اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

یه کتاب به اسم استراتژی حل مسئله مبتکران داره المپیاد نوشته مخصوص المپیادی ها(ریاضی و کامپ)

به نقل از مُشک :
یه کتاب به اسم استراتژی حل مسئله مبتکران داره المپیاد نوشته مخصوص المپیادی ها(ریاضی و کامپ)

اون کتاب ترجمه شده. خود مبتکران ننوشته. درضمن من شنیده ام که نشر دانشگاه شریف هم ترجمش کرده که کمیابه و الان کامپیوتری های باشگاه میخوننش.

کلا فاطمی تقریبا همه ی رشته هارو درحد مرحله ۱ نوشته. اما پیشرفته ترش، هر رشته کتابای خودشو داره.

• لایک
امتیازات: Moshk

به نقل از hosseinhbh :
مدرسه شما کلاس المپیاد شیمی گذاشته ؟اخه هنوز مدرسه ما کلاس هارو شروع نکرده الان تو کلاس هایه شما از شیمی 1 میگن یا شیمی 2؟و چه کتاب هایی پیشنهاد میکنن مبتکران یا فاطمی ویا مورتیمر
فکر کنم اصل المپیاد از شیمی 2 باشه . معمولا کتاب مبتکران رو پیشنهاد می کنند براى اول کار

به نقل از Swallow :
فکر کنم اصل المپیاد از شیمی 2 باشه . معمولا کتاب مبتکران رو پیشنهاد می کنند براى اول کار
یعنی تو منابع المپیاد شیمی 1 نیست ؟

به نقل از پِلِه! :
فک کنم امسال یه سوال از بیشتر بدانیداش اومده بوده
ولی خب فک کنم ادم بشینه از شیمی دوم واسش بخونه ارزش بیشتری داشته باشه
میگن المپیاد شیمی مثل کنکور شده یک سوال هم اشتباه بزنه کلی رتبش تغییر میکنه اما تو بقیه المپیادا اینجوری نیست

به نقل از hosseinhbh :
یعنی تو منابع المپیاد شیمی 1 نیست ؟
یادمه من که سال اول بودم از شیمی اول میشه گفت زیادم اومده بود حتی :-?

من درباره کف قبولی اینا پرسیدم برا مرحله 1 نجوم تقریبا 5% ریاضی 20 الی 25 % ، شیمی ولی زیاده 60 تا 70؟
آقا سر ریاضی اشتباه شد معذرت

به نقل از مُشک :
من درباره کف قبولی اینا پرسیدم برا مرحله 1 نجوم تقریبا 5% ریاضی 30 الی 40 % ، شیمی ولی زیاده 60 تا 70؟
کف قبولی تو تاپیکای المپیاد دقیق نوشته شده بودن فکرکنم :-?
ریاضی معمولا اگه 6-8 تا سوال جواب میدادی قبول میشدی :-? اینکه میشه کمتر از 40 % :-/

عاقا تو رو مولا نیاین اینجا در مورد المپیاد بحث نکنید. یه عده مثل من کودک درونشون پر هیجانِ کلاس باله میخوان. :-" بعد میبینن هم سنُّ و سالاشون واسه المپیاد از الان می‌خونن خیلی شرمنده میشن. :-<
الان دیگه همه‌تون شروع کردین واسه المپیاد؟ الان آرزوی موفقیت کنم؟ :-<

این استادمون گفته 10 تا بزنی مطمئن باشی صحیحه تمومه
دیگه هر سال کفش فرق می کنه هیچ وقت 9 سوال نشده احتمالا هم نمیشه مگر اینکه شانس ما خیلی آسون بدن

