اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

3 ساعت یعنی سه زنگ؟
آخه مال ما هر زنگو دو ساعت حساب میکنن و تک زنگا که هر هفته جابجا میشن یک ساعت، مال ما با این حساب میشه 4 ساعت یعنی دو زنگ

به نقل از صَواع. :
سه ساعت دینی دارین آخه؟ :/
بله مال ما كه اينجوريه پارسال ١.٥ ساعت ديني ٦ ساعت رياضي بود امسال شده ٣ ساعت ديني٤٠٥ ساعت رياضي اخه انصافه ؟؟

آره . دو روز پشت سر هم ـم هس. آدم کلافه میشه. دبیر ما ـم که فقط داره می پرسه. بعد ترکیب کتاب دینی با قرآن اصن چیز جالبی نشده.
باید دینی رو بکنن 1.5 و به جاش زنگ برنامه ریزی برامون بزارن :‌))

به نقل از مُشک :
3 ساعت یعنی سه زنگ؟
آخه مال ما هر زنگو دو ساعت حساب میکنن و تک زنگا که هر هفته جابجا میشن یک ساعت، مال ما با این حساب میشه 4 ساعت یعنی دو زنگ

ما در هفته دو زنگ دینی داریم ، که هر زنگ یه ساعت و نیمه ، پس توی کل هفته 3 ساعت دینی داریم.
وعض شما که از ما ـم خراب تره که .

به نقل از N39!N :
ما در هفته دو زنگ دینی داریم ، که هر زنگ یه ساعت و نیمه ، پس توی کل هفته 3 ساعت دینی داریم.
وعض شما که از ما ـم خراب تره که .
ما اصصلاحی میگیم 2 ساعت مال مام تقریبا 1:30 است :دی

ماهم پارسال دو زنگ (سه ساعت ) دینی داشتیم و کافی بود
چون دینی دبیرستان دگ مثه راهنمایی نیس و وقت میبره :-<
شیمی و زیستم ساعتاشون برا این کمه ک واقعا چیز خاصی ندارن ، تازه آخر سال وقت اضافه هم میارید :-"
البته ما پارسال شیمی سه ساعت داشتیم. :-؟

نکته:-" : سه ساعت برا دینی واقعا نیازه ها :-"

به نقل از آرامش :
ماهم پارسال دو زنگ (سه ساعت ) دینی داشتیم و کافی بود
چون دینی دبیرستان دگ مثه راهنمایی نیس و وقت میبره :-<
شیمی و زیستم ساعتاشون برا این کمه ک واقعا چیز خاصی ندارن ، تازه آخر سال وقت اضافه هم میارید :-"
البته ما پارسال شیمی سه ساعت داشتیم. :-؟

آره دینی امسال خیلی یه جوریه:-<
ما ـم سه ساعت شیمی داریم. اشتباه شده بود :‌دی

البته عزیزان در نظر داشته باشید اون قرآنی که سال پیش ما داشتیم رو و یک زنگ کامل رو بهش اختصاص میدادن گویا،و ما سال پیش دینی هم داشتیم و یک زنگ حداقل برای دینی در هفته بود،که الان اگر توجه کنید،دینی امسال تقریبا مثل اینه که قرآن و دینی رو مخلوط کنی بریزی توی هم، و شد این کتاب،پس باید اون مقدار وقتی که برای دینی و قرآن جداگونه بوده،حالا مخلوط بشن باهم و خب تغییر خاصی حس نمیشه،فقط بنظر میاد ساعت درس دینی افزایش چشم‌گیری داشته.
چه توضیحی دادم :د

ما که فقط یک ساعت و نیم دینی داریم و تو همون یک ساعت و نیم پدرمون در میاد
شیمی سه ساعته و زیست یک زنگه(1:30)
فیزیک هم تو هفته چهار و نیم ساعت داریم
ریاضی هم یه هفته در میون پنج ساعته و چهارونیم ساعتس

فرض کنین با این قطرش بخوان براش کم وقت بذارن. ولی خب ... می دونین کلن آدم زورش میگیره. واسه ی درسای پایه وقت گم گذاشتن که به درسای مذخرف بدن.... :-L
ولی به عنوان بزرگ ترین دختر اول دب می گویم که حوصله کنین چون با نگرش منفی سال کند پیش می ره.
مثلا خود من کلی شاد و خندان بودم که اولین باری که زیست ازم پرسیده بیست می شم. چون همه ی سوالا رو بلد بودم بعد دیدم هیفده شدم. :-L :)) حالا بازم خوبه هیچ گونه ادعایی نداشتم. مثلن یکی توی کلاسمون بود می گفت من می خوام المپیاد بخونم. چنان پرستیژی هم داشت که من فکر می کردم داره سولومون می خونه... ;;) بعد دیدم اوضاع خراب است مراعات کنید (اشاره به هم مرگ)

