اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از همید :
دقیقاً همینه.
دبیرستان هیچ‌ ذوق خاصی نداره؛ در طول سال می‌فهمین که «دهن‌سرویس‌کن‌تر» هم هست.
عاقا این حرفا چیه :-"
ذوق داره :-"
هرچی "دهن سرویس کن" باشه مثه راهنمایی نی.
بچه ها بزرگترن بهتره ، اخلاقایه بچگیشون رو ندارن .بیشتر هم خوش میگذره. (حداقل دو سال اولش که بحث کنکور نیس :|)

به نقل از همید :
دقیقاً همینه.
دبیرستان هیچ‌ ذوق خاصی نداره؛ در طول سال می‌فهمین که «دهن‌سرویس‌کن‌تر» هم هست.
ممنون از اطلاع رسانی :| ;D
ولی من همیشه روز قبل از شروع مدرسه یه حسی دارم نمیدونم هیجان هست یا استرس شروع :-/ :-s

به نقل از M a н d i s :
عاقا این حرفا چیه :-"
ذوق داره :-"
هرچی "دهن سرویس کن" باشه مثه راهنمایی نی.
یچه ها بزرگترن بهتره ، بیشتر هم خوش میگذره. (حداقل دو سال اولش )
این‌‌که خوش بگذره یا نه فقط بستگی به خودت داره که بتونی برای خودت شیرینش کنی یا نه.
می‌تونی بری با دوستات بگردی بعد مدرسه، می‌تونی بشینی در سکوت توی اینترنت بچرخی.
ذوق نداشته باشین، سطح توقعاتتون رو بالا نبرین؛ به خودتون می‌آین می‌بینین پرت شدین توی دنیای آدم‌بزرگا.
دربارۀ درسای اول دبیرستان حرف خاصی نمی‌‎زنم، چون چیز خاصی نیستن نسبت به درسای سال‌های بعد.
ولی کلاً، فکر نکنین چه بهشتیه؛ خودتون باید بهشتش کنید.

به نقل از همید :
این‌‌که خوش بگذره یا نه فقط بستگی به خودت داره که بتونی برای خودت شیرینش کنی یا نه.
می‌تونی بری با دوستات بگردی بعد مدرسه، می‌تونی بشینی در سکوت توی اینترنت بچرخی.
ذوق نداشته باشین، سطح توقعاتتون رو بالا نبرین؛ به خودتون می‌آین می‌بینین پرت شدین توی دنیای آدم‌بزرگا.
دربارۀ درسای اول دبیرستان حرف خاصی نمی‌‎زنم، چون چیز خاصی نیستن نسبت به درسای سال‌های بعد.
ولی کلاً، فکر نکنین چه بهشتیه؛ خودتون باید بهشتش کنید.
الان داشتم فیلم جشن شکوفه ها و داستان بی دندون بودنم رو می دیدم.
با این که کوچیکم هنووووز ولی چه قدر بزرگ شدم.
این که آدم به عقب نگاه کنه و ببینه کلی از عمرش گذشته بده. همین

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
الان داشتم فیلم جشن شکوفه ها و داستان بی دندون بودنم رو می دیدم.
با این که کوچیکم هنووووز ولی چه قدر بزرگ شدم.
این که آدم به عقب نگاه کنه و ببینه کلی از عمرش گذشته بده. همین
این طرز دید کلاً غلطه خب.
نباید از گذر عمر غفلت خورد، باید بشینین یه کار درست‌حسابی بکنین که وقتی «واقعاً» پیر شدید بتونید دل‌تون رو بهش خوش کنید.

به نقل از همید :
این طرز دید کلاً غلطه خب.
نباید از گذر عمر غفلت خورد، باید بشینین یه کار درست‌حسابی بکنین که وقتی «واقعاً» پیر شدید بتونید دل‌تون رو بهش خوش کنید.
کلن غلط نیست. غصه نیست فقط دل تنگیه. برای خاطرات یا شاید ادمایی که نداریشون.
اما باهاتون کلن و کاملا موافقم

عرفان: ممنون! هی داری رفته رفته ذوقمونو کور میکنا :|
عاغا چیه خب|؟؟ منم ذوق دارم 8-^ بالاخره مقطع جدید.. پایه ی جدید..مدرسه ی جدید... معلمای جدید و... کلا همه چی جدید میشه ما هم کلی تغییر کردیم خب! ذوقم داره!

