F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/10/18 #61 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک یه بار دیگه گوش دادم چرا من دفعه ی اول تبلیغ حرف بزنُ نشنیدم؟
Shadow! کاربر حرفهای ارسالها 503 امتیاز 235 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد 2011/10/18 #62 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک درضمن ايني كه من گوش دادم والا برنامه جنگ شادي بود نه پادكست ! به هر چيزي كه با ميكروفون ضبط بشه پادكست نميگن
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک درضمن ايني كه من گوش دادم والا برنامه جنگ شادي بود نه پادكست ! به هر چيزي كه با ميكروفون ضبط بشه پادكست نميگن
afroDt کاربر فوقحرفهای ارسالها 866 امتیاز 4,439 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهرانــــــــــ 2011/10/18 #63 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک + از راست : سمپادیا، من ! ( تولدت مبارک...) ( این قرار بود تو حرف بزن باشه...! خیلیم اشتبا پست ندادم!)
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک + از راست : سمپادیا، من ! ( تولدت مبارک...) ( این قرار بود تو حرف بزن باشه...! خیلیم اشتبا پست ندادم!)
alemzadeh لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,829 امتیاز 14,282 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد - تبریز دانشگاه دانشگاه هنر تبریز رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2011/10/18 #64 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک به نقل از Shadow! : درضمن ايني كه من گوش دادم والا برنامه جنگ شادي بود نه پادكست ! به هر چيزي كه با ميكروفون ضبط بشه پادكست نميگن کلیک کنید تا باز شود... شما به بزرگیت ببخش ( نمیشه که همه اش جدی باشه طرف میخواد نیم ساعت وویس گوش کنه حوصله اش سر میره یه چیزی هم به اون دوستانی که وویس ندادن و الان دارن حسرت میخورن (شایم حصرت ) یه برنامه ای داریم برا شما هم فعلا وویس ها رو ضبط کنین تا اعلام کنیم
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک به نقل از Shadow! : درضمن ايني كه من گوش دادم والا برنامه جنگ شادي بود نه پادكست ! به هر چيزي كه با ميكروفون ضبط بشه پادكست نميگن کلیک کنید تا باز شود... شما به بزرگیت ببخش ( نمیشه که همه اش جدی باشه طرف میخواد نیم ساعت وویس گوش کنه حوصله اش سر میره یه چیزی هم به اون دوستانی که وویس ندادن و الان دارن حسرت میخورن (شایم حصرت ) یه برنامه ای داریم برا شما هم فعلا وویس ها رو ضبط کنین تا اعلام کنیم
علی دلاور کاربر حرفهای ارسالها 558 امتیاز 1,114 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد زیست دانشگاه علوم پزشکی ایران رشته دانشگاه پزشکی 2011/10/18 #65 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک نه انصافا خوب بود @کلوز:بابا دمت گرم جدا شادی ها مثل پست هات تو سایت ولی چه فایده دل خوش سیری چند؟
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک نه انصافا خوب بود @کلوز:بابا دمت گرم جدا شادی ها مثل پست هات تو سایت ولی چه فایده دل خوش سیری چند؟
.!؟ کاربر فوقحرفهای ارسالها 798 امتیاز 5,567 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر کرمان دانشگاه علم و صنعت رشته دانشگاه معماري 2011/10/18 #66 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک خوب در چه باره ضبظ كنيم:دي؟
alemzadeh لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,829 امتیاز 14,282 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد - تبریز دانشگاه دانشگاه هنر تبریز رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2011/10/18 #67 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک به نقل از .!؟ : خوب در چه باره ضبظ كنيم:دي؟ کلیک کنید تا باز شود... موضوع مشترکه دیگه فک کنم الگو ام زیاد باشه واسه وویستون خاطره ای چیزی دیگه
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک به نقل از .!؟ : خوب در چه باره ضبظ كنيم:دي؟ کلیک کنید تا باز شود... موضوع مشترکه دیگه فک کنم الگو ام زیاد باشه واسه وویستون خاطره ای چیزی دیگه
.._.. کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,156 امتیاز 4,615 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 2011/10/18 #68 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک آقا میشه ما دوباره وویس بدیم؟ من الان کامل گوش دادم... خدامرگم ما چقد چرت و پرت گفتیم! بچه ها میگفتین میخواین جدی صحبت ما اینقد چرت نمیگفتیم! الان من دارم خجالت میکشم از صدام... حالا دفه دیگه... صدای نگین-راز اکو داش .... راسی تلفظ نام کاربری منم اشتباه بود... آهنگم خوب سانسور شده بود...با تشکر... حرف بزنم خوب بود...
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک آقا میشه ما دوباره وویس بدیم؟ من الان کامل گوش دادم... خدامرگم ما چقد چرت و پرت گفتیم! بچه ها میگفتین میخواین جدی صحبت ما اینقد چرت نمیگفتیم! الان من دارم خجالت میکشم از صدام... حالا دفه دیگه... صدای نگین-راز اکو داش .... راسی تلفظ نام کاربری منم اشتباه بود... آهنگم خوب سانسور شده بود...با تشکر... حرف بزنم خوب بود...
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,745 امتیاز 38,766 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2011/10/18 #69 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک این پادکست عالی عالی عالی من هم مثل سعید همش بودم موقع گوش دادن. با تشکر ویژه از همه کسانی که در تهیه این پادکست نقش داشتند.
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک این پادکست عالی عالی عالی من هم مثل سعید همش بودم موقع گوش دادن. با تشکر ویژه از همه کسانی که در تهیه این پادکست نقش داشتند.
علی دلاور کاربر حرفهای ارسالها 558 امتیاز 1,114 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد زیست دانشگاه علوم پزشکی ایران رشته دانشگاه پزشکی 2011/10/18 #70 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک مطهری جون شما هم اگه یه وویس می دادی چیزی از پرستیژت کم نمی شد ها