به نقل از Amin Joker :[size=12pt]راستی میدونستین در ابتدا شخصی به نام " اسدی طوسی " نوشتن شاهنامه رو شرو کرده بود ولی چون نظر جـنسی نسبت به غلام خودش (که مرد بود) داشت توسط همون غلام کشته میشه و ادامه شاهنامه توسط فردوسی نوشته میشه!
رستم واقعیت داشته و همونطور که دوستان زیادی گفتن اغراق شده توش که باید میشده چون شعر فردوسی حماسی است و باید بگم واقعا متاسفم و نمیدونم چه بلایی سر ایرانی ها اومده که تمدن و فرهنگ خودشون واسشون افسانست دو روز دیگه چهار نفر پا میشن میگن کوروش هم افسانه بوده و آدم های مثل شما دوست عزیز هم میگن «اره دیگه افسانه است» . بعضیا میگن مهم نیست قبلاً چی بودیم و کاملا غلطه مهمترین چیز برای مردم یک کشور فرهنگ و تاریخشونه . به تاریخ و فرهنگ ما ایرانیا کل جهان غبطه میخورن اونوقت ما خودمون قبولش نداریمپاسخ : رستم ، واقعیت یا افسانه ؟
من که می گم افسانه ای در واقع یکی از شخصیت های شاهنامه فردوسی هستش دیگه واقعیت نداره
افسانه ها درون مایه فرهنگنرستم واقعیت داشته و همونطور که دوستان زیادی گفتن اغراق شده توش که باید میشده چون شعر فردوسی حماسی است و باید بگم واقعا متاسفم و نمیدونم چه بلایی سر ایرانی ها اومده که تمدن و فرهنگ خودشون واسشون افسانست دو روز دیگه چهار نفر پا میشن میگن کوروش هم افسانه بوده و آدم های مثل شما دوست عزیز هم میگن «اره دیگه افسانه است» . بعضیا میگن مهم نیست قبلاً چی بودیم و کاملا غلطه مهمترین چیز برای مردم یک کشور فرهنگ و تاریخشونه . به تاریخ و فرهنگ ما ایرانیا کل جهان غبطه میخورن اونوقت ما خودمون قبولش نداریم
هه عزیزم تو فکر کردی من احمقم و میگم غول و اژدها وجود داشته من دارم میگم رستمی وجود داشته و وقتی کسی میاد مثل تو از نظر شخصی خودش میگه که خیالیه و ... تاسف داره نه کسی که به فرهنگ و تمدن کشورش احترام میزاره . داستان های فردوسی ترکیبی از واقعیت و فانتزی هایی هستش که فردوسی در کنارش چیده و حماسه رو به معنی واقعی کامل کرده . فردوسی بیکار نبوده که بیاد اون همه اسم انتخاب کنه بعد بشینه از پیش خودش براشون داستان بنویسه . تنها سوال من اینه که تو که میگی اینا خیالین یعنی چی ... یعنی یه شب یکی خواب دیده یه رستم نامی رفته مازندران جنگ... فردوسی اینها و از خودش نگفته از داستان های که از مردم اون زمان و حتی دوره های قبلی گفته میشده نوشته که نسل به نسل بازگو میشده تا پهلوانانشونو از یاد نبرندافسانه ها درون مایه فرهنگن
این که ما فکر کنیم یه همچین داشتان هایی که شامل غول ها و... میشه واقیعت بزرگنمایی شده ست به نظرم تاسف داره
غبطه جهانیانم با خاطر وجود رستم واقعی و... در ایران نیست به خاطر وجودهمچین داستان ها و منابل فرهنگی غنی در ایرانه
ببین تو کلا داستان فیلم علمی تخیلی ندیدی و نخونیدی ؟هه عزیزم تو فکر کردی من احمقم و میگم غول و اژدها وجود داشته من دارم میگم رستمی وجود داشته و وقتی کسی میاد مثل تو از نظر شخصی خودش میگه که خیالیه و ... تاسف داره نه کسی که به فرهنگ و تمدن کشورش احترام میزاره . داستان های فردوسی ترکیبی از واقعیت و فانتزی هایی هستش که فردوسی در کنارش چیده و حماسه رو به معنی واقعی کامل کرده . فردوسی بیکار نبوده که بیاد اون همه اسم انتخاب کنه بعد بشینه از پیش خودش براشون داستان بنویسه . تنها سوال من اینه که تو که میگی اینا خیالین یعنی چی ... یعنی یه شب یکی خواب دیده یه رستم نامی رفته مازندران جنگ... فردوسی اینها و از خودش نگفته از داستان های که از مردم اون زمان و حتی دوره های قبلی گفته میشده نوشته که نسل به نسل بازگو میشده تا پهلوانانشونو از یاد نبرند
سند و مدرکی داری که بگه فردوسی خواب دیده و اینارو گفته؟؟؟؟؟؟؟؟منم نظرم اینه که اینا همش شاخه هایی ار درخت تخیل شاعره مثل فردوسی که افسانه ی رستم رو سروده
چون واقعا سند و مدرکی وجود نداره که بتونه این افسانه ها رو به اثبات برسونه...