مریم: پسرفت بخاطر اینه که درسای دبیرستان یخورده شاید سنگین تره و جوّشم متفاوت تره و ما زیاد باهاش اشنا نیستیم! بخاطر همین شاید یکی دوماه اول یخورده افت داشته باشیم و اینا ولی کم کم خودمونو وفق میدیم با شرایط ناخوداگاه! نگرانش نباش ;) فقط کافیه ب فکر یه برنامه ی درست برای درس خوندنت باشی از الان!

عرفان: ممنون! هی داری رفته رفته ذوقمونو کور میکنا
7.gif

عاغا چیه خب|؟؟ منم ذوق دارم
44.gif
بالاخره مقطع جدید.. پایه ی جدید..مدرسه ی جدید... معلمای جدید و... کلا همه چی جدید میشه ما هم کلی تغییر کردیم خب! ذوقم داره!
اولاً که عرفان نیستم، همید هستم. :-"
دوماً، برای خودتون می‌گم. الان با این‌مقدار ذوق و سطح توقعات برید دبیرستان، خیلی ضدحال بدتری می‌خورید تا این‌که من بهتون بگم.
ولی خب، یه‌جنبه‌ی خوب داره، اون‌م اینه که بهش عادت می‌کنید بعد یه‌مدت.

به نقل از همید :
اولاً که عرفان نیستم، همید هستم. :-"
دوماً، برای خودتون می‌گم. الان با این‌مقدار ذوق و سطح توقعات برید دبیرستان، خیلی ضدحال بدتری می‌خورید تا این‌که من بهتون بگم.
ولی خب، یه‌جنبه‌ی خوب داره، اون‌م اینه که بهش عادت می‌کنید بعد یه‌مدت.

عاها اره یادم رفته بود :)) چرخ دنده هاتم ک قرض دادی واسه ساعت مطهری :))
نه! ببین خب طبیعتا ادم واسه هر چیزی اولش ذوق داره! کم کم خودش ته میکشه ( اون ذوقه :-" ) ینی ب اونجا نمیرسه که ضدحال بخوریم نترس!
اره خب ...! نه پس چهارسال دبیرستانو همینجوری با ذوق طی میکنیم :|

میون کلامتون!
علت اکثر پسرفت ها تو اول اینه که بچه ها سعی میکنن به همون روشی که تو راهنمایی درس میخوندن ادامه بدن و وقتی میبینن که نتیجه نمیده ضربه میخورن
زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین باید درست بخونین با معلما پیش برین

به نقل از ROZHIN kocholoo :
زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین
برعکس.

به نقل از ROZHIN kocholoo :
میون کلامتون!
علت اکثر پسرفت ها تو اول اینه که بچه ها سعی میکنن به همون روشی که تو راهنمایی درس میخوندن ادامه بدن و وقتی میبینن که نتیجه نمیده ضربه میخورن
زیاد درس خوندن تضمین نمیکنه که تو پایه اول افت نداشته باشین باید درست بخونین با معلما پیش برین

اره کاملا وافقم... گفتم که... چاره اش فقط یه برنامه درسیه درسته!
(الان مخاطبم مریمه :-" ) : ببین مثلا اگه همون روزی که معلما یه درسو میدن تو بیای خونه و همونو بخونی و دوره کنی و تستاشو بزنی این عالیه! عالی یادش میگیری!ضمانت میکنم حتی اگه بازم تا اخرسال نخونیش اما همون روز اول خوب واست تفهیم شه تا اخر یادته!
من یکی دوتا از درسای پارسالمو اینجوری خوندم بعد مثلا واسه امتحان فرصت نکرده بودم بخونمشون ولی عالی جواب دادم چون از همون روز اول خوب تو ذهنم شکل گرفته بود! بعد واسه امتحانای دیگه هم اصن لازم نبود بشینم بخونم فقط یه نگاه روش میکردم که دوره شه واسم!

