sepehr94 :
مرسی راستی من زبانم خوبه، زبان اصلیش هم هست؟
آخه نمایشگاه کتاب برگزار شده تو شیراز با 30 درصد تخفیف..
برای فارسیش چه انتشاراتی خوبه؟
ببخشید از سوالای زیاد!
واسه فارسیش ترجمه دکتر اسفندیاری از بقیه ترجمه ها بهتره.
ولی اگر زبانت خوبه همون تکستشو بخونی خیلی بهتره چون ترجمه به هرحال به خاطر ترجمه بودنش یه سری اشکالات داره.

به نقل از sepehr94 :
مرسی راستی من زبانم خوبه، زبان اصلیش هم هست؟
آخه نمایشگاه کتاب برگزار شده تو شیراز با 30 درصد تخفیف..
برای فارسیش چه انتشاراتی خوبه؟
ببخشید از سوالای زیاد!
بله اصلش به انگلیسیه گویا!
آناتومی گری برای دانشجویان فارسیشه که خوبه :همونیه که بالاییه گفت

به نقل از sepehr94 :
سلام دوستان،
یه مدتیه به سرم زده یه کتاب تخصصی رشته پزشکی رو تهیه کنم که با دیدنش انگیزه بگیرم... شما چی رو پیشنهاد می کنید؟!
-آناتومی و اصطلاحاتش رو شاید نتونی تنهایی و غیر آکادمیک بخونی،بر خلاف فیزیولوژی که شاید یکم راحت تر باشه،البته برای انگیزه گرفتن شاید خیلی تاثیر گذار باشه.
-اطلس شاید چون شکل داره بیشتر انگیزه تو برانگیخته کنه-اول اطلس نتر ه که شاید زیاد لذت بخش نباشه اما اطلس روهن عکس های واقعی و رادیولوژیک داره خیلی جالب تره.

یا ایها العلوم پزشکیون!!
این اصطلاحاتی که تو آناتومی هست انگلیسیشو هم باید یاد بگیریم؟ :-?

به نقل از سوشــیانت :
یا ایها العلوم پزشکیون!!
این اصطلاحاتی که تو آناتومی هست انگلیسیشو هم باید یاد بگیریم؟ :-?
بله کاملا :-" مگه اصن تو آناتومی اصطلاح فارسیم داریم ما؟! :|

به نقل از Fateme.RMA :
بله کاملا :-" مگه اصن تو آناتومی اصطلاح فارسیم داریم ما؟! :|
یعنی همه همش؟؟ مثلا این قدامی و خلفی حتی?

از اونجایی که نمیتونم تنهایی آناتومی بفهمم گفتم حداقل تا بهمن یه سری کلمه حفظ کنم :D

به نقل از سوشــیانت :
یعنی همه همش؟؟ مثلا این قدامی و خلفی حتی?

از اونجایی که نمیتونم تنهایی آناتومی بفهمم گفتم حداقل تا بهمن یه سری کلمه حفظ کنم :D
قدامی خلفی عربیه :-" این اصلاحات که میگی اینقدر تکرار میشه که خود به خود حفظشون میشی. اولش وحشتناکه ولی بعدا جز اسون ترین قسمتا میشه.

کسی در مورد کتاب جدید التالیف آناتومی که دکتر شکری ودکتر حسن زاده نوشتن اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟...

.

به نقل از فـرشـاد :
کسی در مورد کتاب جدید التالیف آناتومی که دکتر شکری ودکتر حسن زاده نوشتن اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟...

دیدمش. کتاب خیلی خوبی بود. دسته بندی منطقی و خوبی داشت برای اطلاعات و واقعا سعی کرده بود خوب یاد بده.
تصاویرشم خوب بود.
دوساعت قبل امتحان گیرم اومد خوندم، هرنمره ای بگیرم از همون دو ساعته.

سلام
امتحان باکتری شناسی هماهنگ قطبه این ترم؟
یا هر دانشگاه واسه خودش؟

یه سوال از رفقای پزشکی نوین؛
تو بهشتی ما یه درس لامصب داشتیم، اسمش اسکلتی بود، کلا سر و گردن، اندام فوقانی و تحتانی، همش تو این بود، نه فقط ماهیچه و استخونا، عروق و اعصابشم بود؛ بعد کل این درسو تو 40 روز جمع کردن با فرجه اش 46 روز شد. الان سوالی که دارم اینه که شنیدم تهران و بقیه ریفرم ها اینجوری نمی خونن، پس چه جوری می خونین؟!
مرسی

به نقل از adriftium :
تو بهشتی ما یه درس لامصب داشتیم، اسمش اسکلتی بود، کلا سر و گردن، اندام فوقانی و تحتانی، همش تو این بود، نه فقط ماهیچه و استخونا، عروق و اعصابشم بود؛ بعد کل این درسو تو 40 روز جمع کردن با فرجه اش 46 روز شد. الان سوالی که دارم اینه که شنیدم تهران و بقیه ریفرم ها اینجوری نمی خونن، پس چه جوری می خونین؟!
مرسی
دانشگاه تهران ترم یک اندام میخونیم. بقیه اناتومی پخش میشه تو بلوکا. مثلا توراکس با دستگاه قلب و گردش خون و تنفس. سر و گردنم ترم 3 یا 4 به صورت یه درس مجزا میخونیم.

