الان که عضو گروه کفیلان شدی مسئولیت پرداخت ماهی 5 هزار تومان رو متقبل شدی.تواین تاپیک شماره حساب ها اعلام شده.پرداخت ها البته برای حفظ نظم تو یه بازه ی زمانی انجام میشه.یعنی هر ماه اعلام میشه که از الان تا فلان موقع پول رو پرداخت کنید.شما هم اون زمان میتونید پول رو پرداخت کنیبه نقل از روح الله :دوستان!
من درخواست کفالت دادم ، موافقت شد! حالا چی کار کنم؟

این که آخر ماه ها عابر بانک ها وضعیتشون نرمال نیست درسته. دلیلشم همونجور که میدونید واریز شدن حقوق ها و سایر کارهاییه که ترافیکش توی اخر ماهه. اما خب ما مهلت زمان واریز رو حدوداً از 20م اعلام میکنیم. اون مشکلات عابر بانک ها قاعدتاً نباید زودتر از 26م هر ماه شروع شه. خلاصه اگه شما در همون فاصله ی زمانی قبل از 26م پرداخت رو انجام بدید فکر نکنم با مشکلی به خاطر ترافیک پایان ماه مواجه شیدبه نقل از AlIsh Ii :میشه این مهلت واریزشو از اواسط ماه یا حتی اوایلش بگید ؟؟
اخه همیشه اون اخرای ماه عابربانکا میرن تو کما!!!

به نقل از Captain.Pisko :سوالم اینه که آیا می شه یه مسئولی هم بذارید هر دفه پاشه بیاد به من شخصا زنگ و اس ام اس بزنه هی یادم بندازه وقت پرداخته پوله ؟
الان من هی یه دوره می دم دو دور یادم میره
عذاب وجدان گرفتم![]()

مشخصات یعنی نام و نام خانوادگی دیگه؟به نقل از نــيما :به شماره 09105557027 مسیج بزن و مشخصاتت رو بگو لطفا . شماره مخصوص طرح و برای همین امور گرفته شده . از این ماه به بعد به دوستانی که شماره شون رو داریم از طریق مسیج هم اطلاع رسانی میکنیم .
باید بگیم که میخوایم بهمون اطلاع رسانی بشه؟به نقل از dea :مشخصات یعنی نام و نام خانوادگی دیگه؟باید بگیم که میخوایم بهمون اطلاع رسانی بشه؟
واریز مهر از کی شروع میشه.من احتمال زیاد میدم که اونموقع نیستم.میشه از الان بریزم؟