پاسخ : بزرگترین مسابقات رباتیک نظام آموزش و پرورش
به نقل از rozbeh_ak2007 :
سلام آقای پریسایی
حتی فکرشم نمیکردم بیای اینجا این حرفارو بزنی به هر حال از من و شما سنی گذشته درست نیست بیایم اینجا یه تیم رباتیک که 2 ساله بخاطر استعداد بچه ها موفقه و خوار شده رفته تو چش بعضیا زیر سوال ببریم.اگه شما مشکلی با من داری این ایمیل من rozbeh_ak2007@yahoo.com میتونی با خودم حل کنی.بالا بچه ها خیلی ازت تعریف کردن آره اشتباه کردی گفتی l6203 15 تا پایه داره ولی با همین حال باز از همشون بیشتر بلد بودی.آقای امیری به شدت با من سر pnu اپن مشکل داره حتی تو tehran open منو تهدید کرد تو رو چه حسابی داری میگی از ما ترسید نزاشت حذف شیم واقعا خنده داره
.شما خودت به من گفتی تو این مسابقه تیم دادم امیریم ماشالله 20 تا تیم داده پس لطفا ادعا نکن مسابقه و داوری درست بوده.تو قسمت توضیح هم بچه های باهوش من خیلی خوب توضیح دادن ولی برنامه ای که بچه ها توضیح دادن برنامه ربات نبود و هیچ کدومتونم نفهمیدین دلیلشم گندی بود که داورای محترم pnu زدن و اینجا دست اندرکار بودن.وقتی داری میگی سلام برسون به استادتون من بهم بر میخوره تمام تیمای غرب کشور که رده اول مسابقاتن توسط من آموزش دیدن .پس تو کوتاهی کردی تو آموزش دادن به بچه هات که مقام نمیارن چون اگه میخواستی خوب یاد بگیرن همه چیو یادشون میدادی مثل من ولی همین باعث شده بگی ربات کار بچه ها نبودن در صورتی که تمامش زحمت خودشون بوده البته با دانشی که من دادم بهشون.اگه میخواستی حذف کنی لازم نیس وایسی اینجا به وجدان امیری توهین کنی بگی اون نذاشت میکردی خیلی راحت نهایتا یکی دیگه میومد تایید میکرد اینا بلد نیستن.مشکل شما این بود که اینا بلد بودن و تیم های خودتون مقام نیوردن که الان اینطور به ما توهین میکنی.بی احترامی به شما بی احترامی به منه چون هممون از قدیمیای رباتیکیم و اگر تو حرفاشون اینجوری که شما میگی توهینی میدیدم قطعا خودم برخورد میکردم.واقعا برام جالب شما که 1 روزی داور خودم بودی الان بشینی با چندتا بچه 15 ساله اونم دختر کل کل کنی.من اگه میخواستم داور بشم خیلی زمینه داشتم اینقدر مقام دارم که اصلا نیاز به درخواست نیست.ولی 1 نصیحت کسی داور میشه که میدونه رشد نمیکنه تو رباتیک.این حرفا دعوا نیست چون احتمال زیاد باز همو میبینیم دفاع از شاگردای باهوش خودم نیست چون با حرفات مستقیم به من توهین کردی.
شاگردای زرنگ من نیازی به تایید ندارن خودشون بلدن ربات ببندن طراحی کنن و از من کمک میگیرن متعصفانه همه وقتی میبینن کسی باهوشه دوست دارن تخریب کنن.اگه استادشون موفقه پس شاگردا هم موفقن توش شکی نیست.در ضمن لیگی که شما دارین کار میکنین اینقدر سادس که نیاز به بستن روی برد بورد نداره.به هر حال انتظار نداشتم اینکارو کنین
اینارو گفتم حق ضایع نشه وگرنه نه مسابقه مسابقه بود نه جایزش که هنوز ندادن.شایدم اومدم یه بار با خودتون مسابقه دادم یا بیام تهران داور شم.
چرا قاطی می کنی دوست من؟! من چی گفتم که شما اونقدر جوش آوردی؟!
