- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- علوم پزشکی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلامسلام دوستانی که تجربه استفاده از سیب سبز و پروگنوز رو دارن کدوم رو توصیه میکنین؟
سیب سبز
سلامسلام دوستانی که تجربه استفاده از سیب سبز و پروگنوز رو دارن کدوم رو توصیه میکنین؟
چاپ های مختلفش خیلی فرق دارن؟ من دارم از ۱۴۰۲ استفاده میکنم نیازه جدیدش کنم؟سلام
سیب سبز
نه اونقدرا تفاوتی ندارن فقط سوال های سال ۴۰۳ و ۴۰۴ رو هم پرینت بگیر در کنارش حتما بزن برابر میشه با چاپ جدید کتابچاپ های مختلفش خیلی فرق دارن؟ من دارم از ۱۴۰۲ استفاده میکنم نیازه جدیدش کنم؟
نمیدونم خریدی یا نه و قطعا دانشجوهای پزشکی بهتر میدونن.من خودم اسفند اگه بخوام اقدام به خرید میکنم احتمالا ولی مثلا سر کنکور هم کلی کتابام الکترونیک بوده یه تبلت قلم دار تا اخرش بدرد میخوره؟ (البته گفتید علوم پایه اید شما هم الان دیدم)
حله ولی دقیقا منم فقدانش رو شدید حس میکنم+مارک خاصی مد نظرته؟نمیدونم خریدی یا نه و قطعا دانشجوهای پزشکی بهتر میدونن.
برای من خیلی تجربه ی خوبی بود استفاده از آیپد.جزوه ها و تمرینام رو همه رو باهاش می نویسم.کتابام درسی و غیردرسی رو توش می خونم.
واسه درسای رفرنس دار که باید کامل بخونی که واقعا کمک کننده بوده چون دیگه لازم نیست اونقد هزینه ی پرینت بدم وآخر ترم بعدم بدردم نخوره
تنها بدیش اینه که خیلی خیلی باید مواظبش باشی چون هم آسیب پذیریش نسبت به گوشی و لپ تاپ خیلی بیشتره هم باتری ضعیف تری داره.
اپل و سامسونگ خوبن.اکثرا اطرافیان من چند ساله دارن راضین.ولی خب اپل گرونتره + مشکل حافظش.حله ولی دقیقا منم فقدانش رو شدید حس میکنم+مارک خاصی مد نظرته؟
سامسونگ قلم هم داره؟ رنج قیمت چی پیشنهاد میکنی؟اپل و سامسونگ خوبن.اکثرا اطرافیان من چند ساله دارن راضین.ولی خب اپل گرونتره + مشکل حافظش.