- شروع کننده موضوع
dorna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین1
- شهر
- اصفهان
در این تاپیک انتقادها و پیشنهاد هاتون رو در راستای بهتر شدن انجمن مطرح کنید :)
صحیح است !صحیح است!به نقل از prabd.chess :اقا تو رو قران بیاین نظر بدین!!بیست تا تایک کشیدم بالا که بیاین بحرفین...چقدر بیحالین! [-(
آره واسه تبلیغ هم شده خودم بت آزادی میدم!به نقل از prabd.chess :یه سوال...اینجا ازادی هست درنا؟ازادی و بیان و اینا...اگه اره بگو من تاپیک وا3 زدن زیاد دارم!
به نقل از ∞نیرمان :یک انتقاد...
مدیران عزیز دقیقا از وقتی که من استعفا دادم چرا کسی رو مدیر جامعه شناسی نکردید؟ یه نگاه به سیر نزولی مشکلات بخش جامعه شناسی بندازید...
. کسایی که طرف دار ازادی بیان به همین شکل هستند یا خواستار بیشتر شدن ازادی اون هستن. و خوبی هاش رو میگند یا ازش دفاع می کنند. و در نهایت می تونن از تاثیرش در حال و گذشته و اینده بگم. و باید اعلام کنن که چطور سود های ازادی بر ضرر هاش برتری داره.
۲. گروهی که مخالف ازادی بیان هستن. این گروه باید ضعف های قوانین حقوق بشر در رابطه با ازادی بیان رو بیان کنن و بگن به نظرشون در چه قسمت هایی باید این آزادی محدود بشه و این محدودیت باید چطور اعمال بشه. این گروه باید اشاره کنه که ازادی ها چه مشکلاتی ایجاد می کنه و چطور این مشکلات بر سود هاش برتری دارن.
و در نهایت یک متمم بر قوانین ازادی بیان در بیانیه حقوق بشر ارایه بدن. این قوانین باید قابل اندازه گیری باشن و قابل اجرا.
به نقل از Mysterious Quéèn :خب به نظر من برگزاریِ مناظرهها خیلی خوبـه، از این نظر که افراد موظف به پاسخدادن هستن و میشه به نتایجِ خوبی توش رسید.
اما من معتقدم که ایرادی که تویِ تقابلِ دوگروه وجود داره، نگاهِ صفر و یکی به قضیه است، در مسائلِ جامعهشناسی نباید با دید سیاه یا سفید نگاهکرد، بلکه باید با دیدِ خاکستریِ نگاهکرد. حالا یا پررنگتر یا کمرنگتر.
چون این نوع نگاه گاهی شرکتکنندهها رو وادار به تعصب ورزیدن میکنه.