1- والا من نه L6203 کار الانمه که بگم سوتی دادم، نه قسمتی از مدار داخلیش رو حتی هست که ندونم (مثال ساده اش خازن Bootstrap که خیلی از دوستان از سر بی حوصلگی 100 نانو میذارن، چون نمی دونن بایاس بوت استرپ فت چی هست اصلا!). می خوای مدار درونیش رو برات بکشم و تحلیل ولتاژ و جریانش رو بنویسم ببینی مشکل من سر تعداد پایه اش نیست؟ بچه هات گفتن این l298 هست که گذاشتیم (سوتی اولشون!) من گفتم دوست من، l298 که 15 تا پایه داره که! این l6203 هست. (شاید هم برعکس، اونا گفته باشن این 6203 هست و 298 بوده باشه و من حرفی با چنین مضمونی زدم!) دیدی حالا زود جوش میاری؟!
2- روی این حساب می گم که من نمره داوری به تیمت زیر حد مجاز دادم و امیری هی بهم می گفت نه این تیم رو حذف نکنیم، مسابقه فلان می شه، بذار اول بشن، کارشون خوبه. می خوای بیشتر برات باز کنم مساله رو؟!
3- تیم من قبل اینکه تیم شما بیاد رو زمین حذف شد، چون شما تیم آخری بودید که مسابقه دادید. پس من نیازی نمی دیدم که بخوام شما رو "به خاطر تیم خودم" حذف کنم. داوری کجاش نادرست بوده که به "تیم دادن من" ربط داشته باشه؟ اگر هم مشکلی بوده به اینکه من تیم داشتم ربطش می دی؟ خدا رو شکر 2تا هم کرنومتر داشتیم. مسائل رو با هم قاطی نکن لطفا.
4- می گی همه کار خودشون بوده. می شه بگی چرا پس من همین روبات رو توی رهکاپ دست یکی دیگه از دانش آموزان دیدم؟ اگه اون روبات با این فرق داره، که پس طراحیش کار دو نفر نیست قطعا! چون اونقدر به هم شبیه بودن که قابل تشخیص نبودن!!! اگه طراحی کار این تیم دخترونه بوده، پس شما اونجا طراحی فرد دیگه ای رو به تیم دیگه ای دادید. درسته؟! اگر هم همه چیز با هم فرق داشت بگو من عکسها رو بیارم یه جا با هم مرور کنیم، چون الان که عکسها رو می بینم خییییلی شبیته هستن، بذارم عکسها رو که این روبات چندتا عین خودش داره دست افراد دیگه که لیدرشون شمایی!؟ همه رو افراد مختلف طراحی کردن و همه کارش رو هم خودشون کردن؟! پشت گوش ما هم مخملی...!
5- من هرگز به مسابقات تعقیب خط به چشم مسابقات جدی نگاه نکردم که بخوام تیمی رو 2 سال توش علاف کنم. همه روبوتیک رو تو توی تعقیب خط دیدی، من ندیدم برادر من! چرا شلوغش می کنی؟ دموی ایران اپن پارسال من یه روبات 60 سنسوره تعقیب خط ساختم و روش فازی پیاده سازی کردم که روی خط آت و آشغال می ریختی هم تشخیص می داد که این مانع نبود، آشغال بود! (لازم نبود مثل تیم شما زمین رو بسابی!) حدود 3-4 هزار خط کد داشت، جوری که یه چیز دیگه می خواستیم پیاده کنیم روش باید AVR رو می بوسیدیم میذاشتیم کنار میرفتیم سراغ یه پردازنده با سرعت بیشتر (بگم تو طراحی اولیه اش حدسمون این بود که آرم هم جواب نمیده و باید بریم پنتیوم بذاریم می دونم که می خندی! ولی 5-6 ماه کار شد که بهینه بشه. بعضی دوستان هم به خودشون گرفتن که ما اون روبات رو ساختیم برای کل کل! نه عزیز من، در حد کل کل نبودید و نیستید (شما رو عرض نمی کنم، دوستانی که پشت ما این حرف رو زدن رو عرض می کنم) یکی از اساتید دانشگاه گفت این ایده تون خوبه، بسازید باهاش مقاله بدیم، که آخرش هم نشد...)! تو اون موقع کجا بودی که از دانش من و پیشرفت من ایراد بگیری؟ (متاسفانه ماشینم رو دزد زد و همراه لپتاپم اون روبات رو هم برد) پس من هم دنبال کار تحقیقاتی خودم هستم. اینکه دانش آموز رو توی تعقیب خط علاف نمی کنم، طرز تفکر منه! با تفکر شما هم سازگار نیست، پس قطعا تیمهای من جلوی تیمهای شما حرفی واسه گفتن ندارن! ولی توی تعقیب خط برادر. یادم نمیاد توی لیگهای دیگه تیم خوبی داشته باشی، داری؟!