ساعتای ما از همه بدتره...تو هفته 4 ساعت دینی داریم، 3 ساعت فیزیک... :| ب جز 5 شنبه ها ک شاید بریم ولی هنوز مشخص نیست...
+تو این هفته هم کلن 2 ساعت ریاضی داشتیم...:| برنامه ریزیاشون داغونه کلن...

پس ما چرا فقط یک زنگ داریم؟ :-"
خب بزارین من‌م بگم، اگه هر زنگ رو دو ساعت بگیریم، ما شش ساعت ریاضی داریم، دو ساعت هندسه، پنج ساعت فیزیک، سه ساعت شیمی، سه ساعت زبان، بعد دیگه ادبیات، زبان فارسی، دینی، ورزش، عربی، اجتماعی، زیست، کامپیوتر، پژوهش و فرهنگی هر کدوم دو ساعت و یه تک‌زنگ انشا. :-"

پایینی: منظورت از درس جدا چیه؟ از درس حساب‌مون جداعه دیگه.
پنج‌شنبه کلاسای المپیادی‌هاس.

به نقل از صَواع. :
پس ما چرا فقط یک زنگ داریم؟ :-"
خب بزارین من‌م بگم، اگه هر زنگ رو دو ساعت بگیریم، ما شش ساعت ریاضی داریم، دو ساعت هندسه، پنج ساعت فیزیک، سه ساعت شیمی، سه ساعت زبان، بعد دیگه ادبیات، زبان فارسی، دینی، ورزش، عربی، اجتماعی، زیست، کامپیوتر، پژوهش و فرهنگی هر کدوم دو ساعت و یه تک‌زنگ انشا. :-"
هندسه کلا درس جدا هستش؟ آهان یعنی زنگ براش اختصاص دادند!
پنج شنبه ها هم حساب کردی؟ :-"

در همین راستا:
فک کنم 10-20 نفر انسانی داریم
معلمای ما همه عالین ولی اکثر مشکل لهجه و صدا و قیافه دارن :)) :))
شیمی 3 ساعت داریم،فیزیک و دین و زنگی هم همینطور.
ریاضی هم سه تا زنگ ثابت داریم و یه هندسه و جبر که یه هفته در میون یکیشون تدریس میشه.

جالبه هیچکی از المپیاد فیزیک چیزی نگفته،
دیروز کلاسامون شروع شد که 9 هفته (18 جلسه) هستش و معلم ما که فوق العادست و تنها مشکل اینه که کلاس بعد و مدرسه هستشو و منم که بعدش کلاس زبان دارم و دیروز هم رسما به عنوان یک جنازه به خونه برگشتم.

کلاسای بقیه چطوره؟

به شمام زیست در حد سوم دبیرستان درس میدن؟؟؟
شماها کلاس کامپیوتر دارید؟؟؟
ما پرورشی و آزمایشگاهو برنامه ریزیداریم

آقا بذارین منم بگم خوب :-"
ما کلا 8 ساعت ریاضی داریم«چه‌خبره واقعا؟»بعدش توی برنامه‌ای که دادن مثلا زده 7 ساعت که گویا یه روز ریاضی‌مون تک زنگِ و اون یکی تک زنگش پرورشی ولی می‌گن که پرورشی ای در کار نیست و همون 8 ساعت حالا،دینی 4 ساعت«خیلی زیاده و اعصاب خورد کن»،فیزیک ام 4 ساعت به نظرم باید 6 می‌بود خوب واقعا وقت کم میاد،شیمی ام 4 ساعت،زیست 3 ساعت،2 ساعت ام کامپیوتر و اینا،اون بقیه ام که یک ساعتن همه به جز زبان،خیلی از برنامه‌شون راضی نیستم به هر حال بهتر از این‌هم می‎تونست باشه بعد مثلا بعضی از روزا درسا واقعا سنگینِ مثلا برداشتن "ریاضی،فیزیک و شیمی"هر سه تا رو تو یه روز گذاشتن انصافِ اصن؟:-"
دیگه این‌که از سالِ بعد می‌خواد رشته ی انسانی ام به رشته های مدرسه اضافه بشه و فکر نمی‌کنم خیلی ازش استقبال بشه«اشتباهه»خوب،ممکنه خودِ فرد دوست داشته باشه ولی خانوادش نذاره و بیشتر برن تجربی و یه تعدادم ریاضی ولی فک کنم تعداد ریاضی و تجربیامون برابر بشه.
آقا ساعتِ هندسه جدا دارین؟چه‌طوریاس؟

