اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از ROZHIN kocholoo :
این وسطا حرف معلم و کلاس و اینا اومد
واقعا لازمه اینو بگم که تو دو سال اول به هیچ وجه در طول سال معلم نگیرید (حتی سال سوم)
هر معلمی که میاد خصوصی درس بده یا چه تو کلاسای بیرون اول جزوتونو یه نگاه میندازه بعد میگه این چیه که بهتون گفتن چرا اینو اینجوری یادتون دادن
چیزایی که بهتون یاد میده یا خیلی پرته یا اصن به کار نمیاد یا گیجتون میکنه
به معلمای خودتون اعتماد کنین با روند اونا پیش برین حتی اگه معلم گندی بود سعی کنین خودتون کار کنین وقتی به آخر خط رسیدین معلم بگیرین

نه من یه معلم داشتم میشه گفت تقریبا خصوصی بهتر از معلم باهام کار میکرد ولی تقریبا همون روشا عالی بود!
همه معلما ک مث هم نیسن!
بچه ها این قضیه ی پشتیبان!
کسی از تهران حاضر ب همکاری با بنده نیس؟ :-"

به نقل از Suspected Girl :
نه من یه معلم داشتم میشه گفت تقریبا خصوصی بهتر از معلم باهام کار میکرد ولی تقریبا همون روشا عالی بود!
همه معلما ک مث هم نیسن!
بچه ها این قضیه ی پشتیبان!
کسی از تهران حاضر ب همکاری با بنده نیس؟ :-"
اشتهات خوبه. شما این خانم اهوازی که تازه به جمعمون اضافه شدن رو دریاب.تا به تهرانی هم برسیم.
چه درسی خصوصی بهتر کار می کرد؟برای خودم می پرسما لطفا بگو

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
اشتهات خوبه. شما این خانم اهوازی که تازه به جمعمون اضافه شدن رو دریاب.تا به تهرانی هم برسیم.
چه درسی خصوصی بهتر کار می کرد؟برای خودم می پرسما لطفا بگو

من ایشونو دریافتم ولی اولا که ایشون جدیدالوروده و من بعضی سوالامو نمیتونم ازشون بپرسم و دوما اینکه اهواز درس میخونه!! پسرخاله ی منم سمپاد اهوازه اونجا خیلی با ما فرق داره مثلا من یه چیزایی راجع ب درسامون گفتم گفت ما نداریم اصلا یا فیزیک و شیمیمونو جدا کار نمیکنن ب اون صورت و اینا! خلاصه فرق دارن با ما!
ریاضی.. عالی کار میکنه.. ولی الان دگ نمیتونه تدریس کنه دکترا قبول شد درگیر دانشگاهشه!!

دیگه بی انصافی نکنید [-(
الان نمونه دولتی های راهنمایی تا اونجا که من خبر دارم و جزوه هاشون رو دیدم شیمی و فیزیک رو جدا کار میکنن هم دخترونه ها هم پسرونه ها جزوه هاشون هست :-w

درسته که شاید سمپاد اهواز تا حدی به نطر شما بچه تهرانی ها ضعیف بیاد اما این طور نیست.معلم هایی که شهید بهشتی و فرزانگان1اهواز دارن از باتجربه ترین معلم ها هستند.(هر چند من فرزانگان3 هستم!)کلاس های تابستونه ای که گذاشتن برای ریاضی و فیزیک و زبان هرکدوم12 جلسه بود.تو این 12 جلسه من الان تا فصل 4 اکثر تمرین تکمیلی ها رو می تونم حل کنم. ;)
قصدم توهین نیست خواهشا ناراحت هم نشید اما تا الان در دبیرستان ها به عینه دیدم کسایی که راهنمایی سمپاد بودن فکر می کنن از لحاظ معلومات از سایر بچه ها که از عادی اومدن بالاترن اما بچه های عادی چون این ضعف رو حس می کنن واقعا درس می خونن و چه بسا معدل بالاتری هم کسب می کنن و غرور و ادعایی هم ندارن.
یکی با روزی 4 ساعت درس خوندن معلوماتش با یک نفر دیگه با روزی 10 ساعت خوندن برابری می کنه ;D
تفاوت های فردی رو هم بسنجید. B-)

