به سوالی!به نقل از SandKinG :راستش نه!!
مقامی نیاوردیم!!
آخه کلا 3هفته قبل از شروع مسابقات بهمون خبرشو دادن !!
تازه ما اصلا کارمون مسیریاب نیست!!
منتها چون تهران اپن لیگ های دلخواه ما رو نداشت و لیگ هاش خیلی کم بود مجبور شدیم مسیریاب بسازیم!!
...
به نقل از SandKinG :داور مسابقات رو میگفتن خیلی تجربه داره ولی اصلا اینجوری نبود!
پریسای(داور) پارسال تو مدرسه ی ما معلم روباتیک بود . بچه ها میگفتن هیچی از روباتیک نمیدونه!!
راستی به ما که تقدیر نامه و گواهی حضور دادن عجیبه که به شما ندادن!!
خلاصه هر چی بود گذشت!!به فکر مسابقه های دیگه باشید!
...
ﭘﺮﻳﺴﺎﻱ ﻳﻪ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻳﻢ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻣﺎ ﻣﻌﻠﻢ ﺑﻮﺩ.ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺭﻩ ﺗﻴﻤﺎﻱ ﺭﻭﺑﺎﺗﻴﻚ ﺧﻮﺑﻲ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﺪﺭﺳﻪ .ﺩﺭ ﻛﻞ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺵ ﺑﺪ ﻧﺸﻨﻴﺪﻡ.به نقل از SandKinG :داور مسابقات رو میگفتن خیلی تجربه داره ولی اصلا اینجوری نبود!
پریسای(داور) پارسال تو مدرسه ی ما معلم روباتیک بود . بچه ها میگفتن هیچی از روباتیک نمیدونه!!
راستی به ما که تقدیر نامه و گواهی حضور دادن عجیبه که به شما ندادن!!
خلاصه هر چی بود گذشت!!به فکر مسابقه های دیگه باشید!
...
به نقل از ROZROZ :هیمای کرد ک،ه اون پسره رهبر گروه بود و اون دسه تا دختر هیچ نقشی نداشتن . من موندم چرا سه تا دختر که هیچی بلد نبودن و فقط بلد بودن زمین تمیز کنن باید اول بشن !!!!!!!!!!!! X-( X-( X-( X-( X-( X-( :) :) :) B-) ??? :P :-[
خداییش از جواب دادنتون حال کردم.مثل این دانشمندایی که یه فرض رو رد میکنن.به نقل از MEHRASA :
اولا اون پسره استاد رباتیکمونه(استاد راهنما).
دوما شما خودتو ناراحت نکن پوستت چروک می شه
سوما شما از کجا فهمیدی ما هیچی بلد نیستیم؟؟؟؟؟ اگه بلد نبودیم دفاعیه 100 نمی شدیم ، اتفاقا اونجا برا اینکه دهن همچین آدمایی رو ببندیم اولین تیم رفتیم دفاعیمونو دادیم در صورتی که باید تیم آخر می رفتیم!!!!!
چهارما شما دفاعیه ی مارو دیدی؟؟؟؟؟فک نمی کنم،سه نفر (آقای امیری-پریسایی با یه خانومی اسمشو نمی دونم) به مدت 20 دیقه از ما سوال پرسیدن که واسه هیچ تیمی اینطور نبود،حتی بعد اهدای جوایز خود آقای امیری به ما گفت ما از شما سوال در حد دانشجو پرسیدیم و شمام کامل جواب دادین.
پنجما شما همون زمین تمیز کردنم بلد نیستی
ششما شما به چی میگی نقش؟؟؟؟ تا حالا شده تو کارگاه رباتیک 13 ساعت کار کنی؟؟؟؟تا حالا ربات درست کردی؟؟؟؟
هفتما شما خیلی به این چیزا فک نکن می ترسم خدایی نکرده سکته کنی از حرص
هشتما اگه این تیم مشکلی داشت تو این چندتا مسابقه ای که شرکت کرده بود مشخص می شد.
نهما الان برو بشین تو تشت آب یخ
از همه معذرت می خوام ولی باید جوابشو می دادم :)