عشق و خودخواهی

paryam

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
پاسخ : عشق و خودخواهی

یک نفر زمانی واقعا عاشقه ( تاکید بر عاشق واقعی) که معشوق را به خودش کاملا و در همه ی موارد ترجیح دهد.
عشق یک جور احساس تله پاتی گونه است به نظر من. وقتی عاشق می بینه معشوقش داره لذت می بره؛ لذت می بره و وقتی غمش را می بینه رنج می شه.
هر چیزی به جز اینا هوسه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از paryam :
یک نفر زمانی واقعا عاشقه ( تاکید بر عاشق واقعی) که معشوق را به خودش کاملا و در همه ی موارد ترجیح دهد.
عشق یک جور احساس تله پاتی گونه است به نظر من. وقتی عاشق می بینه معشوقش داره لذت می بره؛ لذت می بره و وقتی غمش را می بینه رنج می شه.
هر چیزی به جز اینا هوسه.
تفاوت میان عشق واقعی و عشق حقیقی را از یاد برده ای...ضمنا...این یک طیف است...0 و 1 نیست که...ممکنه یه نفر عشقش خالص خالص نباشه اما خیلی خالص باشه(یعنی عشق خالص نبودن دلیل بر هوس بودن نیست که!)

paryam

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران

متوجه منظورتون از عشق حقیقی و واقعی نشدم.
ببینید قطعا می شه عشق را با توجه به خواسته های عاشق سنجید.
در مورد هوس من منظورم این بود که اگر یک نفر بیاید بگوید من عاشقشم و می میرم براش و از این حرفا ولی فرداش وقتی فهمید معشوقش دوستش نداره بره انتقام بگیره. مثلا این خیلی آرمانیه ولی اگر یک نفر واقعا عاشق باشد باید معشوق معشوقش را هم حتی دوست داشته باشه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از paryam :
متوجه منظورتون از عشق حقیقی و واقعی نشدم.
ببینید قطعا می شه عشق را با توجه به خواسته های عاشق سنجید.
در مورد هوس من منظورم این بود که اگر یک نفر بیاید بگوید من عاشقشم و می میرم براش و از این حرفا ولی فرداش وقتی فهمید معشوقش دوستش نداره بره انتقام بگیره. مثلا این خیلی آرمانیه ولی اگر یک نفر واقعا عاشق باشد باید معشوق معشوقش را هم حتی دوست داشته باشه.
من خودم تو فلسفم یک اصل دارم که عشق نامساوی تملک است...خیلی هم بهش اعتقاد دارم...اما باز منظورت از هوس برام ناملموس است...مقصودت این است که عشق عاری از نیاز ج ن س ی و عاطفی و غیره است و فقط برای خود عشق است؟؟...اگه اینه حرفت که من اصلا این حرف رو نمیقبولم...
حقیقی یعنی هر چیزی که بتواند روی دهد(که ایده ال را نیز شامل میشود)و واقعی به معنای چیزی است که دارد روی میدهد

paryam

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران

هوس می تونه هم مثال هایی که زدید باشه و هم هوس اینه که یک جایی متوقف می شه. یک چیزی تمومش می کنه ولی عشق می تونه تا آخر عمر عاشق باقی بمونه.
عشق حقیقی که الان دارد در جامعه ما روی می دهد با بحث آرمانی که ما داریم درباره اش حرف می زنیم خیلی فرق دارد. امروز از دوست داشتن یک دختر و پسر 13- 14 ساله تا دوست داشتن 50 ساله را عشق می گویند. عشقی که الان به عنوان عشق تبلیغ می شه به نظرم اصلا عشق نیست.
نظری که من دادم نظر من در مورد عشق کامله. اگر عشقی عشق باشد باید حداقل اندکی از معیاری که گفتم را داشته باشد

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

ببین هر آدمی تو تعریف خودش عشقو یه چیز می گه
ولی فرق بین این دو تا خودخواهی ینی بگی اگه طرف واسه من نباشه
می خوام دیگه واسه هیچ کس نباشه
حتی اگه من نباشم واسم مهم نیس ولی
هیچ کس حق نداره با اون باشه