الان دارین درباره کلاس خصوصی حرف میزنید؟ #بی خبر :))
اگه آره که باید بگم فقط سال تیزهوشان من رفتم کلاس خوبم بود.
ولی تو مدرسه از 30 دانش آموز 25 تا میرفتن کلاس خود معلمامون 1 دوتا میرفتن جا دیگه ولی ما چند نفر که نمیرفتیم جایی از کل کلاس شاخ تر بودیم B-)
از نظر من کلاس خصوصی برا درسای مدرسه تا سال سوم دبیرستان (برا کنکور و...)، پول خرج کردنه فقط. ولی اگه برا چیز دیگه ای مثل المپو اینا کلاس خیلی مفیده.

به نقل از anis79 :
دیگه بی انصافی نکنید [-(
الان نمونه دولتی های راهنمایی تا اونجا که من خبر دارم و جزوه هاشون رو دیدم شیمی و فیزیک رو جدا کار میکنن هم دخترونه ها هم پسرونه ها جزوه هاشون هست :-w

درسته که شاید سمپاد اهواز تا حدی به نطر شما بچه تهرانی ها ضعیف بیاد اما این طور نیست.معلم هایی که شهید بهشتی و فرزانگان1اهواز دارن از باتجربه ترین معلم ها هستند.(هر چند من فرزانگان3 هستم!)کلاس های تابستونه ای که گذاشتن برای ریاضی و فیزیک و زبان هرکدوم12 جلسه بود.تو این 12 جلسه من الان تا فصل 4 اکثر تمرین تکمیلی ها رو می تونم حل کنم. ;)
قصدم توهین نیست خواهشا ناراحت هم نشید اما تا الان در دبیرستان ها به عینه دیدم کسایی که راهنمایی سمپاد بودن فکر می کنن از لحاظ معلومات از سایر بچه ها که از عادی اومدن بالاترن اما بچه های عادی چون این ضعف رو حس می کنن واقعا درس می خونن و چه بسا معدل بالاتری هم کسب می کنن و غرور و ادعایی هم ندارن.
یکی با روزی 4 ساعت درس خوندن معلوماتش با یک نفر دیگه با روزی 10 ساعت خوندن برابری می کنه ;D
تفاوت های فردی رو هم بسنجید. B-)

نه نه ببین بخدا قصد بی احترامی نداشتم!
خب من نمیدونم پسرخاله ام یه چیزای دیگه ای راجع ب شرایط اونجا بهم گفته بود و بچه های جدیدالورود خودمونم میبینم ک یخورده ضعیف ترن البته تو سال تحصیلی راه میوفتن عالی تر از ماها میشن حتی.. واسه همینا یه چیزی گفتم و گرنه منظور خاصی نداشتم! ببخشید اگه بد برداشت شد!

به نقل از مُشک :
الان دارین درباره کلاس خصوصی حرف میزنید؟ #بی خبر :))
اگه آره که باید بگم فقط سال تیزهوشان من رفتم کلاس خوبم بود.
ولی تو مدرسه از 30 دانش آموز 25 تا میرفتن کلاس خود معلمامون 1 دوتا میرفتن جا دیگه ولی ما چند نفر که نمیرفتیم جایی از کل کلاس شاخ تر بودیم B-)
از نظر من کلاس خصوصی برا درسای مدرسه تا سال سوم دبیرستان (برا کنکور و...)، پول خرج کردنه فقط. ولی اگه برا چیز دیگه ای مثل المپو اینا کلاس خیلی مفیده.

مشک من تازه فهمیدم تو دخترنیستی :-" چرا؟!
هم کلاس خصوصی هم اون بحث پشتیبان درسی!
ما بچه هامون زیاد از این برنامه ها ندارن تو کل مدرسه شاید یکی دو نفر برن کلاس فقط!
منم اون کلاسی ک میرفتم یکیش کلا قبل سال تحصیلی بود.. پارسال واسه اینکه اماده کنم خودمو.. یکیشم سر یه امتحانی بود یادم نیس چی بود ولی خیلی مهم بود چند جلسه رفتم.. قبل هم میرفتم پیش همین معلم باز (اموزشگاهه ولی تقریبا خصوصی چون فقط منو یکی دوتا از دوستام درخواست دادیم و هستیم و اینا) واسه امادگی ازمون تیزهوشان.. خلاصه معلم خوبی بود تاثیر داشت :-"
نه خب پول خرج کردن الکی نیس برای کسایی که ضعیفن و واقعا نیاز دارن خیلی هم خوبه چون در غیر این صورت از کل کلاس عقب میوفتن!

