اولا ممنون از اینکه گفتن حقمون نبود و خودمون هم میدونیم

.من اصلا دوست نداشتم بحث ایران اپن دوباره باز بشه. ولی خوب دارید بازش میکنید و من میخوام یه بار و فقط یه بار از تیم خودمون و نتیجه ها دفاع کنم همه چی روشن شه. من اپراتور تیم helli soccer A2 هستم. ما قرار بود تو ایران اپن به داوری شکایت نکیم و نکردیم ولی الآن دیگه اینجا فکر میکنم باید شکایت هامون رو بگم.(از مراحل بالا یه پایین)
1- نیمه نهایی : خطای مالتیپل دیفنس(multiple defense ) خطاییه که دز اون 2 تا روبات درون محوطه ی جریمه قرار داشته باشن و خوب طبق فیلم هایی که هست تقریبا کل نیمه ی دوم تو تیم شما دفاع چندگانه صورت میگرفت که بازم طبق قانون اگه میزان این حرکت از یه حدی بیشتر باشه باید روبات مهاجم مصدم اعلام شه ( به اصطلاح دمیج بخوره) که این قانون به هیچوجه رعایت نشد !
2- نیمه نهایی: طبق قانون روشن کردن روبات تا 10 ثانیه پس از سوت داور مجازه در صورتی که من حدود 3 ثانیه بعد از سوت داور روبات رو روشن کردم که داور اون روبات رو مصدوم اعلام کرد . تو اون لحظه بازی مساوی بود و در اخر ما با اختلاف دو گل باختیم و تنها دلیل گل ها هم نبودن دروازبان(روبات دمیج خورده) درون دروازه بود.
3- مرحله ی گروهی : بازی مقابل حلی 3 داور (آقای شکرآبی) وقتی قسمت کوچیکی از روبات درون دروازه قرار میگرفت و توپ به روبات میخورد گل اعلام میکرد ولی در قانون اینجوری هست که باید پشت روبات به دروازه بچسبه. ما اون بازی رو با اختلاف 2 گل باختیم که داور 3 گل رو به همین صورت اشتباه کرد.
فکر نمیکنم از لحاظ داوری کسی بیشتر از ما از داوری ضربه خورده باشه.
پ.ن 1 : یه گله هم از تیم A2Z دارم اونم اینکه وقتی ازشون خواستیم که اجازه بدن بازی رو 1 ساعت عقب بندازیم اجازه ندادن (نمیدونم از روی ترس بود یا ..

) که ما بعد از بازی 35 دقیقه ای با اژه ای حتی تا زمان بازی نرسیدیم روبات رو حتی به حالت سالم برگردونیم. روبات هم کفیش تاب برداشته بود و هم پلکسی روش و شارپ هاش خورد شده بودن و اصلا فرصت رسوندن روبات مهاجم نبود.
پ.ن2 : بعد اصلا در مورد داوری بجز آقای شکرآبی(اونم از روی لطفی که داشتن) هیچکدوم از داورا جواب مارو نمیدادن و حتی آقای هاشمی اجازه نمیدادن دلیل DQ شدنمون رو برامون توضیح بدن ( ما تا 15 دقیقه بعد از بازی اصلا نمیدونستیم جریان چیه ! )