عاقا یه موردی که من در خودم دیدم این بود:تقریبن تمام مقاطع تحصیلیم به همون مقدار تلاش کردم و به همون مقدار نمره گرفتم که اول دبیرستان تلاش کردمو نمره گرفتم و اینکه اول دبیرستان یه تغییر بزرگی در دیدگاهتون نسبت به درس خوندن به وجود میاد که به سخت گیریای معلمو جو کلاسو درس خوندن بچه هاتون بستگی داره.سعی کنید همون اول دیدگاهتونو درست کنید و صحیح درس خوندنو یاد بگیرین

*بعد دوم خیلی علافگی میتونین بکنین.اصن دوم یه چیز دیگس.نه استرس اول دبیرستانو دارین،نه وقتی میرین سوم نهایی دارین؛نه پیش دانشگاهی کنکور :-"

سعي كنين صحيح خوندنُ ياد بگيرين ازهمه چي مهم تره ،يه چيز بگم اول دبيرستان بعضيا اُفت مي كنن طبيعيه

ای اولا !!! دیدین دیدین ؟ من رفتم از تاپیکتون ، 92 و 93 ای ها اومدن :)))))

وات ؟!! درس هرروزو همون روز خوندن تو اول دبیرستان ؟ ذوق و شوق ؟ مشاوره گرفتن از نفرات برتر ؟! چه چیزا !!!

آقا جمع کنین : )))))) ماعم از این هارتو پورتا داشتیم همش خوابید

++ خب ببینین ، کلا دبیرستان بهتره نسبت به راهنمایی 8-> فضاش و برخورد دبیرا اینکه بچه ها بزرگ تر شدن و اینا ... !!!
بعد خب بزرگتر بشین جرئت جسارت بیشتر میشه !!! ;D پایه ترن بچـــــه ها و حتی دبیرا ، زیاد خواهید خندید (حداقل ما که اینطور بودیم)
از نظر درس هم ، سال اولو مرور راهنمایی حساب میکنیم (مثل این کتاب زبانا که استارتر دارن ;D )
ولی خب اگه متعادل باشین تا چهارم همه چی خوبه!
منظورم اینه مثلا هرروز سه ساعت درس خوندن خیییییلی بازده بیشتری داره تا یه روز دو ساعت یه روز سه ساعت یه روز ده ساعت یه روز هیچی

چقدر بحث الکی میکند خداییش :-w :-w :-w :-w :-w

آقا مبتکران سوم راهنمایی برای تابستون قبل از اول جواب میده یا نه؟

نه ذوق داشته باش ؛ دبیرستان خوبه...!
قابل مقایسه با راهنمایی نیست و این خوبیشو هم از همون روز اول مهر میشه فهمید... !
کلا من خودم اول دبیرستان که بودم ، انقدر مدرسه خوش میگذشت که هفته اول اصلا دست به نت نزدم از خوشحالی![nb]البته فقط همون هفته اول :-"[/nb]

+ الان انرژی گرفتین ؟ :-" ;D

من به جرات می تونم بگم سوم راهنمایی رو ولش کنین. مهم نیست.
همه رو یه جوری باهامون کار می کنن که اگه ضعفی باشه برطرف می شه.
اگر قراره وقتی بذارین بذارین برای مبتکران اول دبیرستان نه سوم راهنمایی. ماشالا این درسنامه اش واسه خوش یلیه.
این دختر خوشگل ناراضی که می بینی فائزه جون سوگلی خانم بشیری بود :-L اولین شخصیه که بهش حسرت می خورم....
گذشت دیگه.
ادم وارد هر چیزی که می شه برای اولین بار ذوق داره. تازه قراره عکس لوازم التحریرهامونم بذاریم :P
کسی حرفی داره عایا؟ :))
جمع کنید ببرید.ادم دلش تنگ می شه ولی امان از این که مادربزرگ بشه...

یعنی شوما جدّی جدّی می‌خواید بشینید درسایِ سومو برای آماده بودن واسه اول بخونید؟بِگم خیلی بیکارید؟من به عنوانِ یه فردی که تجربه داره می‌گم نکنید این‌کارو برید این چند روزِ باقی مونده رو خوش باشید مدرسه‌ام اصل‍ا ذوق نداره ((: منم 20 روزِ پیش الکی خوش بودم و هِی خوشال از شروعِ مدرسه پشیمانم پشیمان آقا :-"
شیمی‌ه امسال خیلی آسونه،ریاضی‌م بستگی به جزوه‌ی تکمیلی که به‌مون می‌دن داره وگرنه کتاب وزارتیش‌و اصا هیچی نمی‌شه گفت آن‌قد مزخرفِ ((: فیزیکِ وزارتی‌م همین طور و سخت و آسونیش بستگی به اون جزوه‌ای داره که می‌دن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا