سلام خب بستگی به خودت داره .... ببین ادم راحت طلبی هستی یا دوس داری خیلی پیشرفت کنی؟؟؟به نقل از # چشم عسلی :سلام
راستش من امسال کنکور دارم و هنوز دودل بین پزشکی و دندون کدومو انتخاب کنم
شماها اینجوری نبودین ؟
می ترسم الان که انگیزه دارم برم پزشکی بعد هفت سال دیگه ذوق و شوق الانو نداشته باشم
تا اونجایی که من میدونم تا 2 و نیم سال اول علوم پایه است که بحث های تئوریه و طبیعتا سخته.به نقل از ستاره12 :من هنوز نرفتم دانشگاه از رشتم پشیمون شدم میبینم اصلا حوصله7سال درس ندارم.تازه همه میگن باید تخصصم میگیری X-(
لطفا علاقه مندم کنید
دانشجویلا پزشکی در دو سال اول چقدر درس میخونن؟
به نقل از genius!!!! :سلام دوستان پزشكي عمومي رو حداقل ميشه چند ترمه تموم كرد؟دانشگاه هايي كه١٥ترم ان يا١٤ترمه
بعد از علوم پايه ميشه واحد اضافه برداشت؟منظورم از عمله يني با توجه به سختي و وقت و...علوم پايه رو بدون ترم تابستون فقط با واحد بيشتر كرفتن در طول ترم ميشه٤ترمه خوند؟
ممنون ميشم جواب بدين
واقعا فرق زيادي نداره يك ترم زودتر دير تَر.شما ترم اول كه نمي توني واحد اضافه برداري.ترم هاي بعد هم اگه كلا الف بشي و تابستون هم بري البرز يا اردبيل كه واحد اختصاصي بتوني برداري،بازم احتمال اين كه چهارترمه بكني به صفر ميل مي كنه هر ترم بيست واحده :-$و تو باليني هم نشنيدم كسي واحد اضافه برداره.چون يه سري درس تئوري نيست كه بخوني امتحان بدي و بايد مراحل رو بگذروني
به نقل از شیـوا :کسی اطلاع داره از فرایند تغییر رشته؟ مثلا پزشکی به دندون یا دندون به پزشکی اگه تو کارنامه سبز جفتشو قبول شده باشی
به نقل از genius!!!! :سلام دوستان پزشكي عمومي رو حداقل ميشه چند ترمه تموم كرد؟دانشگاه هايي كه١٥ترم ان يا١٤ترمه
بعد از علوم پايه ميشه واحد اضافه برداشت؟منظورم در عمله يني با توجه به سختي دروس،زمان و...يني در عمل ممكنه؟
علوم پايه رو بدون ترم تابستون فقط با واحد بيشتر كرفتن در طول ترم ميشه٤ترمه خوند؟
ممنون ميشم جواب بدين
به نقل از Beyond the Sky :یه سوال مضخرف! پزشکی رتبۀ بهتر میخواد یا دندان؟
تا جایی که من میدونم پزشکی ولی اخیراً 4 نفر گفتن دندان! جریان چیه؟
تهران و بهشتی که پزشکی رتبه بهتری میخوادبه نقل از Beyond the Sky :یه سوال مضخرف! پزشکی رتبۀ بهتر میخواد یا دندان؟
تا جایی که من میدونم پزشکی ولی اخیراً 4 نفر گفتن دندان! جریان چیه؟
استراحت کنن ولی اناتومی یه سری اصطلاحات داره اونارو بخونید راحتتریدبه نقل از dre@mer :ترم بهمنی ها تا بهمن چکار کنند؟ چی بخونن که یکم جلو بیافتن؟
دیگه حالم از استراحت بهم می خوره عاخه !!به نقل از نازنیــــــــــن :استراحت کنن ولی اناتومی یه سری اصطلاحات داره اونارو بخونید راحتترید
این اصطلاحات تو چند صفحه اول گری تنه هست بخونید اگه از همون اول فهم اناتومی یکم اسونتر میشهبه نقل از dre@mer :دیگه حالم از استراحت بهم می خوره عاخه !!
به نظرتون خوبه یه اطلس آناتومی بگیرم بخونم؟؟
ی کوچولو یعنی چقد؟چطور؟به نقل از نازنیــــــــــن :این اصطلاحات تو چند صفحه اول گری تنه هست بخونید اگه از همون اول فهم اناتومی یکم اسونتر میشه
بنظر من بپرسید که ترم اول کدوم اناتومی ارائه میشه تو دانشکدتون بعد اونو بخونید یه کوچولو .
+کلاس زبان هم توصیه میشه