به نقل از مُشک :یه کتاب به اسم استراتژی حل مسئله مبتکران داره المپیاد نوشته مخصوص المپیادی ها(ریاضی و کامپ)
فکر کنم اصل المپیاد از شیمی 2 باشه . معمولا کتاب مبتکران رو پیشنهاد می کنند براى اول کاربه نقل از hosseinhbh :مدرسه شما کلاس المپیاد شیمی گذاشته ؟اخه هنوز مدرسه ما کلاس هارو شروع نکرده الان تو کلاس هایه شما از شیمی 1 میگن یا شیمی 2؟و چه کتاب هایی پیشنهاد میکنن مبتکران یا فاطمی ویا مورتیمر
یعنی تو منابع المپیاد شیمی 1 نیست ؟به نقل از Swallow :فکر کنم اصل المپیاد از شیمی 2 باشه . معمولا کتاب مبتکران رو پیشنهاد می کنند براى اول کار
میگن المپیاد شیمی مثل کنکور شده یک سوال هم اشتباه بزنه کلی رتبش تغییر میکنه اما تو بقیه المپیادا اینجوری نیستبه نقل از پِلِه! :فک کنم امسال یه سوال از بیشتر بدانیداش اومده بوده
ولی خب فک کنم ادم بشینه از شیمی دوم واسش بخونه ارزش بیشتری داشته باشه
یادمه من که سال اول بودم از شیمی اول میشه گفت زیادم اومده بود حتیبه نقل از hosseinhbh :یعنی تو منابع المپیاد شیمی 1 نیست ؟
کف قبولی تو تاپیکای المپیاد دقیق نوشته شده بودن فکرکنمبه نقل از مُشک :من درباره کف قبولی اینا پرسیدم برا مرحله 1 نجوم تقریبا 5% ریاضی 30 الی 40 % ، شیمی ولی زیاده 60 تا 70؟
برای اول دب تابستون کلاس المپ نذارن هم خیلی مشکلی پیش نمیادبه نقل از hosseinhbh :مدرسه شما کلاس المپیاد شیمی گذاشته ؟اخه هنوز مدرسه ما کلاس هارو شروع نکرده الان تو کلاس هایه شما از شیمی 1 میگن یا شیمی 2؟و چه کتاب هایی پیشنهاد میکنن مبتکران یا فاطمی ویا مورتیمر
به نقل از hosseinhbh :میگن المپیاد شیمی مثل کنکور شده یک سوال هم اشتباه بزنه کلی رتبش تغییر میکنه اما تو بقیه المپیادا اینجوری نیست
به نقل از نسیــم :بچّهها من یه سوال دارم:10 تا سوال داشته باش :)) ببینید الان اکثر شما و خیلیای دیگه واسه المپیاد میخونید/میخواید بخونید. بعد هر کدوم از این المپیادا هم مثلا 15 نفر برتر اعلام میکنه.( جدّا چند نفر؟) ریاضی مرحله اول 2000 نفر فک کنم مرحله 2 40 نفر تقریبا برای طلا و...: فک کنم 14 تا شایدم 12 تا طلا نصف بقیه نقره بقیه برنز .نصف طلاییام بعد دوره دیدن میرن برا تیم ملی
بعد الان امید قبولی دارید یا میخواین بخونید که قوی شید واسه کنکور؟ هردو ولی امید دارم خیلی مثلا مرحله دو سال دوم قبول شم :دی
مثلا انقدر استعداد تو وجودتون دیدین که جزو 15 نفر اول بشین؟ممم نمیدونم ولی اعتماد به نفسو اینا دارم استعدادم دارم بودجه ندارم :))
من نمیرم سمت المپیاد واسه همین مسئله، ریسکِ خیلی زیادی داره. اگه به خاطر المپیادی بودن چیزی ادم از دست نده خیلی شیرینِ ولی الان اینجوری ینس خب. تابستونتونُ زحمت میکشید و بعد ها هم احتمالا از خیلی درسا واسه المپیاد میزنید و اگه خدای نکرده قبول نشدید، میشید از اینجا مونده از اونجا رونده.(همین بود؟)
بعد الان خلاصه چجوریاس فازتون؟
به نقل از نسیــم :بچّهها من یه سوال دارم: ببینید الان اکثر شما و خیلیای دیگه واسه المپیاد میخونید/میخواید بخونید. بعد هر کدوم از این المپیادا هم مثلا 15 نفر برتر اعلام میکنه.( جدّا چند نفر؟)
بعد الان امید قبولی دارید یا میخواین بخونید که قوی شید واسه کنکور؟
مثلا انقدر استعداد تو وجودتون دیدین که جزو 15 نفر اول بشین؟
من نمیرم سمت المپیاد واسه همین مسئله، ریسکِ خیلی زیادی داره. اگه به خاطر المپیادی بودن چیزی ادم از دست نده خیلی شیرینِ ولی الان اینجوری ینس خب. تابستونتونُ زحمت میکشید و بعد ها هم احتمالا از خیلی درسا واسه المپیاد میزنید و اگه خدای نکرده قبول نشدید، میشید از اینجا مونده از اونجا رونده.(همین بود؟ :-" )
مرحله 1 اواخر بهمنبه نقل از نسیــم :آفرین، آفرین. پشتکار خوبی دارین.![]()
تاریخِ المپیادا مشخصه؟
من هنوز تصمیم خیلی جدی ندارم اما به نظرم وقتی یه نفر المپياد میخونه علاقه مند یش به اون درس بیشتر میشه یا بیشتر هستبه نقل از نسیــم :بچّهها من یه سوال دارم: ببینید الان اکثر شما و خیلیای دیگه واسه المپیاد میخونید/میخواید بخونید. بعد هر کدوم از این المپیادا هم مثلا 15 نفر برتر اعلام میکنه.( جدّا چند نفر؟)
بعد الان امید قبولی دارید یا میخواین بخونید که قوی شید واسه کنکور؟
مثلا انقدر استعداد تو وجودتون دیدین که جزو 15 نفر اول بشین؟
من نمیرم سمت المپیاد واسه همین مسئله، ریسکِ خیلی زیادی داره. اگه به خاطر المپیادی بودن چیزی ادم از دست نده خیلی شیرینِ ولی الان اینجوری ینس خب. تابستونتونُ زحمت میکشید و بعد ها هم احتمالا از خیلی درسا واسه المپیاد میزنید و اگه خدای نکرده قبول نشدید، میشید از اینجا مونده از اونجا رونده.(همین بود؟)