این حس خودخواهی مضخرفیه که می گم

anahita96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
نقره ى شيمى
دانشگاه
علوم پزشكى تهران
رشته دانشگاه
پزشكى

اگه عاشق کسی باشی ولی بدونی طرف بدون تو خوشبخت تره دلت میخواد که خوشبختیشو ببینی ولی یه حسی درونت نمیذاره که بذاری بری و دلشو بشکنی. چون شکستن دل اون برات بدترین عذابه. ترجیح میدی ازت بدش بیاد و نسبت بهت سرد بشه و تنهات بذاره. ترجیح میدی که دل خودت هزار تیکه بشه و توی خودت آروم و بارها بشکنی و حرفی نزنی ولی دل اون نشکنه چون همونطور که گفتم هیچ چیز سختتر از این نیست که دل معشوقتو بشکونی.
اگه یه روزی به این نتیجه برسم که عشقم بدون من خوشبخت تره سعی میکنم طوری رفتار کنم که اون آروم آروم ازم دلزده بشه و خودش دیگه نخواد که با من باشه

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از anahita96 :
اگه عاشق کسی باشی ولی بدونی طرف بدون تو خوشبخت تره دلت میخواد که خوشبختیشو ببینی ولی یه حسی درونت نمیذاره که بذاری بری و دلشو بشکنی. چون شکستن دل اون برات بدترین عذابه. ترجیح میدی ازت بدش بیاد و نسبت بهت سرد بشه و تنهات بذاره. ترجیح میدی که دل خودت هزار تیکه بشه و توی خودت آروم و بارها بشکنی و حرفی نزنی ولی دل اون نشکنه چون همونطور که گفتم هیچ چیز سختتر از این نیست که دل معشوقتو بشکونی.
اگه یه روزی به این نتیجه برسم که عشقم بدون من خوشبخت تره سعی میکنم طوری رفتار کنم که اون آروم آروم ازم دلزده بشه و خودش دیگه نخواد که با من باشه

ولی اینطوری حق انتخابو ازش گرفتی من بترجیح میدم بهش بگم و روشنش کنم که یه موقعیت بهتر داره و من میتونم برم و با اون باشی چون

خوشبختت میکنه و بزارم خودش انتخاب کنه دلم نمیاد اینطوری ولی شایدم یه روز انقد عاشق باشم که به خاطر خوشبختی عشقم بزارم

خودم بشکنم و اون بمونه ولی واسه اونم سخته این =((

anahita96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
نقره ى شيمى
دانشگاه
علوم پزشكى تهران
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از Limooo torsh :
ولی اینطوری حق انتخابو ازش گرفتی من بترجیح میدم بهش بگم و روشنش کنم که یه موقعیت بهتر داره و من میتونم برم و با اون باشی چون

خوشبختت میکنه و بزارم خودش انتخاب کنه دلم نمیاد اینطوری ولی شایدم یه روز انقد عاشق باشم که به خاطر خوشبختی عشقم بزارم

خودم بشکنم و اون بمونه ولی واسه اونم سخته این =((

اگه بهش بگم تو یه دو راهی سخت قرار میگیره و احتمالا انتخاب میکنه که با من باشه حتی اگه ته دلش بدونه که خوشبختیش یه جای دیگس چون خیلی سخته به خاطر حرف عقلت دلتو زیر پا بذاری
و وقتی زمان بگذره اون به این نتیجه احتمالا میرسه که شاید بهتر بود یه راه دیگه رو انتخاب میکرد
من دوس ندارم اونو تو یه همچین دوراهی ای قرار بدم. همین که خودم تو این دوراهی قرار بگیرم برام خیلی سنگینه چه برسه به این که بخوام باعث سختی اون هم بشم..
بعدشم پشیمونی تو این تصمیم گیریا خیلی بار سنگینیه منم نمیخوام اون این بار سنگینو بکشه
پس بهتره آروم ازم بدش بیاد که نه دلش بشکنه نه تو دوراهی گیر کنه نه بعدا پشیمون شه :) اینجوری منم راحتترم :)
ضمنا همیشه حق انتخاب داشتن خوب نیس. اینجور مواقع آدم نباید حق انتخاب داشته باشه چون انتخابیو میکنه که به ضرر خودش و در آینده احساس خودشه :) من که دلم میخواد تو یه سری چیزا حق انتخاب نداشتم و یکی منو تو راه درست هل میداد

