• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چی چی رو لایک میکنی ؟!!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما در هنگام استفاده از سیستم امتیاز دهی پست ها به کدام مورد اهمیت بیشتری میدید ؟

• محتوا ، نگارش و مطالب پست

رای‌ها: 311 72.7%
  • فرد ارسال کننده و سمت وی در سایت

رای‌ها: 13 3.0%
  • در انجمن های مختلف و موضوعات مختلف متفاوت است

رای‌ها: 78 18.2%
  • از سیستم امتیاز دهی سایت زیاد استفاده نمیکنم

رای‌ها: 26 6.1%
  • ان پستي كه لايك زيادي خورده است

رای‌ها: 0 0.0%

• رای‌دهندگان
    428
پاسخ : چی چی رو لایک میکنی ؟!!!

اول از همه باید اون متن جذب کنه که بخونمش... .(خیلی متن ها طولانیه یا بعد 2-3 خط خسته میشم.... .)

بعد هم اگه ازش خوشم بیاد لییک میکنم... .

نمی تونم بگم فرد پست دهنده برام مهم نیست ؛
یعنی ممکنه یه حرفی رو یکی از بچه هایی که میشناسم بزنه و لایک کنم ولی اگه همون حرف رو یه غریبه بزنه لایک نکنم :-" ( میدونم بده 8-| )
یه نکته ای واسم واقعا مهمه نوع ِ نگارشه ؛ یعنی حسـّاسم روی ِ درست نوشتن و با لحن ِ خوب نوشتن و علائم سجاوندی و اینا ;D

حقيقت مطلب اينكه عنوان تاپيكت خيلي خوبه ;D چون واقعا برا من خيلي اين سوال پيش مياد‌!‌ يه كامنتايي رو ميبينم لايك دارن كه حتي ارزش خوندن هم ندارن و پيش خودم دقيقا ميگم اينا " چي چي رو لايك كردن ؟ ;D "
من خودم به شخصه معدود كامنت هايي رو مي خونم ! كامنت هاي اشناها و يا كسائي كه ميدونم حرفاشون چندرغاز مي ارزه ! و خوب طبيعتا اين افراد كامنتاشون لايك هم داره .

من اگه با نظر یه نفر موافق باشم پستشو لایک میزنم و زحمت پست دادن به خودم نمیدم !

خب من اگه متنش طولانی باشه معمولا نمیخونم ... (یعنی موضوع باید خیلی جذاب باشه که بخونم)
اگه خوندم و از چیزی که گفته بود خوشم بیاد لایک میکنم ....

البته به دوستام هم خیلی لایک میدم ... :-" (اولا که دوستن خو ;D و دوم اینکه معمولا نظراتشون شبیه منه ...)

لازم به ذکر است دست به لایک من شدیدا بالاس .... مثلا سوتی ها رو اکثرا لایک میکنم ....

من به شخصه مطلب رو نگاه میکنم!

اگه با طرف مشکل هم داشته باشم اگه حرف حق بزنه و خوب باشه لایکش می کنم! ;D

چون لایک کردن فقط برای نشان دادن موافق بودن با اونپست و نظره همین و مسئله شخصی نیست!

+معمولن ما به جز درموارد خاص نمیشینیم همه ی پست ها رو بخونیم و معمولن پست هایی رو میخونیم که نویسندش رو بشناسیم.رو همین حساب من بیشتر به کسایی + یا حتا - میدم که نویسندش رو بشناسم چون اون پست ها رو بیشتر میخونم!
+تقریبن به هر تاپیکی که ببینم محتوا داره حتا اگه خودم علاقه ای به بحث در موردش نداشته باشم لایک میدم.

خُ نمی شه که همه یِ پست ـا رو یکی یکی خوند ! :-? امّا اگه مطلب ُموضوع برام مهم باشه ، پست ـایِ بیشتری ـش رو می خونم . اگه اون وسط از محتوایِ پستی خوشم بیاد ، مهم نیس که کی نوشته باشه ؛ لایک می دم!

کاملا بسته انجمنش داره !
متاسفانه من اینجوریم که تو ورزش حتما به یکی که طرفدار استقلال باشه لایک میدم حتی اگه چرت و پرت باشه ‍!‌ :-"
تو یه سری انجمنائم اینجورین که پست کسایی رو میخونم که به نظرم جای بحث داره !‌ نه پستایی که میدونم تهش به این ختم میشه که " خوب نبود !‌ "‌و حرفاشونم کاملا بی منطق باشه !
تو یه جایی مثه حرف بزنم همه ی پستا رو میخونم !‌

Back
بالا