نمره ی دردسر ساز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sogand1374
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمره ی دردسر ساز

سال دوم راهنمايى اول سال 3 بار وا3 رياضى معلم عوض کردن ... معلم 2يه کوييز گرفت از 6 شدم 0.25 :دي
و همين امسال معلم ادبيات آزمون تشخيصي گرفت شدم 13 ... جاداره بگم ميانگين 12.5 بود و 8 تا تک داشتيم ...
و امتحان ادبيات فصل 1 رو چون خبر نداشتم شودم 10 :| (داش گريم ميگرفت)

امسال اولین نمره های من
جبر : 7 X_X
حسابان : 12 X_X
فیزیک : 13 X_X
X_X

• لایک
امتیازات: Quf

کامپیوتر ترم خواب موندم :-"
نبود؟ :))

انضباط هم جزو همیناس؟ :-"
یه معلم ریاضی داشتیم خیلی شوخ و اینا بود،بعد آخر ترم میخواست برامون انضباط رد کنه،به یکی دو نفر بیست داد،به بقیه بین 7 و 8 تا 20،
به من و یکی دیگه که خیلی زیادی دیگه باهامون شوخی میکرد و ما هم کم جوابشو نمی دادیم و اینا...(:-" )، به اون یکی فکر کنم داد 3، به من داد 0/25!!!! :| ;D
مدرسه اصن شوکه شد این نمره ها رو دید،خودش واسمون یه نمره ای رد کرد... :-"

با کمال افتخار امسال (میان ترم) معادلات شدم 11 تازه از این بدتر که تو کارنامه هم وارد کردند :((

به جون سوسك مرده قسم ميخورم كه پايين ترين نمرم 19 بود....
پ.ن:الا واقعي ميگم پايين ترين نمرم 9.5 بوده..پنچم ابتدايي!

11.5 ریاضی دوم راهنمایی

دوم راهنمایی بودیم که امتحان ریاضی دادم و شدم 13.25!!
معلمه که مثلا میخواست خیلی مهربون به نظر بیاد گفت یکی دیگه میگیرم جبران کن...اون یکی رو هم شدم......
13.75 :-"

همین امسال ریاضی از مبحث تجزیه امتحان گرفت از سیزده نمره خیلی عادی 5 شدم :-s

يه بار تو كوييز رياضي از پنج گرفتم 0.25اونم يه مسطيل ك از ورقه ي دوستم پيدا بودو كشيدم بهم صفر نداد ;D

ریاضی دنباله ها 11.5 ;D مبحث سختیه خب ;D

دردسر ترین نمره ای که تا الان داشتم
قراره یک شنبه رخ بده......................................................................................
امتحان فیزیک داشتیم .....با معلم شرط بستم بیست میشم دو هفته روزی دو ساعت خوندم.............
گفتش طامه از لجه تو هم شده سوالی میدم که تو بیست میشم............و اگر بیست نشی همین نمره نمره ترمته..........
امتحان رو گند زبدم ررررررررررررررروووووووووووووووووووووووووش

امسال ریاضی 14 شدم!!!!!! ;D
پارسال فارسی 13!!!!!!!!!!!! ;;)

خب البته امسال بیشترین تلاشم این بودکه سره امتحاناکلاسوبپیچنم...فراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار :-"
امابعضی وقتامعلماخیلی به صورت خوشگل جلوموگرفتن ونشوندنم سره امتحان ومنم باافتخاررکوردزدم تونمره.
عربیروکه... :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&تاحالاامتحانی ازش ندادم امادرکل امسال هیچی ازش نفهمیدم فیزیکم یه امتحان گرفت شدم باافتخارهرچه تمامتر10 :-"
جالبیش این بودبه من میگه ازت انتظارنداشتم!!! :-w
فقط یکی بایدبیادمنوتوجیه کنه که من کی سره کلاسش بودموامتحان دادم که الان انتظارنداره؟اصلاقبلاچه گلی به سرش زدم؟ (:|
معلمام..........................................هسنا ;D

سال اول دبیرستان ریاضی بخش رادیکال ها بود
در کمال خوشحالی شدم 9 !!!!!!!!!

خب من.. ;D
یه امتحان ریاضی معلممون گرفت تپل ;Dامتحان 2 نفره بود مغز منو دوستم تو این امتحان رو هم رفته تونست با افتخار تمام بیاره دوازده و نیم ;Dاما دیگه عادی شده تو این مدرسه نمره بالا 17 بیاری باید کلاتو بندازی هوا :-?? جدی میگم
ما که تازگیا به مرز جنون رسیدیم نمره زیر 15 که میاریم همگی با هم میخندیم :))

ما که دیگه عادت کردیم :-[
یعنی به حدی رسیده که معلم ریاضیمون گفت:اگه همتون بالای 15 بشید خودم میبرمتون جیگرکی با هم جیگر بزنیم تو رگ :))
تازه یه امتحان دونفره گرفت با کماااااااااااااااااااااااال افتخار شدم: 12/5 :))

6/5 از 10 نمره فیزیک ام بود....
به جان خودم امتحانشو می دادین مختون سوت می کشید...کلا درسشو باید سر امتحان یاد بگیری...توک لاس که فقط نقاشی میکشه پای تخته ;D

با کمال افتخار

0.75 ، ریاضی 1 !

با کللللللللللی افتخار
تاریخ : 7 :)) :)) :)) :)) :))
فک کنم پایین ترین نمره ی تاپیک باشه :-"
امتحان بعدی رو که دادم 2 نمره غلط داشتم معلمم صد تا "آفرین دختر گلم" نوشت پای ورقه!!!! =)) =))
هنوزم ک هنوزه بعضی از دوستام فک میکنن اون روز باهاشون شوخی کردم ، گفتم 7 شدم =)) =))

Back
بالا