آرام

کاربر فعال

ب نظر من اگ اون طرف واقعا عاشق باشه سعی میکنه دنیاشو خودشو ب عشقش برسونه و اینکه ولش کنه ب صرف اینکه دیگری میتونی برای عشقش بهتر باشه نالایق بودن و ضعیف بودن عاشقو نشون میده.
آدم عاشق اگ واقعا عاشق باشه هر کاری میکنه ک بتونه واسه عشقش بهترین باشه و ب نظر من باید خودشو ب معشوق برسونه نه اینکه ترکش کنه خلاصه ک طرف نباید جا بزنه و باید انقدر رو خودش کار کنه ک نگه فلانی از من بهتره پس بره با اون بهتره.

anahita96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
نقره ى شيمى
دانشگاه
علوم پزشكى تهران
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از آرام :
ب نظر من اگ اون طرف واقعا عاشق باشه سعی میکنه دنیاشو خودشو ب عشقش برسونه و اینکه ولش کنه ب صرف اینکه دیگری میتونی برای عشقش بهتر باشه نالایق بودن و ضعیف بودن عاشقو نشون میده.
آدم عاشق اگ واقعا عاشق باشه هر کاری میکنه ک بتونه واسه عشقش بهترین باشه و ب نظر من باید خودشو ب معشوق برسونه نه اینکه ترکش کنه خلاصه ک طرف نباید جا بزنه و باید انقدر رو خودش کار کنه ک نگه فلانی از من بهتره پس بره با اون بهتره.
انقد آرمانی به موضوع نگاه نکن. کسی که حاضره جونشو واسه خوشحالی یه نفر بده مطمئنا میتونه خودشو به عشقش برسونه و تغییر کنه ولی خب یه سری شرایط خارجی رو که نمیشه تغییر داد. مسئله اینه. تو نمیتونی دنیا رو تغییر بدی. اصلا دنیا چرا؟! آدم نزدیکانشو هم نمیتونه عوض کنه

آرام

کاربر فعال

به نقل از anahita96 :
انقد آرمانی به موضوع نگاه نکن. کسی که حاضره جونشو واسه خوشحالی یه نفر بده مطمئنا میتونه خودشو به عشقش برسونه و تغییر کنه ولی خب یه سری شرایط خارجی رو که نمیشه تغییر داد. مسئله اینه. تو نمیتونی دنیا رو تغییر بدی. اصلا دنیا چرا؟! آدم نزدیکانشو هم نمیتونه عوض کنه
این شرایط خارجیو میشه نام ببری مثلا؟
من نگفتم دنیا رو تغییر بده ک گفتم دنیای خودشو عوض کنه ینی اگ از عشقش کمتره اگ واقعا دوسش داره سعی کنه بش برسه...نه اینکه جا بزنه...(من منظورم ی عشق دو طرفست البته)تو این عشق ترک کردن و رفتن بدترین چیزه ب نظر من...نامردیه باید سعس کنن ب هم برسن اگ سعی نکنن عاشق نیستن دگ

anahita96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
نقره ى شيمى
دانشگاه
علوم پزشكى تهران
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از آرام :
این شرایط خارجیو میشه نام ببری مثلا؟
من نگفتم دنیا رو تغییر بده ک گفتم دنیای خودشو عوض کنه ینی اگ از عشقش کمتره اگ واقعا دوسش داره سعی کنه بش برسه...نه اینکه جا بزنه...(من منظورم ی عشق دو طرفست البته)تو این عشق ترک کردن و رفتن بدترین چیزه ب نظر من...نامردیه باید سعس کنن ب هم برسن اگ سعی نکنن عاشق نیستن دگ
یه نمونش تفاوت تو فرهنگ خانوادگیه