سلام دوست عزیز ، انسان برای انجام تخیل نیاز به واقعیت ها دارد برای مثال ساده از این عمل شما میتونید همین الان در خانه امتحان کنید چشمتونو ببندید و به چیزی که تا الان آن را ندیده و نشنیده اید را تصور کنید ؛ این عمل تقریبا غیر ممکن است و خوب حالا میگین که چرا این حرفا رو زدم. من میخواستم بگم که هر نویسنده ای یا شاعری داستان یا شعری که بر اساس تخیل خود بوده است را از واقعیت ها بر گرفته اند . فرودوسی داستانی چون رستم را با برگرفته از دیده ها و شنیده های خود نوشته ولی در توصیف آن با قدرت قلم در آن آرایه های ادبی بکار برده که اغراق در آن به زیبایی خود را نشان میدهد . ولی در کل خواستم بگم که رستم واقعیت بوده شاید نه اینطوری که در شاهنامه باشه ولی کمتر از اون هم نبوده.منم نظرم اینه که اینا همش شاخه هایی ار درخت تخیل شاعره مثل فردوسی که افسانه ی رستم رو سروده
چون واقعا سند و مدرکی وجود نداره که بتونه این افسانه ها رو به اثبات برسونه...
نه اما سند و مدرکی هم نیست که بشه گفت اینا واقعیتنسند و مدرکی داری که بگه فردوسی خواب دیده و اینارو گفته؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزمن ببین حرف شما کاملا درست اما بر اساس یک سری شنیده ها میشه یه داستانی رو طراحی کرد که حتی نزدیک به اون شنیده ها نیست بله از اون شنیده ها یه ایده ی کوچیک گرفته و این داستان رو میشه گفت تماما خلاقیت خودش بوده نمیشه گفت که فردوسی فقط با کمی زیباسازی ادبی این داستان واقعی رو نوشتهسلام دوست عزیز ، انسان برای انجام تخیل نیاز به واقعیت ها دارد برای مثال ساده از این عمل شما میتونید همین الان در خانه امتحان کنید چشمتونو ببندید و به چیزی که تا الان آن را ندیده و نشنیده اید را تصور کنید ؛ این عمل تقریبا غیر ممکن است و خوب حالا میگین که چرا این حرفا رو زدم. من میخواستم بگم که هر نویسنده ای یا شاعری داستان یا شعری که بر اساس تخیل خود بوده است را از واقعیت ها بر گرفته اند . فرودوسی داستانی چون رستم را با برگرفته از دیده ها و شنیده های خود نوشته ولی در توصیف آن با قدرت قلم در آن آرایه های ادبی بکار برده که اغراق در آن به زیبایی خود را نشان میدهد . ولی در کل خواستم بگم که رستم واقعیت بوده شاید نه اینطوری که در شاهنامه باشه ولی کمتر از اون هم نبوده.