• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی

بچه ها من خودم قبلا دانشجوی دامپزشکی بودم ولی به خاطر اینکه علاقه نداشتم انصراف دادم والان میخوام کنکور بدم تا پزشکی بیارم، یادمه یه دوستی داشتم که به رشته دامپزشکی خیلی علاقه داشت و گاو و گوسفند بغل میگرفت و یکی از با سوادای رشتمون بود ولی من از این کار اکراه داشتم، اگه میخواید پزشکی برید قبلش از نظر ذهنی خودتون آماده کنید مثلا خودتون درحال ملامسه بدن یه بچه افغانی کثیف تصور کنید نه کسیکه که توی مطبش نشسته و داره ویزیت میکنه، اتفاقا جدیدا دیگه به پزشک عمومی اجازه تاسیس مطب توی شهرای بزرگ (مراکز استانا) نمیدن و باید با کارکردن توی مناطق محروم واسه خودشون امتیاز جمع کنن تا اجازه تاسیس مطب بهشون بدن؛ و کلا این فکرای انسان دوستانرو دور بریزید که من میخوام به کشورم خدمت کنم، پول واسم مهم نیست و... یه چیز دیگه: اگه فک میکنید که با گرفتن پزشکی عمومی نونتون توی روغنه سخت در اشتباهید بهتون توصیه میکنم برید فنی حرفه ای 3ماه آموزش ببینید بعد واسه خودتون اوسا کار بشید درآمدش بیشتره، اگه میاید پزشکی حتما باید تخصص بگیرید که درآمدش جبران این همه درس خوندن باشه پس ازاول ورودتون به دوره عمومی خوب درس بخونید، پاس کردن درسا توی شب امتحان اشک آدم درمیاره لامصب مگه تموم میشه کتاب. من که از الان رشته تخصصمم انتخاب کردم پیش به سوی تخصص رادیولوژی با درآمد روزی 2 میلیون تومن.

به نقل از gensis :
بچه ها من خودم قبلا دانشجوی دامپزشکی بودم ولی به خاطر اینکه علاقه نداشتم انصراف دادم والان میخوام کنکور بدم تا پزشکی بیارم، یادمه یه دوستی داشتم که به رشته دامپزشکی خیلی علاقه داشت و گاو و گوسفند بغل میگرفت و یکی از با سوادای رشتمون بود ولی من از این کار اکراه داشتم، اگه میخواید پزشکی برید قبلش از نظر ذهنی خودتون آماده کنید مثلا خودتون درحال ملامسه بدن یه بچه افغانی کثیف تصور کنید نه کسیکه که توی مطبش نشسته و داره ویزیت میکنه، اتفاقا جدیدا دیگه به پزشک عمومی اجازه تاسیس مطب توی شهرای بزرگ (مراکز استانا) نمیدن و باید با کارکردن توی مناطق محروم واسه خودشون امتیاز جمع کنن تا اجازه تاسیس مطب بهشون بدن؛ و کلا این فکرای انسان دوستانرو دور بریزید که من میخوام به کشورم خدمت کنم، پول واسم مهم نیست و... یه چیز دیگه: اگه فک میکنید که با گرفتن پزشکی عمومی نونتون توی روغنه سخت در اشتباهید بهتون توصیه میکنم برید فنی حرفه ای 3ماه آموزش ببینید بعد واسه خودتون اوسا کار بشید درآمدش بیشتره، اگه میاید پزشکی حتما باید تخصص بگیرید که درآمدش جبران این همه درس خوندن باشه پس ازاول ورودتون به دوره عمومی خوب درس بخونید، پاس کردن درسا توی شب امتحان اشک آدم درمیاره لامصب مگه تموم میشه کتاب. من که از الان رشته تخصصمم انتخاب کردم پیش به سوی تخصص رادیولوژی با درآمد روزی 2 میلیون تومن.
خیلی موافقم با حرفات..همین تخصص رادیلوژی از تخصص های پر طرفداره..چون خود متخصص اشعه نمیگیره و تکنسین ها کار میکنن(البته خود تکنسین ها هم زیاد براشون ضرر نداره) و خیلی پول سازه..فقط یه قسمتو یادت رفت بگی که قبول شدن تخصص خیلی سخته..

• لایک
امتیازات: a17

یه سوال دارم میخواستم بدونم اگه بخواییم از پزشکی تغییر رشته بدیم چه رشته هایی میتونیم بریم؟ اگه اطلاع دارید خواهشا راهنمایی کنید

به نقل از M A S U M E :
اگر هر درسی رو همون هفته بخونی اصلا هیچی سخت نیست! معدل بالای 19 هم داریم 15-16 هم زیاد داریم! ترم های بعد بچه ها تا 12 میان پایین..تو دارو این جوریه..
اگر میخوای هم یه دکتر با علم باشی هم نمره هات خوب باشه نباید شب امتحانی باشی..هرکی میاد دانشگاه شل میشه..باید از اول محکم بگیری..خود من 18.37 بود ترم اول
اگه هر درسی رو همون هفته بخونیم می رسیم تفریحم داشته باشیم؟؟ یا همش باید درس بخونیم؟؟حدودا روزی چند ساعت درس خوندن لازمه؟؟

درساش بیشتر حفظین یا یادگرفتنی؟؟ کسی که حافظش زیاد قوی نیست می تونه پزشک خوبی بشه و تخصص بگیره؟؟
کسی که نتونه تک بعدی باشه و فکر و ذکرش فقط درس باشه می تونه تو پزشکی موفق شه؟؟
تخصص گرفتن خییییییلی سخته؟؟ از کنکور خیلی سخت تره؟؟ کسی که فکر می کنه نمی تونه تخصص بگیره بهتره بره دندون پزشکی؟؟

به نقل از Atefe :
من هنوز دانشجو نیستم ولی یه سوال دارم میخواستم بدونم اگه بخواییم از پزشکی تغییر رشته بدیم چه رشته هایی میتونیم بریم؟ اگه اطلاع دارید خواهشا راهنمایی کنید
کارهای مختلفی میشه کرد!
شما دقیقا قصدتو بگو تا ما بگبم میدونیم یا نه..مثلا بگو الان میخوای چی کار کنی و چرا به این فکر افتادی؟

به نقل از M A S U M E :
کارهای مختلفی میشه کرد!
شما دقیقا قصدتو بگو تا ما بگبم میدونیم یا نه..مثلا بگو الان میخوای چی کار کنی و چرا به این فکر افتادی؟
به نقل از Enas :
اگه هر درسی رو همون هفته بخونیم می رسیم تفریحم داشته باشیم؟؟ یا همش باید درس بخونیم؟؟حدودا روزی چند ساعت درس خوندن لازمه؟؟
بستگی به رشتت داره و ترمی که تو اون هستی! اما عموما اگه روزی 1-2 ساعت به طور مداوم مطالعه داشته باشی کافیه..

نسخه ای که نیست!بستگی به هدف رشته و علاقه درس میخونی

آره ميشه طرحو پيچوند...ولي خيلي گرون تموم ميشه! :|

میشه برای هر رشته ای شب امتحان درس خوند و پاس شد
در مورد دارو دندون پزشکی باید هفته ی امتحانو درس خوند تا پاس بشه
اما پاسی مهم نیست مهم اینه که چه انتظاری از خودت داری
به نظرم چون این رشته ها با درد سر و کار داره باید کسی بره که در خودش ببینه که میتونه درمان کنه و این نیاز به تسلط روی مطالب داره که با برای امتحان خوندن به دست نمیاد البه دندون به شدت دارو و پزشکی نیست

Back
بالا