همون طور که (صَواع) گفتن هندسه و جبر تو کتاب وزراتی هستش ولی دست کم تو مدرسه ی ما تک زنگ جبرو گذاشتن برای یادگیری یه سری مسائل جدید مربوط به المپیادا و هندسه هم گذاشتن برای یادگرفتن تحقیق و پژوهش تو ریاضیبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :یه سوالی برام پیش اومده اگه این جا تاپیک اول دب نه پس جبر و هندسه این جا چی کار می کنه؟؟
اونوخ کتاباتون وزارتین؟
کسینوس،سینوس،تانژانت و کوتانژانت،سکانت و کسکانت و ...،هندسه ی تحلیلی(معادله ی خط)به نقل از فاط :من تا اونجایی که دیدم هندسه نداریم تو وزارتی نمیدونم چی میخوان باهاتون کار کنن![]()
به نقل از ATM :ما که نه خلاقیت داریم نه جبرو هندسه ریاضی داریم...
۵شنبه ها هم فعلن هیچ کلاسی نداریم
سعی کردم تو پ.خ یه کمکی کنم،فقط اینکه این سوال واقعا به تاپیک مربوط نیستبه نقل از anis79 :بچه ها یه سوال ریاضی دارم.
میشه اینو برام اثبات کنید؟!![]()
1 1 1 1 1
------------+--------------+------------------+...................................+---------------------بزرگتر از -----------
81 82 83 100 5
[ltr]به نقل از anis79 :بچه ها یه سوال ریاضی دارم.
میشه اینو برام اثبات کنید؟!![]()
1 1 1 1 1
------------+--------------+------------------+...................................+---------------------بزرگتر از -----------
81 82 83 100 5
به نقل از Farzin2x :
ما فقط ریاضی داریمبه نقل از Suspicious Girl :جدی ساعت جبر و هندسه اتون جداس؟ما فقط ریاضی و خلاقیتمون جداس!
قرار شده برای استان البرز معلمای سمپاد زبان خودشون یه کتاب بنویسنبه نقل از hosseinhbh :كتاباي انگليسي تكميلي رو به كيا دادن ؟ هنوز به ما ندادن!
به ما cambridge دادن . همش هم readingهست اما یه کتاب تمرین هم داره.به نقل از Farzin2x :قرار شده برای استان البرز معلمای سمپاد زبان خودشون یه کتاب بنویسن![]()
تا آخر آبان هم آماده میشه و قراره که فقط readingباشه.![]()
مال ما هم قرار بود کمبریج باشه ولی نشد دیگهبه نقل از 79132 :به ما cambridge دادن . همش هم readingهست اما یه کتاب تمرین هم داره.
به نقل از hosseinhbh :كتاباي انگليسي تكميلي رو به كيا دادن ؟ هنوز به ما ندادن!