minasamiei
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين يك
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : فرشتگانی در انتظار یاری شما سمپادی ها
1چیز بگم ؟!
خیلی ها اعتماد نمیکنن... اگه اعتماده باشه خیلی ها تنها ماهی 30 تومن رو هم میدن !
پدر مادر ها هم آشنایی ندارن اصولا ؛ میگن چه معنی داره ؟!بریزیم به یه حسابی که نمیشناسیم ؟میدیم به ایتام ، محک و ...
فکر نمیکنین حق دارن و حرفشون تا حدی هم منطقیه ؟ اگه این سازمان رسمی بشه من 100% هستم
کمی غیر منطقیه فکر میکنم... نیست ؟!
چون کسی که واقعا بخواد کمک بکنه به قول امیر از همین خیریه های معتبر و کاملا رسمی موجود استفاده میکنه
(بماند که حالا دیگه مردم به همونا هم اعتماد ندارن!)
هرجور راحتید... به هرحال کاملا با کل پست Amir-Eblis موافقم !
1چیز بگم ؟!
خیلی ها اعتماد نمیکنن... اگه اعتماده باشه خیلی ها تنها ماهی 30 تومن رو هم میدن !
پدر مادر ها هم آشنایی ندارن اصولا ؛ میگن چه معنی داره ؟!بریزیم به یه حسابی که نمیشناسیم ؟میدیم به ایتام ، محک و ...
فکر نمیکنین حق دارن و حرفشون تا حدی هم منطقیه ؟ اگه این سازمان رسمی بشه من 100% هستم
علی مشکل دقیقا همینه دیگه ! چند تا جمع بشید 1 حساب بزنید با مجوز غیر رسمی(!!!) انتظار هم داشته باشید هرکی توی مدرسه ی خودش تبلیغات کنه و بقیه هم راضی بشن پول بدن !به نقل از علی ع. :الان ما دقیقا برا چی باید مجوز بگیریم؟ واسه این که میخوایم با ۴ تا دوستمون پول جمع کنیم به یه جا کمک کنیم؟
کمی غیر منطقیه فکر میکنم... نیست ؟!
چون کسی که واقعا بخواد کمک بکنه به قول امیر از همین خیریه های معتبر و کاملا رسمی موجود استفاده میکنه
(بماند که حالا دیگه مردم به همونا هم اعتماد ندارن!)هرجور راحتید... به هرحال کاملا با کل پست Amir-Eblis موافقم !

این قرمزاشو به کل نمی بینم. :)