بچه ها ؛ یه پارازیت. این تابستونی که گذشت چی‌کار کردین؟ :-" من زیست 2 رو خوندم فقد ؛ اکثرا مباحثشو خونده بودیم تو تکمیلی های راهنمایی ، کامل تر بودش ، بعد کامل میشد فهمیدش اکثرا. یکم زیاد بود فقط حجمش :-" و شیمی دوم رو هم یه دوره ای کردم :-"

خیلی ـم خوب کاری کردین :‌)) خب بگین مثلن سطحش چطوری بود ؟ سخت بود؟ مطالبش جدید بود؟ کامل فهمیدین ؟

به نقل از hosseinhbh :
ديگه هم سخت داشت هم اسون و هم متوسط اما زياد مطالب سنگيني نداشت و ميشد فهميد اما شيمي ٢ سخت بود اما بازم دقت ميكردي اسون بود
شیمی 2 کدوم فصل ها رو خوندی؟
شیمی 1 چطور؟

به نقل از Swallow :
شیمی 2 کدوم فصل ها رو خوندی؟
شیمی 1 چطور؟
شيمي٢فصل١و٢
شيمي١ميشه گفت كلش
چطور؟

به نقل از hosseinhbh :
شيمي٢فصل١و٢
شيمي١ميشه گفت كلش
چطور؟
آخه من شیمی 1 رو که دیدم تقريبا یه جوری بود
شیمی 2 هم واقعا بعضی جا ها رو نخوندیم

به نقل از Swallow :
آخه من شیمی 1 رو که دیدم تقريبا یه جوری بود
شیمی 2 هم واقعا بعضی جا ها رو نخوندیم
اؤه موافقم شيمي ١انگار داره داستان ميگيه و شيمي ٢هم بعضي جاهاش نياز به ياد گيري رياضي٢هست اما فصل١و٢ميشه خوند

من نمی دونم چه جوری بعضیا هم خاک انجمن خوردن هم اول دبیرستان :o :(
بهتون تبریک می گم واقعا.
اگه این تاپیک برای اول دبیرستانه باید بگم:
شیمی و زیست اول خوندنش توی تابستون وقت هدر دادنه. شیمی که کتاب قصه اس لالایی باید بخونیم خوابمون ببره. :-L
زیست هم آزاد شده ی مطالبیه که توی سوم راهنمایی خوندیم تقریبا. چون یه کمی از دوم راهنمایی هم داره توش.
اما ریاضی وفیزیک و عربی جزو درساییه که نخوندش ضرره. چون که توی ریاضی چهار تا مبحث پایه رو می تونین خودتون به تنهایی به خونین چون پیش نیازش فقط سوم راهنماییه و مطلب جدیدی نیست مثل اتحاد ها. هم ذهن رو باز می کنه و هم باری رو از روی دوشتون بر می داره.
فیزیک هم که دیگه بذارین نگم. کتاب وزارتیش میکس شده ی سوم و دوم راهنماییه. یعنی بیش تر دومه اگه جزوه های دوم رو بخونین بعدش برین تست بزنین موفق خواهین بود.
عربی هم که باید سعی می کردین هر چی سوم راهنمایی خوندین یادتون نره.مثل صرف فعل +ماضی و مضارع+نهی و نفی+امر....
بعدش می ره توی ثلاثی ها و....
کلن این سه تا درس رو پیشنهاد می کنم به عنوان کسی که کل کتابا رو خونده.
وقت شما طلاس پس برای درسای بیخود مث شیمی و زیست هدر ندینش. چون وقت زیادی ازتون نمی گیره. خصوصا اگه المپیادی باشین. مث اینه که بیاین کتاب دینی ر و از الان بخونین :-L