6- همش می گی دانش آموزای باهوش من! داداشم، مگه ما چیزی خلاف این گفتیم؟!؟!؟
7- من چه توهینی کردم؟! چه ربطی داره به حذف تیم من؟! تیم من اومده بود که حذف بشه اصلا! می خوای مسئول پژوهش مدرسه رو بیارم شهادت بده که آورده بودیمشون مسابقه جدی ببینن که برای ایران اپن آماده بشن و هول نشن اونجا؟! اینا توی یه مسابقه درپیت (سلام کاپ!!!) دوم شدن، دیگه خدا رو بنده نبودن! (دانش آموزم دانش آموزای قدیم...) عمدا آوردیمشون حذف بشن که بترکه اعتماد به نفس کاذبشون... اینا اگه مقام میاوردن من ناراحت می شدم اصلا! چون دیگه فکر می کردن که خیلی بلدن و دل به کار نمی دادن توی ایران اپن (اتفاقی که به دلیل مسائلی توی مدرسه افتاد و باعث شد qualify هم نشن!)
8- من با کی کل کل کردم؟! دیدم گفتن اینجا که "همش" کار خودمون بوده، پریسایی سوتی داد توی مصاحبه، اومدم بگم که قضیه چی بوده! چرا شلوغش می کنی؟ دختر 15 ساله هم از اون نمادهای بی مغزی شده واسه ما ایرانیا!!! در صورتی که اگه به فهم و شعور دانش آموزات شک داشتم، هرگز اینجا وقت نمیذاشتم بشینم براشون دلیل بیارم...! بسیار دختران زحمت کش و فهیم و باشعوری هستن، انصافا بهت تبریک می گم بابت تربیتشون. اما بحث من که اصلا کل کل نبود...
9- رشد توی رباتیک اصلا نه توی معلمی هست نه توی داوری. من خداروشکر نه نونم از رباتیک در میاد که هلاک مقام و داوری باشم، نه برام اصلا اهمیتی داره...! از روی علاقه این کار رو می کنم. پیشرفت توی رباتیک هم برام اصلا مهم نیست. چون فیلد رباتیکی من اصلا هیییییچ اشتراکی با این مسائل نداره. اصلا در شان خودم نمیدونم یه ربات تعقیب خط بسازم که بیاد توی مسابقه مقام بیاره! نمیدونم درک می کنی حرفم رو یا نه، چون این کار اصلا هیچ دخلی به کار "آکادمیک" نداره...! امسال یه تیم فوتبالیست داشتم توی ایران اپن، یه مدت دنبال این بودن تابع تبدیل مکانیکی سیستمشون رو در بیارن، صفر و قطب تابع تبدیل رو بدست بیارن، ببینن چند تا PID لازمه که میرای بحرانی بشه حرکتش. هر وقت فهمیدی این کار رو توی یه دبیرستان پیاده کردن در چه حد حرکت علمیه، بیا با هم راجع به ارتباط پیشرفت و داوری صحبت می کنیم.
10- مسابقه که اگه مسابقه بود من نمی گفتم خودم رو خراب کردم توش بودم! من هم توی این قضیه باهات هم عقیده هستم...
11- لیگی که من کار می کنم؟! لیگ من به نظرت چیه؟ (البته قبول دارم خداییش! توش بردبرد نمی خواد، برد 11 لایه می خواد... اگه خواستی مقاله سمپوزیوم ایران اپنش رو برات بفرستم ببینی کدوم لیگ، لیگ من محسوب می شه!)
12- با من چه مسابقه ای می خوای بدی؟ بگو من همین الان بگم باختم که ذهنت رو زیاد مشغولش نکنی... داور هم بشی من خوشحال می شم! من نه ادعایی کردم که من خیلی شاخم که داور شدم، نه بحثی دارم باهات که هر دو قطعا موافقیم که داوری داغون ترین کاره توی روباتیک... هیچ افتخاری هم نیست، به هرکی که میپرستی قسم!
در آخر هم شما یه نصیحت کردی، من هم یه نصیحت بهت می کنم. توی تعقیب خط بچه های مردم رو الکی علاف نکن. هم من می دونم، هم تو می دونی، اگه (اگههههه!) همه کار رو هم خودشون کرده باشن، توی چه لیگ دیگه ای حرف برای گفتن دارن؟ مثلا دانشجو شدن، می خوان توی چه لیگی برن که توش 2 سال کار روی یه روبات تعقیب خط به درد خورده باشه؟ تیمهای انرژی اتمی رو دیدی. فاصله شون رو با شما کم کردن، مگه نه؟ با همون کد به قول تو استاتیک. روبات استادشون اصلا خفن! به نظرت این اسمش می شه پیشرفت؟ اگه پایه ای بیا یه روبات بسازیم توش شبکه عصبی بزنیم خودش خودش رو tune کنه که یه بار که زمین رو رفت، از روی فیلمبرداری از بالای زمین آنالیز کنه و دفعه بعد بهتر بره. اون اسمش میشه کار بدرد بخور. اون موقع ببینم همین اندازه با تحقیر با من صحبت می کنی یا نه.
یه نصیحت دیگه هم بهت می کنم. از مدرسه ای که فکر می کنی همه کاراش رو خود دانش آموزا انجام می دن بیا بیرون، از دید استاد یه تیم دیگه بهش نگاه کن. تفاوت رو احساس خواهی کرد. اون موقع هست که می فهمی فرق از زمین تا آسمونه بین تیمی که استاد می گه این مدار رو اینجوری ببند، و واقعا هم خود دانش آموز می بنده هاااا، ولی با حرف استاد که این رو ببند همه چی تموم بشه! تا تیمی که استاد می گه این مدار پوش پول هست، بشین با ترانزیستور ببند، بعد که بست و سوخت بهش رفرنس معرفی کنی که یاد بگیره ترانزیستور بایاس کنه، مدار رو ببنده و بشه H-Bridge ، بعدش بهش بگی حالا بیا این L298 هم همون کار رو می کنه. اون موقع تازه می فهمی اگه کسی بهت گفت تیمت "همه کار" رو خودش نکرده منظورش چیه. (من یه تیم اینجوری داشتم که متاسفانه توی تعقیب خط نبود، اگه سال سومی نبودن سال دیگه به همه اثبات می کردم که تیم جمع کردن چیه.)
منتظر جوابت همیتجا هستم. رودرواسی که نداریم که! بگیم همه هم بشنون و قضاوت کنند که شما خار چشم مایی یا عزیز مایی و روی چشم ما جا داری! :) خداوکیلی (قسم خوردم!) خیلی دوست دارم و رفتار و شخصیتت رو خیلی دوست دارم. هرگز هم قصدم توهین نبوده. قصدم هم این بود که بکشونمت اینجا که مثل اینکه موفق شدم!
و این هم بود که کمی شفاف سازی کنم اینقدر توی گوش بچه های بیچاره نخون که کار رو خودتون کردید همه اش رو. دانشجو هم همه کار رو خودش نمی کنه! می ره از استاد 4 تا سوال می کنه، 4تا خواهش تمنا می کنه یه تیکه از مساله رو استاد حل کنه براش! دیگه دانش آموز رو که من معلم می شناسم که! چون می دونم قضاوت تو در مورد کار خودت اینه که همه کارها رو دانش آموزات کردن. فقط خواستم بدونی که از دید ناظر خارجی، وقتی دانش آموزت حتی نمی دونه روی روباتش L6203 هست یا L298 ، شک بهترین و منصفانه ترین قضاوته.
امیدوارم ازم دلگیر نشده باشی. حرفهای من رو هم بیخودی توهین تلقی نکن. خییییلی مونده که من و تو بخوایم شاخ به شاخ بشیم، چون دو تا دوست به این سادگی ها از هم نباید برنجند و به این سادگی ها از هم دلگیر بشن.
خیلی آقایی، چشم و چار مایی
کوچیکترین تحسین کننده تو،
امیرحسین پریسای