• لایک
امتیازات: Shery

به نقل از hosseinhbh :
مدرسه شما کلاس المپیاد شیمی گذاشته ؟اخه هنوز مدرسه ما کلاس هارو شروع نکرده الان تو کلاس هایه شما از شیمی 1 میگن یا شیمی 2؟و چه کتاب هایی پیشنهاد میکنن مبتکران یا فاطمی ویا مورتیمر
برای اول دب تابستون کلاس المپ نذارن هم خیلی مشکلی پیش نمیاد
بیشتر از شیمی 2 میاد از شیمی 1 معمولا یکی دو تا سوال میاد گاهی هم ترکیبی
از همه مهم تر مورتیمره (فعلا جلد یکش کافیه) بعدش برای حل مسعله ی استوکیومتری و ترمودینامیک فاطمی"کتاب چگونه مساعل شیمی رو حل کنیم؟" برای بعد ها هم کتاب باشگاه دانش پژوهان...
سیلبربرگ هم بد نیست ولی فعلا نمیخواد بخرید
درباره مبتکران هم چیزی نشنیدم
+در ضمن این سوال مربوط به انجمن المپیاد شیمیه

بخدا الان داغین متوجه نمیشین که دارین تابستونو بادرس هدرمیدین
ایام مدرسه کم میارین

با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی چون دوستان پرسیدن ما شیمی 2 میخونیم و از کتاب مبتکران ولی خب برای اول دبیرستان خیلی مفیده حالا جدا از این که شیمی اول دبیرستان اصلا شیمی نیست باعث قوی شدن پایه میشه

به نقل از hosseinhbh :
میگن المپیاد شیمی مثل کنکور شده یک سوال هم اشتباه بزنه کلی رتبش تغییر میکنه اما تو بقیه المپیادا اینجوری نیست

شیمی یک مطالب جالبی نداره! شیمی ۲ خیلی مهم تره!!

من شنیده ام کف قبولی شیمی مرحله ۱ حدود ۶۰٪ هستش. اما بعضی رشته ها کمترن. مثلا کامپیوتر ۸ تا سوال از ۳۰ تا بوده امسال.

بچّه‌ها من یه سوال دارم: ببینید الان اکثر شما و خیلیای دیگه واسه المپیاد می‌خونید/می‌خواید بخونید. بعد هر کدوم از این المپیادا هم مثلا 15 نفر برتر اعلام می‌کنه.( جدّا چند نفر؟)
بعد الان امید قبولی دارید یا میخواین بخونید که قوی شید واسه کنکور؟
مثلا انقدر استعداد تو وجودتون دیدین که جزو 15 نفر اول بشین؟
من نمیرم سمت المپیاد واسه همین مسئله، ریسکِ خیلی زیادی داره. اگه به خاطر المپیادی بودن چیزی ادم از دست نده خیلی شیرینِ ولی الان اینجوری ینس خب. تابستون‌تونُ زحمت میکشید و بعد ها هم احتمالا از خیلی درسا واسه المپیاد میزنید و اگه خدای نکرده قبول نشدید، میشید از اینجا مونده از اونجا رونده.(همین بود؟ :-" )
بعد الان خلاصه چجوریاس فازتون؟

به نقل از نسیــم :
بچّه‌ها من یه سوال دارم:10 تا سوال داشته باش :‌)) ببینید الان اکثر شما و خیلیای دیگه واسه المپیاد می‌خونید/می‌خواید بخونید. بعد هر کدوم از این المپیادا هم مثلا 15 نفر برتر اعلام می‌کنه.( جدّا چند نفر؟) ریاضی مرحله اول 2000 نفر فک کنم مرحله 2 40 نفر تقریبا برای طلا و...: فک کنم 14 تا شایدم 12 تا طلا نصف بقیه نقره بقیه برنز .نصف طلاییام بعد دوره دیدن میرن برا تیم ملی
بعد الان امید قبولی دارید یا میخواین بخونید که قوی شید واسه کنکور؟ هردو ولی امید دارم خیلی مثلا مرحله دو سال دوم قبول شم :‌دی
مثلا انقدر استعداد تو وجودتون دیدین که جزو 15 نفر اول بشین؟ممم نمیدونم ولی اعتماد به نفسو اینا دارم استعدادم دارم بودجه ندارم :‌))
من نمیرم سمت المپیاد واسه همین مسئله، ریسکِ خیلی زیادی داره. اگه به خاطر المپیادی بودن چیزی ادم از دست نده خیلی شیرینِ ولی الان اینجوری ینس خب. تابستون‌تونُ زحمت میکشید و بعد ها هم احتمالا از خیلی درسا واسه المپیاد میزنید و اگه خدای نکرده قبول نشدید، میشید از اینجا مونده از اونجا رونده.(همین بود؟ :-" )