من نمی دونم چه جوری بعضیا هم خاک انجمن خوردن هم اول دبیرستان :o :(
بهتون تبریک می گم واقعا.
اگه این تاپیک برای اول دبیرستانه باید بگم:
شیمی و زیست اول خوندنش توی تابستون وقت هدر دادنه. شیمی که کتاب قصه اس لالایی باید بخونیم خوابمون ببره. :-L
زیست هم آزاد شده ی مطالبیه که توی سوم راهنمایی خوندیم تقریبا. چون یه کمی از دوم راهنمایی هم داره توش.
اما ریاضی وفیزیک و عربی جزو درساییه که نخوندش ضرره. چون که توی ریاضی چهار تا مبحث پایه رو می تونین خودتون به تنهایی به خونین چون پیش نیازش فقط سوم راهنماییه و مطلب جدیدی نیست مثل اتحاد ها. هم ذهن رو باز می کنه و هم باری رو از روی دوشتون بر می داره.
فیزیک هم که دیگه بذارین نگم. کتاب وزارتیش میکس شده ی سوم و دوم راهنماییه. یعنی بیش تر دومه اگه جزوه های دوم رو بخونین بعدش برین تست بزنین موفق خواهین بود.
عربی هم که باید سعی می کردین هر چی سوم راهنمایی خوندین یادتون نره.مثل صرف فعل +ماضی و مضارع+نهی و نفی+امر....
بعدش می ره توی ثلاثی ها و....
کلن این سه تا درس رو پیشنهاد می کنم به عنوان کسی که کل کتابا رو خونده.
وقت شما طلاس پس برای درسای بیخود مث شیمی و زیست هدر ندینش. چون وقت زیادی ازتون نمی گیره. خصوصا اگه المپیادی باشین. مث اینه که بیاین کتاب دینی ر و از الان بخونین :-L
=D> باریکلا
درسایی که میتونین موقع پرسش های کلاسیتون حفظ کنین وقت هدر دادنه الان بخونین شیمی و زیست اول تقریبا:-" دروس حفظی ان
فیزیک و ریاضی فقط کارکنین
عربی هم ترجیحا صبر کنین از معلم یاد بگیرین کار خوبی نیست وقت تابستونتونو رو عربی بذارین بجاش ریاضی و فیزیکو بیشتر پیش ببرین

اصن من بزرگترتونم صلاح بچه هامو میخوام حرف رو حرف من نباشه! :-" :P

شیمی که کتاب قصه اس لالایی باید بخونیم خوابمون ببره. :-L
البته من جا داره اینجا یه چیزی رو بگم :-"
شیمی بخش مول و بخش آلکان ها و اینا معلم اگه بخواد سوال سخت برداره جوری طراحی می کنه که کسی نتونه جواب بده :-"
پس این بخش آخر رو دست کم نگیرین

بچه ها من دارم ميگم این عربی واقعا یه چیزی هست : :))باید راهنمایی رو فول باشید تازه میان بعضی جا ها میگن که چیز هایی که تو راهنمایی خوندیم ناقصه و اینا
راستی اول دبیرستان مسابقه علمی و. .. داریم؟
فکر کنم تابستون رو میخوندیم نمیخوندیم فرقی نداشت!

به نقل از hosseinhbh :
;;)يعني شما ميگيد تو ايام تابستون بايد عربي ميخونديم؟
تابستون عربی نخونید :-"
من پارسال به خاطر این که معلم سه سال راهنماییمون عالی بود و به خاطر همین ما هیچی بلد نبودیم رفتم کلاس برای تموم کردن عربی اول تو تابستون . ولی الان با شجاعت تمام میگم که موقع مدرسه 80% مطالب رو یادم رفته بود :-"
با معلم در طول سال عربی رو پیش ببرید

بابا انقد جدی نگیرین. :/ چیه مگه؟
همه درسای راهنمایی دوره میشه تو اول. :/

از نظر بعضی اشخاص( ) :)) عربی رو از اول ابتدایی هم بخونی کمه.
ولی منظور من این بود که عربی خیلی مهم هست و باید جدیش گرفت از همون اول مثل راهنمایی نیستش که راحت خونده بشه و اینا

پست پایینی؛:والا ما هم نمیدونیم این معلم ها هی میگن :))

ای کسانی که ایمان اوردید :)) که فکر میکنید ما چیزی خوندیم باید بگم که هیچکس هیچی نخونده :))
*دبیرستان شبیه راهنمایی هست؟ ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا