متاسفانه
امروز معلم زبان فارسی ما اومد برگه ها رو داد (یه نفر دیگه تصحیح کرده بود (بچه ها))
من از 11 شدم 8 در حالی که من فقط 2 تا .5 نمره غلط داشتم
اعصاب نموند برام
رفتار جلو معلمه گفتم فلان سوال چند نمره داره
تفره رفت... کلا بحث در حد بحث علمی بود که
معلمه اومد گفت کسی که ساختار جمله نمیشناسه ....
منم برگشتم رفتم 1 قدم دور شده بودم که گفتم ((برو بابا))
معلمه با ماشینیش اومد دانبالمون
گفتم بهت 0 میدم!
نمیدونم حالا چطوری از دلش در بیارم
تازه فردا هم باهاش کلاس داریم فامیلی منم میدونه
امسال اردیبهشت،امتحان شیمی داشتیم.دبیر نیموده بود و برگه ها رو سپرده بود به مدیرمون که ازمون امتحان بگیرن! حالا ما هم امتحان لغو کردیم و ...!
فرداش،دبیرمون ازمون دفتر کلاسی رو خواست!ماهم گفتیم حتما میخواد بنویسه که مرخصی بودم و ...! رفتیم (من با یکی از دوستان که نماینده کلاس و همیار کلاس شیمی بودیم) و منتظر که خانم بنویسن و دفتر رو برگردونیم کلاس! با نهایت تعجب دیدیم برای تک تک بچه ها صفر گذاشت! اولین صفرم تو طول تاریخ!
معلم فیزیک ما خوب درس نمی داد.بعد هر جلسه هم امتحانایی میگرفت که نگوووووووووووو :-s.فکر کنم خودشم جواباشو نمی دونست. یه روز کل بچه های کلاس توافقی تصمیم گرفتیم ورقه رو خالی بدیم حالا سر امتحان همه داریم چپ چپ بهش نیگا می کنیم اونم میگه اگه تموم کردین بیارین بدین.زنگ که خورد ورقه هارو که جمع کرد چشاش چهارتا شد :-\ولی به روی مبارکش نیاورد جلسه بعد با یه ردیف پر صفر تو دفتر کلاسی و مدیر مدرسه و ناظما روبه رو شدیم دیگه بقیشو حدس بزنین :-ss
من اول سال ریاضیمو صفر شدم موندم اندازه ی 25. یاد نگرفته بودم بنویسم
پنجمم بودم علوممو 16 گرفتم
ولی دیکته تا دلتون بخاد کم شدما از همون اول ابتدایی
وای اول راهنمایی بودیم یه بار اجتماعی 14وجغرافی 12شدم ینی انقد سخت بود موقع خوندنش جون میدادم
داداش من هروقت نمره خوب میگیرم میگه خاک بر سرت آبروی خانوادگیمونو بردی
میگه من نمیخوندم یه ساعت قبل امتاحان بیدار میشدم تقلب مینوشتم(خیلی استعداد در این زمینه داره) یه قل هو الله میخوندم
میرفتم دهمو میگرفتم B-) B-)
واقعا الگوی منه
اول دبیرستان سر اولین امتحان فیزیک با اینکه این همه خوندم برای اولین بار شدم 13.25.
هیچ وقت این نمره رو یادم نمیره چون بخاطرش مستمر کارنامه رو گرفتم 15.75.
می بینی حتی دلشون نیومد 0.25 بدن که ما بشیم 16.
هنوزم تو دلم بعد یه سال مونده.
بذار بگم بخندیم:
خیلی باحاله و در عین حال شرم آور!
شیمی 14.75
یعنی اون زمانی که سر امتحان داشتم حساب میکردم میتونم پاس کنم یا نه!در این حد...
این در حالی بود که همیشه شیمیم 20 بود!!
هیچی نخوندم خداییش،امتحان ترم 2!