به نقل از نسیــم :
بچّه‌ها من یه سوال دارم: ببینید الان اکثر شما و خیلیای دیگه واسه المپیاد می‌خونید/می‌خواید بخونید. بعد هر کدوم از این المپیادا هم مثلا 15 نفر برتر اعلام می‌کنه.( جدّا چند نفر؟)
من نمیرم سمت المپیاد واسه همین مسئله، ریسکِ خیلی زیادی داره. اگه به خاطر المپیادی بودن چیزی ادم از دست نده خیلی شیرینِ ولی الان اینجوری ینس خب. تابستون‌تونُ زحمت میکشید و بعد ها هم احتمالا از خیلی درسا واسه المپیاد میزنید و اگه خدای نکرده قبول نشدید، میشید از اینجا مونده از اونجا رونده.(همین بود؟ :-&quot; )

ما اعتماد به نفس داریم. :>
ببین، حداقل می‌شه این‌جوری نگاه کرد که تو میای سال اول می‌خونی - سال اول هم که این‌طوری نیست بگیم برای کنکور نخونیم از دست می‌دیم و فلان - بعد می‌ری مرحله اول می‌دی، می‌بینی نه، در توان‌ت نیست. یا نه، همون موقع که داری می‌خونی براش می‌بینی علاقه نداری، یا نمی‌کشی. خب ول‌ش می‌کنی. می‌شینی برای کنکور می‌خونی.
بعدش هم، همین آنا رو ندیدی رتبه‌ی دو کنکور تجربی شد؟ مدال نقره‌ی شیمی داشت گویا. :‌د‌ی
و این که اگه کسی به اون درسی که برای المپیاد می‌خونه علاقه داشته باشه، فکر نمی‌کنم پشیمون بشه
ولی اگه همین‌طوری از رو جوگیری بیای المپیادی شی و در توان‌ت نباشه که هم المپیاد بخونی و هم درس‌های مدرسه رو تا حدودی کنترل کنی، خب دیگه تکلیف‌ت معلومه.

به نقل از نسیــم :
آفرین، آفرین. پشتکار خوبی دارین. :-"
تاریخِ المپیادا مشخصه؟
مرحله 1 اواخر بهمن
مرحله 2 اردیبهشت
مرحله3 تابستون (اینجاها هنوز وارد نشدم دقیق نمیدونم)
دوره طلا سال بعدش اردیبهشت و خرداد
جهانی تابستون(سال بعد)

به نقل از نسیــم :
من هنوز تصمیم خیلی جدی ندارم اما به نظرم وقتی یه نفر المپياد میخونه علاقه مند یش به اون درس بیشتر میشه یا بیشتر هست
همچنین المپياد سطح علمی آدمو بالا میبره ( براى علاقه مندان ;D)
حالا ممکن یه نفر مرحله ی 1 قبول شه ادامه بده ممکن نکشه ادامه نده من از اون 15 نفر که گفتی متوجه نشدم ولی کسی که خیلی بخواد میتونه موفقیت در المپیاد براش ممکن باشه!

پست بالایی : فقط المپياد ریاضی این جوریه؟

بیخیال ِ المپیاد، بلد باشی درسای مدرسه‌ت رو در حد قابل قبولی بالا نگه داری، دیگه میشه المپیاد هم بخونی. ما این حرفا رو از زیر زبون نقره و طلای کشوری کشیدیم بیرون؛ از خودم حرف نمی‌زنم.
بعدم چرا که نه؟ مگه اونایی که طلا آوردن شاخ و دم داشتن که ما الان نداریم و بنابراین نمیتونیم طلا داشته باشیم؟ :-"
بعدشم، فکر نمی‌کنی به امتحانش می‌ارزه؟ :د . فوق‌ش قبول نشی، جاش یچیزی یاد می‌گیری :د

×حالا کی باید بریم این کتابای اول رو بخریم خب؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا