• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکل با ورودی های جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سحرجون
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مشکل با ورودی های جدید

آره جديدا باعث ميشن كه ما بيشتر بخونيم و يه كمي از خودمون خجالت بكشيم!

جدیدا باعث میشن که فکر کنیم چقدر درسمون خوب بوده و خبر نداشتیم!معلما هم سطح درسا رو پایین آوردن و ما به راحتی نمره میگیریم ولی نصف کلاس وقتی امتحانو میدن میگن چه سخت داده بود.قزوین کلا یه فرزانگان داره و یه شهیدبابایی.توی همونا هم کسی به جدیدا کاری نداره که تو چرا ضعیفی.هرسال 10 نفر از راهنمایی های دیگه میومدن دبیرستان اینجا.ولی امسال بعد از این که 10 نفر پذیرش شدن،بقیه اعتراض کردن و اعلام شد که صد نفر اول میتونن ثبت نام کنن :o(که الان 25%شون پشیمونن و بعضیا میخوان سال بعد برن).
پس مشکلم با این مسئله،جمعیت زیاد مدرسه ست.حتی رنگ مقنعه ی راهنمایی ها و دبیرستانی ها فرق داره،زنگ تفریحامونم جدا شده.امیدوارم این صد نفر گرفتن ادامه پیدا نکنه که اینجوری کار فرزانگان قزوین هم به مرکز 2،3،... می کشه. :(

بعضی ها(منظورم حدوده 95 درصدشونه) خرزنن ویه خرده مغز ندارن فقط حفظ می کنند! اه!

انقدر بدم میاد از آدم های خنگ! :-w

آخه دقیقا مشکل "سمپادی" جدید نیست!
مشکل "سمپاد" جدیده..

چرا دارین بی خودی وقتتون رو واسه ی کسایی ک اوومدن بمون اضافه شدن تلف میکنین؟؟
چه مشکلی دارین با اینا؟؟
نمی فهمه ؟ خنگه ؟ سطحو میاره پایین؟!؟!
آخه آقا جوون!
شما ک اینقد ادعای سمپادی بوودن میکنین ، بیاین برین یه حرکت کنین ، سمپاد بره بالا ، ن اینکه بیای بگی بقل دستیه من وروودیه ، خنگه ;))
:|
[ اگه مشکل داره ، ساینا پاکش کن ]

به نقل از m!na.m :
چرا دارین بی خودی وقتتون رو واسه ی کسایی ک اوومدن بمون اضافه شدن تلف میکنین؟؟
چه مشکلی دارین با اینا؟؟
نمی فهمه ؟ خنگه ؟ سطحو میاره پایین؟!؟!
آخه آقا جوون!
شما ک اینقد ادعای سمپادی بوودن میکنین ، بیاین برین یه حرکت کنین ، سمپاد بره بالا ، ن اینکه بیای بگی بقل دستیه من وروودیه ، خنگه ;))
:|
چطور سطح سمپادو ببریم بالا وقتی که به خاطربعضیا تو کلاس معلم ریاضی میگه:بچه ها میخواین از این به بعد فقط کتاب وزارتی رو کار کنیم؟
~X( :-L یا وقتی که باید بشینیم یه حرف تکراری رو 5-6 بار بشنویم؟ :-w

به نقل از پری ناز :
چطور سطح سمپادو ببریم بالا وقتی که به خاطربعضیا تو کلاس معلم ریاضی میگه:بچه ها میخواین از این به بعد فقط کتاب وزارتی رو کار کنیم؟
~X( :-L یا وقتی که باید بشینیم یه حرف تکراری رو 5-6 بار بشنویم؟ :-w
ببین منو!
کلن همه چی داره تکرار میشه ! ;)
ریاضی چیزی نداره ک ، 4 تا جم و تفریقه!
منظووره من درسه مدرسه نیس!
پژووهشه ( :| ) المپیاده!
وقتی معلمه داره واسه باره چهل و نهم واسش 2باره توضیح میده ، بشین کتاب بخوون!

کی گفته برعکس بافرزانگان 1 و4 مبتکران سبزکارمیشه با2 و3 قهوه ای اسون
امتحانامونم شبیه بوده مامثل اونادادیم سرکلاسم معلم یک بازفقط توضیح میده وهمه میفهمن 8-^

بچه ها تو قم فقط 1 فرزانگان هس. :>من خودم از راهنمایی اینجا بودمو قبول دارم که این جدیدا اکثرا خرخونن و کار پژوهشی نمیکنن ~X(ولی سطحشون پایین نی!درسو همزمان با ما میگیرن و گیرایی خوبی دارن.اینطوری به این جدایی بین جدیدیا و قدیمیا دامن نزنیدوبالاخره اونام امتحان سمپاد رو دادن. :-w الکی که نیومدن... ;D

به نقل از dead Love :
بالاخره اونام امتحان سمپاد رو دادن. :-w الکی که نیومدن... ;D
پست منو دوباره بخون.من به این نمیگم امتحان.فقط 20-30 نفر از اون صدنفر به یه سمپادی میخورن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا