• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
راستی بچه‌ها واسه مهمانی گرفتن دانشگاه تهران تو اینترنی تقریباً هر سال دانشجو جذب می‌کنه شرایطشم نسبتاً ساده‌ست و چون بیمارستانا فلو و رزیدنت زیاد دارن کار اینترن در کل سبک‌تر در میاد حالا الآن اینترنت ندارم که دقیق توضیح بدم ولی گوشۀ ذهن داشته باشیدش بعداً یه پرس و جویی کنید شرایط خوبی داره.

بیشتر از ۲۰ بدونه معدل بالا ۱۷ نمیتونی برداری
تازه همون ۱۷ هم به شرط مشروط نشدنه
مشروط شی ۱۴ واحد مجاز میشی
کلا این سیستم واسه ما یه چند تا واحد بالاتره
برگام نمی‌دونستم

بیشتر از ۲۰ بدونه معدل بالا ۱۷ نمیتونی برداری
تازه همون ۱۷ هم به شرط مشروط نشدنه
مشروط شی ۱۴ واحد مجاز میشی
خب گاهی وقتا محدودیتا به ادم کمک میکنه

راستی بچه‌ها واسه مهمانی گرفتن دانشگاه تهران تو اینترنی تقریباً هر سال دانشجو جذب می‌کنه شرایطشم نسبتاً ساده‌ست و چون بیمارستانا فلو و رزیدنت زیاد دارن کار اینترن در کل سبک‌تر در میاد حالا الآن اینترنت ندارم که دقیق توضیح بدم ولی گوشۀ ذهن داشته باشیدش بعداً یه پرس و جویی کنید شرایط خوبی داره.
البته دیگ باید قید کمک هزینه تحصیلی زمان اینترنی رو زد

کلا این سیستم واسه ما یه چند تا واحد بالاتره
برگام نمی‌دونستم
در کل این داستانا هست
۲۰ واحد به بالا برداشتن همینطور کشکی نیست
و خب اگر معدل کل ورودی های رشته تون بالای ۱۷ بشه یعنی ۶۰ ۷۰ درصد بالای ۱۷ باشن خب ۲۰ به بالا برداشتن ساده تر میشه

دوستان ۲۰ واحد توی پزشکی(من فقط درمورد رشته خودم اطلاع دارم و میگم) یعنی ۱۵ ۱۶ تا درس مجزا و استاد مجزا و توقع. چون درس ۰/۶ واحدی،۰/۵ واحدی، گاها دیده شده ۰/۳ واحدی هم داریم
حتی دیده شده استاد درس ۰/۳ واحدی جزوه ۱۰۰ صفحه ای داره و به راحتی میندازه پس باید از درس ۲ واحدی بیشتر بخونیش. پس صرفا واحد زیاد بودن به معنی سختی نیست. مهم اینه اون ترم چی برداشتی. یه ترم ۲۰ واحد داری به چشم نمیاد یه ترم ۱۶ واحد داری له میشی

تجربیات من این بود و فک کنم هنوزم بتونه مفید باشه واست:
یه دفترچه یادداشت کوچیک درحدی که تو جیب روپوشت جا بشه همراهت داشته باش و تو درمونگاه و راندها نکاتی که اتندها میگن یا خودت درمی‌یابی رو یادداشت کن، سعی هم کن مرتب بنویسی یا بعدا مرتب یکجا طبقه بندی‌شون کنی.(حرف‌هاشون معمولا اونقدر منسجم که اونا میگن تو رفرنس‌ها پیدا نمیشه و بخشیش هم آمیخته به تجربیات کار بالینی در ایران کردنه سر همین بکارت میاد)

امتحان‌های استاجری اونقدری سخت نیست و یا حداقل از فیزیوپات خیلی اسونتره، مباحث همپوشانی داره ولی تمرکز دیگه روی پاتولوژی و فیزیولوژی نیست و روی بخش‌های دیگه‌ست(تشخیص)، با این دید درس‌ها رو بخون.

هر مبحث رو سعی کن روی مریضی که می‌بینی یاد بگیری.
سعی کن کم کم اسم داروها و مکانیزمشون آشنا بشی.

با گیر آوردن پرستارها و سایر کارکنان میتونی ازشون رگ‌گیری و کارای این مدلی یاد بگیری.

سعی کن تو کشیک‌های اورزانست کارعملی ببینی و یا اگه میشه انجام بدی حتی.

یه کفش خیلی خیلی خوب بخر، روزای اول بخصوص اگه داخلی باشی بشدت جسمی خسته میشی، تو جیبت خوراکی داشته باش و هیدراته نگه دار خودتو.

با اینترن‌ها رابطه‌ی خوبی داشته باش و سعی کن اونایی که دوست دارن بهت چیزی یاد بدن رو گیر بیاری و ازشون یاد بگیری.

یسری بیسیک‌ها هست که مستقیم هم ممکنه آموزش بدن ولی بیشتر درطی تحصیل یاد میگیری، سعی کن یاد بگیری، از کارای عملی گرفته تا خوندن گرافی و نوشتن شرح حال و نوت و این‌ها.

یسری پروسیجرها هست که میتونی با اتند صحبت کنی و بری ببینی(البته نمیدونم بیمارستان‌های دیگه چجوریه، شاید حضور اجباری باشه حتی) مثل اندوکولونوسکوپی، نوارعصب عضله، بخش دیالیز، آنژیوگرافی و..

اینکه چی بخونی سختی کاره چون مطلبی منسجم نیست و روتیشن به روتیشن فرق میکنه(مثلا واسه قلب حتما قبل شروع بخش فیلم‌های ECG دکتر مجری رو ببین)، غالبا که QB می‌خونن، من خودم اوایل زیاد باهاش حال نمی‌کردم و یه بخش‌های کوتاهی از هاریسون میخوندم کنارش QB.(ژلوفن هم میخونن واسه خلاصه‌ی خیلی خلاصه‌ی درس‌ها)
یه تیکه‌ی کمی رو منسجم و شفاف یاد بگیری خیلی بهتر از یک تمامیت مبهم و با جزئیاته.
از اپ‌های ابسیدین و یا نوشن هم استفاده کن واسه مرتب کردن نوت‌های دیجیتالت.
مرسییی از به اشتراک گذاشتن تجربیاتت، خیلی توضیحاتت کامل و جامع بود🫶🙏

دوستان ۲۰ واحد توی پزشکی(من فقط درمورد رشته خودم اطلاع دارم و میگم) یعنی ۱۵ ۱۶ تا درس مجزا و استاد مجزا و توقع. چون درس ۰/۶ واحدی،۰/۵ واحدی، گاها دیده شده ۰/۳ واحدی هم داریم
حتی دیده شده استاد درس ۰/۳ واحدی جزوه ۱۰۰ صفحه ای داره و به راحتی میندازه پس باید از درس ۲ واحدی بیشتر بخونیش. پس صرفا واحد زیاد بودن به معنی سختی نیست. مهم اینه اون ترم چی برداشتی. یه ترم ۲۰ واحد داری به چشم نمیاد یه ترم ۱۶ واحد داری له میشی
دقیقاا من این ترم ۱۷ واحد بودم بازم کلی درس مختلف و هر روز دانشگاه

می‌شه بیشتر توضیح بدید یعنی چی؟ از هر دانشگاهی می‌شه مهمانی گرفت یعنی؟

Back
بالا