یعنی چی ساعت هندسه جا دارین؟ ما تو راهنمایی‌مون هم هندسه‌مون جدا بود خب، ولی اکثرا معلم‌ش یکی بود با حساب. مال شما جدا نبود؟
× کلاسای ما یک ساعت و نیمه‌س، روزی چار زنگ.

به نقل از فاط :
آقا بذارین منم بگم خوب :-"
ما کلا 8 ساعت ریاضی داریم«چه‌خبره واقعا؟»بعدش توی برنامه‌ای که دادن مثلا زده 7 ساعت که گویا یه روز ریاضی‌مون تک زنگِ و اون یکی تک زنگش پرورشی ولی می‌گن که پرورشی ای در کار نیست و همون 8 ساعت حالا،دینی 4 ساعت«خیلی زیاده و اعصاب خورد کن»،فیزیک ام 4 ساعت به نظرم باید 6 می‌بود خوب واقعا وقت کم میاد،شیمی ام 4 ساعت،زیست 3 ساعت،2 ساعت ام کامپیوتر و اینا،اون بقیه ام که یک ساعتن همه به جز زبان،خیلی از برنامه‌شون راضی نیستم به هر حال بهتر از این‌هم می‎تونست باشه بعد مثلا بعضی از روزا درسا واقعا سنگینِ مثلا برداشتن "ریاضی،فیزیک و شیمی"هر سه تا رو تو یه روز گذاشتن انصافِ اصن؟:-"
دیگه این‌که از سالِ بعد می‌خواد رشته ی انسانی ام به رشته های مدرسه اضافه بشه و فکر نمی‌کنم خیلی ازش استقبال بشه«اشتباهه»خوب،ممکنه خودِ فرد دوست داشته باشه ولی خانوادش نذاره و بیشتر برن تجربی و یه تعدادم ریاضی ولی فک کنم تعداد ریاضی و تجربیامون برابر بشه.
آقا ساعتِ هندسه جدا دارین؟چه‌طوریاس؟
اوه اوه
8 ساعت :|
این جدا میگم،یارو کلی پول میگیره 90 دقیقه هم فوتبال بازی می کنه یه هفته هم بهش استراحت می دن :|
اون وقت ما باید 90 یا بیشتر بشینیم یکی جلومون حرف بزنه که بعضی اوقات هم حرفاش خیلی مهمه و باید خوب فکر کرد روش :((
واقعا آموز و پرورش ما مشکل داره :(

شما زنگاتو 2 ساعتس؟

بله ما هندسه و جبر جدا از ریاضی تک زنگ داریم

خوب بذارید بگم،هندسه زنگش جدا نبود از حساب آقا قاطی بود هر دفعه می‌خواستن هندسه کار کنن مثلا جلسه قبلش اعلام می‎کردم که جلسه بعد هندسه‌س مثلا :-"
بعد شوما کتابِ جدایی برای هندسه دارین آیا؟

به نقل از Farzin2x :
اوه اوه
8 ساعت :|
این جدا میگم،یارو کلی پول میگیره 90 دقیقه هم فوتبال بازی می کنه یه هفته هم بهش استراحت می دن :|
اون وقت ما باید 90 یا بیشتر بشینیم یکی جلومون حرف بزنه که بعضی اوقات هم حرفاش خیلی مهمه و باید خوب فکر کرد روش :((
واقعا آموز و پرورش ما مشکل داره :(

شما زنگاتو 2 ساعتس؟

بله ما هندسه و جبر جدا از ریاضی تک زنگ داریم
یه سوالی برام پیش اومده اگه این جا تاپیک اول دب نه پس جبر و هندسه این جا چی کار می کنه؟؟
اونوخ کتاباتون وزارتین؟

آهان، خب مال ما هم اگه معلم‌ش یکی بود، معمولا همین‌طوری می‌شد. ولی امسال معلماش فرق می‌کنه باهم.
نه، چیزی نگفتن. :-؟
× مگه امسال تو کتاب‌مون هندسه نداریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا