محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه زمانی وقتی دبیرستان بودم و پزشکیا میومدن میگفتن اگه بیایید پژشکی از چاله دراومدید وافتادید تو چاه فک میکردم میخوان کلاس بذارن
الان میبینم راس میگن:((
این نا امید شدن اولش طبیعیه؟
آخه اسم استخون تو اول ترم اول؟:|

کاملا طبیعیه :دی
یکم برید جلو همین استخون ها انقد براتون مسخره و اسون بنظر میان

برای بیوشیمی چه کتابی بهتره بگیرم؟
استاد ما هارپر رو معرفی کرده.

برای بیوشیمی چه کتابی بهتره بگیرم؟
استاد ما هارپر رو معرفی کرده.
واسه ما دولین رو معرفی کردن
لنینجر و لیپینکات هم هست
منابع زیادن من خودمم سردرگمم

سلام،استادای ما یعنی مثلا دوستی وپاسالار واینا میگن هارپر زیاده اذیت می شید
بعد استادای شمامیگن دولین بخونینo_O8->

لنینجر و لیپینکات هم هست
سال بالایی ها میگن هارپر خوب نیست،استرایر یا لنینجر بگیرم.دولین و لیپینکات هم که اولین باره به گوشم می خوره: ))) نمی دونم کدوم بهتر هست.

من حالا دانشگاهای مختلفو نمیدونم روال چطوریه ، ولی به عنوان یه نکته ی کلی میگم کتابایی مثل هارپر و لنینجر به شدت سنگین و به درد نخورن :-" ما وویس استادو نوشتیم خوندیم جواب داد ( قبلنا هم جواب داده بود) حالا اگه استاداتون از کتاب سوال میدن و تاکیدشون رو کتابه سعی کنین حدالامکان نخریدشون ، از کتابخونه یا سال بالاییا امانت بگیرین، وسواس منبعم نگیرین ، از یکی که نمره اش خوب شده بپرسین همونو بخونین.
× به شخصه معتقدم با وویس رفرنس محورترین استاداعم میشه ۱۶ اینا شد اقلا ، اذیت نکنین خودتونو :-"

دوستان یه سوال :-" ۹۶ ای ها توی همه ی دانشگاها شدن ۴ ترم؟ یعنی ۹۵ ایا با ۹۶ ایا تموم میکنن؟ یا ۹۶ ایا ترم اضافه تر توی بالین دارن؟

دوستان یه سوال :-" ۹۶ ای ها توی همه ی دانشگاها شدن ۴ ترم؟ یعنی ۹۵ ایا با ۹۶ ایا تموم میکنن؟ یا ۹۶ ایا ترم اضافه تر توی بالین دارن؟
به ما گفتن درمجموع یه ترم از ترماتون کم میشه
بقیه دانشگاه ها شش سال ونیم میشن،ما هفت میشیم

ما ۵ ترمه ایم

لنینجر و لیپینکات هم هست
راستش فقط جزوه ! :| اما اگه خواستی یه منبعم داشته باشی به نظرم هیئت مولفان از همه اینا بهتره

سلام بنظرتون دررشته پزشکی زمان دانشجویی میشه کارکرد؟یعنی حجم درسها و ...اجازه میده که هم کارکرد هم درس خوند؟

قبل از آزمون علوم پایه وقت به اندازه ای هست که بشه کار کرد
با شروع کارآموزی و کار ورزی یکم شرایط سخت میشه ولی بازم بستگی به خودتون داره

به ما که تو مشهد میگن زیر ۵۰۰های کشوری استرتیتن مگر که معدل زیر۱۶ داشته باشن که استریتیشون دیگ حذف میشه
البته رینگ استریت ها که حرمت دارن و به هیچ عنوان حذف نمیشن:>

دوستان فیزیولوژیو باید چطور خوند؟ :|
به جز گایتون منبعی ک مفهومی تر توضیح داده باشه چی هست؟

دوستان فیزیولوژیو باید چطور خوند؟ :|
به جز گایتون منبعی ک مفهومی تر توضیح داده باشه چی هست؟
داریم مگه بهتر از گایتون؟ اگه منبع دیگه ای میخوای گنونگ خوبه البته من نخوندمش اما تعریفشو شنیدم

Back
بالا