اره...نه کلا 2 و 3 و کار نکردن. تخصصی 3 تا کتاب دیگه کار میشه. البته من نمیدونم کدومش منبع علوم پایه ست.به نقل از Fatemeh Lotfi :ESM 1 ديگه؟
2 و 3 رو براي تخصصي كار ميكنن شنيدم ,درسته؟
.
.
يه بحثي: شروع كردم پيش مطالعه يا من بدون استاد ميخونم اينطوره يا واقعا 7سال قراره نفهمم؟! حالت سومي هم هست آيا؟
هميشه خيلي دقيق و ريز درس خوندم.البته سال كنكور يه مقدار اوضاع فرق كرد از پيش2فيزيك فقط بلدم تست بزنم!
بعد كلا يك دانشجوي خوب و درسخون (البته از نوع نرمال!)در طول ترم چقدر درس ميخونه؟
از اول...وارد جزئياتمون كنيد!
روزهاي عادي صبح حدود 8 دانشكده ايد و معمولا تاحدود3هستين..
تشريف ميارين خوابگاه!
بعد استراحت و اينا شروع ميكنين درس خوندن؟ B-)
دانشجوهای سال بالایی کلا میگن کتاب نخرین چون بعدا به درتون نمیخوره. واسه همین کتاب خونه خیلی بهتره (حتی یه سری بچه های ما کتابای فارسی رو هم تمام مدت از کتاب خونه میگیرن) فکر کنم انتشاراتایی که کتابای پزشکی چاپ میکنن داشته باشن (در حد حدس بود )به نقل از Fatemeh Lotfi :اگه قرار باشه زبان اصلی یک منبعی رو کار کنید ، از کتابخونه میگیرید یا تهیه میکنید؟
تهران جایی سراغ دارین کتابفروشی زبان اصلی؟
با توجه به قیمت دلار(!) از حدود قیمتش اطلاع دارین؟
به نقل از Fatemeh Lotfi :ممنون
خیلی در تغییر دیدگاهم کمک کرد.
منابع علوم پایه ESM2و 3 هستش + موزبی بخش Terminology فکر کنم همینا بود فقط.
آره بعضی درسا رو سوال میکنم کدوم ترجمه ش بهتره میگن فقط تکست. مثلا آناتومی شنیدم زبان اصلی بهتره خوندنش.
اگه قرار باشه زبان اصلی یک منبعی رو کار کنید ، از کتابخونه میگیرید یا تهیه میکنید؟
تهران جایی سراغ دارین کتابفروشی زبان اصلی؟
با توجه به قیمت دلار(!) از حدود قیمتش اطلاع دارین؟
به نقل از معصومه :ایبوک های زبان اصلی رو فکر کنم تیمورزاده داره.یه نمایشگاه هم زله بود ترم پیش دانشگاه تهران ایبوک میفروخت دونه ای هزار.
سوالاي خوبي پرسيديبه نقل از کهکشان -A.R :مرسی از اطلاعاتی که بالاتر دادین خییلی مفید بود.
سوالم راجع به دو تا مسئله اس که درباره ی رشته ی پزشکی میپرسمشون بیشتر
اول وویس هایی که بچه ضبط میکنن . اهمیتش چقدره . چدر رایجه و اینکه ایا مثلن به این معنیه که باید فکر یه ریکوردر باشیم اگه اومدیم پزشکی ؟
دو همین ebook ها . چقدر کاربرد داره تو درسامون ؟
و اینکه همون اسمارت فون و اینا جواب میده دیگه ؟ امکانات سخت افزاری لازم
در مورد سوال اولت به نظر من که اینقدر نباید سخت گرفت!به نقل از کهکشان -A.R :مرسی از اطلاعاتی که بالاتر دادین خییلی مفید بود.
اول وویس هایی که بچه ضبط میکنن . اهمیتش چقدره . چدر رایجه و اینکه ایا مثلن به این معنیه که باید فکر یه ریکوردر باشیم اگه اومدیم پزشکی ؟
در مورد ريكوردر بايد بگم اگه گوشيت خوبه و صدا رو خوب ضبط مي كنه اصلا لازم نيست!اما ضبط صدا لازمه حتي اگه تيم جزوه نويسي داشته باشيد چون هيييييييچ جزوه اي كامل نيست و تقريبا ١٠٪ حرفاي استاد رو بچه ها توي جزوه نمي نويسند!در نتيجه بايد براي درساي مهمي مثل اناتومي ويس استاد رو با جزوه اي كه بچه ها دادن تطبيق بدي!چون يسري جاهارو حتي بچه ها اشتباه مي نويسن و اگه گوش ندي نمي فهمي اشتباه نوشته طرف!هيچكي هم كتاب نميخونه بره درستشو پيدا كنه!!!به نقل از کهکشان -A.R :مرسی از اطلاعاتی که بالاتر دادین خییلی مفید بود.
به نقل از معصومه :برای ما که همون جزوه رم بخونیم وقت نبود!!!چه برسه به تطبیق ولی راست میگن..باید برای اناتومی ریکورد یا حتی اگه تونستید فیلم بگیرید..اگه هم نشد فیلمو. ریکوردو از بقیه بگیرید گوش بدین..
اسمارت فون و تبلت و اینا هم خیلی خوبه برای وقتی که اسلاید داده باشن..معمولا دو سه ساعت قبله امتحانه که تازه ادم میرسه به اسلاید خوندن..اگه تبلت دمه دستت باشه که عالیه..گوشی هم کار راه بنداز هست..یا مثلا وقتی بچه ها مون میرفتن نمونه سوالای جدیدو از درو دیوار گروه ها پیدا میکردن همون روز امتحان به هم بلوتوث میکردیم و مسلم بود من که تبلت 7 اینچ داشتم خیلی راحت بودم..چون کامپیوتر و تبلت یزرگو که نمیشه هی ببری بیاری..خلاصه اون شعر بود میگفت گر نبود خنگ مطلا لگام..زد بتوان بر قدم خویش گام..:)
خلاصه اینا یکیش باشه هم کار راه بنداز هست ولی من مثلا ریکوردر برام خیلی مهم بود همیشه..چون پیاده نوار میکردم..ولی دوستم با گوشیش همون کارو میکرد..
بعد امتحان نکردم نتر رو که تبلت بازش میکنه یا نه..ولی من کلی نرم افزار دارویی دارم که خیلی خوبن.