برای آناتومی سروگردن چه رفرنسی بخونیم بهتره؟! :-"

بعد این نوروآناتومی قضیش چه جوریه!؟ میگفتن فقط چندتا دانشگاه تو کشور جدا ارائه میکنن و بقیه تو بقیه دانشگاها مطالبش با سروگردن ارائه میشه! چیه قضیه ش؟! :-"

به نقل از adriftium :
مرسی
کرمان اینجوریه که ترم اول، مقدمات ارائه میدن، که بافت، فیزیو، جنین، اناتومی مقدماتی رو داره.
بعد ترم دوم و سوم، همینجوری که شما میگین، موسکولواسکلتال 1 و 2 ارائه میشن. که کلا مربوط به اسکلت و عضلاته،اندام فوقانی تحتانی و سر و گردن، بعد نوروآناتومی هم که فاطمه هم پرسیدی، تحت عنوان سیستم عصبی، ترم سوم با موسکولواسکلتال 2 ارائه میشه.
فقط میمونه اناتومی تنه، که با سیستما با ادامه فیزیولوژی و بافت و جنین هر سیستمی میشه از ترم 4 به بعد. مثلا تنفس، گوارش، گردش خون اینا. :د

بهشتی هم فکر کنم ترم اول مقدمات داره. نه؟ :؟

به نقل از کهــربا :
اگه استاد جزوه نداد یا جزوه ش به درد خودش میخورد چی؟! :-"

در مورد جنین شناسیه واقع در ترم 2 چه نسخه ای میپیچید ؟ 8-|
چجوری باهاش کنار بیایم وسط 12/13واحد اختصاصی دیگه.

راستی،در مورد فیزیک پزشکی توصیه ای دارین ؟

به نقل از مـَهیا :
کرمان اینجوریه که ترم اول، مقدمات ارائه میدن، که بافت، فیزیو، جنین، اناتومی مقدماتی رو داره.
بعد ترم دوم و سوم، همینجوری که شما میگین، موسکولواسکلتال 1 و 2 ارائه میشن. که کلا مربوط به اسکلت و عضلاته،اندام فوقانی تحتانی و سر و گردن، بعد نوروآناتومی هم که فاطمه هم پرسیدی، تحت عنوان سیستم عصبی، ترم سوم با موسکولواسکلتال 2 ارائه میشه.
فقط میمونه اناتومی تنه، که با سیستما با ادامه فیزیولوژی و بافت و جنین هر سیستمی میشه از ترم 4 به بعد. مثلا تنفس، گوارش، گردش خون اینا. :د

بهشتی هم فکر کنم ترم اول مقدمات داره. نه؟ :؟

بهشتی هم اول مقدمات خوندیم ولی ترم دو کل موسکلو اسکلتالو خوندیم بعد بقیه ی ترم دو تنفس و قلب رو خوندیم؛ ترم سه هم الان داریم نوروآناتومی رو می خونیم، بقیه اشم نمی دونم :دی

به نقل از .waha. :
راستی،در مورد فیزیک پزشکی توصیه ای دارین ؟
چه توصیه ای مثلن؟! :-" آسونه تقریبا :-"

به نقل از Fateme.RMA :
برای آناتومی سروگردن چه رفرنسی بخونیم بهتره؟! :-"

بعد این نوروآناتومی قضیش چه جوریه!؟ میگفتن فقط چندتا دانشگاه تو کشور جدا ارائه میکنن و بقیه تو بقیه دانشگاها مطالبش با سروگردن ارائه میشه! چیه قضیه ش؟! :-"
یه پیشنهاد بهت میکنم ! ازهمین الان عادت به جزوه استاد نکن تا برای ازمون تخصص سختت نشه !
بنظرم گری بهترین منبع واسه آناتومی و اساتید ما نسبت به اسنل ترجیهش میدن !!!!
دانشگاه ما ترم 3 سر و گردن رو ارایه میده 1.5 واحد و 1.5 واحد هم نورو آناتومی ارایه میده

Back
بالا