آرام

کاربر فعال

به نقل از An@(-)!ta :
یه نمونش تفاوت تو فرهنگ خانوادگیه
دو نفری ک عاشقن (من منظورم از عشق,عشقیه ک با آگاهیو شناخته نه از این الکیا!) از اول اخلاقو خصوصیات همو میدونستم فرهنگ خانوادگی ام ی نمونشه...ینی از اول فرهنگ همدیگرو دیدن و گرنه اگ صبول نداشتن ک عاشق هم نمیشدن...اگرم تو این مورد فرهنگا تفاوت داشته باشه پس خیلی کمه ک جلوی عشقشونو نگرفته و وقتی تفاوت کم باشه اونوقته ک میشه با ی ذره کار کردن رو خودشون این موضوع رو هم درست کنن...
عشق دقیقا ینی همین ک بتونی این چیزا رو تو خودت حل کنی و خودتو درست کنی تا ب جایی برسی ک نگی خودخواهیه اگ من طرفمو برای خودم بخوام چون فلانی از من بهتره....ب نظر من دقیقا این خودخواهیه محضه ک انقدر شهامت و فدرت اینو نداشته باشی ک خودتو درست کنی و تازه ترجیح بدی عشقت با یکی دگ بره چون تو نمیتونی ینی نخواستی ک بتونی ب رقیبت(حالا مثلا!)برسی

anahita96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
نقره ى شيمى
دانشگاه
علوم پزشكى تهران
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از آرام :
دو نفری ک عاشقن (من منظورم از عشق,عشقیه ک با آگاهیو شناخته نه از این الکیا!) از اول اخلاقو خصوصیات همو میدونستم فرهنگ خانوادگی ام ی نمونشه...ینی از اول فرهنگ همدیگرو دیدن و گرنه اگ صبول نداشتن ک عاشق هم نمیشدن...اگرم تو این مورد فرهنگا تفاوت داشته باشه پس خیلی کمه ک جلوی عشقشونو نگرفته و وقتی تفاوت کم باشه اونوقته ک میشه با ی ذره کار کردن رو خودشون این موضوع رو هم درست کنن...
عشق دقیقا ینی همین ک بتونی این چیزا رو تو خودت حل کنی و خودتو درست کنی تا ب جایی برسی ک نگی خودخواهیه اگ من طرفمو برای خودم بخوام چون فلانی از من بهتره....ب نظر من دقیقا این خودخواهیه محضه ک انقدر شهامت و فدرت اینو نداشته باشی ک خودتو درست کنی و تازه ترجیح بدی عشقت با یکی دگ بره چون تو نمیتونی ینی نخواستی ک بتونی ب رقیبت(حالا مثلا!)برسی
دوس ندارم راجبش بحث کنم. خودم تازه این ماجرا رو گذروندم. اختلاف خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکرشو بکنی. جای من نیستی که منو متهم میکنی به این که احساسم الکی بوده و اینا.. من کم تغییر نکردم. اما من میتونم خونوادم و نظرشونو عوض کنم؟ نه. بیخیال صحبت کردن راجبش چیزی جز درد برام نداره :-< =((

shadiiii

کاربر حرفه‌ای
شهر
میان2اب
دانشگاه
ارومیه-نازلو
رشته دانشگاه
دامپزشکی

هیچی نگو هرکاری میخوای بکن ولی مستقیم چیزی نگو ضاییت میکنه تا چند وقت به خودت فحش میدی انموقع بهتره اروم باشی عزیزم

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻋﺸﻖ ﻭ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍﻫﯽ

خوشم میاد تاپیک بحثس از عشقو خودخواهیو ارتباطش به جایی رسیده که ملت از هم راهکار ابراز علاقه میگیرن
نمیدونم چی بگم الان به این اتفاق اما اونچه که مسلمه عشق عاری از خود خواهی نیست و بنظر من عشق یجورایی که فک میکنی در هاله ای از خودخواهی فرو رفته
در جواب نیوشا هم باید بگم که ابراز مستقیم زنندس و خودتو کوچیک میکنی
اولا سعی کن عقلانی باشه و درست و دوما روش غیر مستقیم بهترین راه بخصوص که روش مستقیم برا دخترا در عرف جامعه پذیرفته نیست
زیر پوستی باید کار کنی

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نظرمن ادم عاشق باید بهش بگه دوست داره

• لایک