كياناز کاربر فوقحرفهای ارسالها 719 امتیاز 3,455 نام مرکز سمپاد فرزانگـان ۱ شهر اصفهـان سال فارغ التحصیلی 96 2013/3/7 #231 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی بچه که بودم، به " کیف پولی" میگفتم: کیل پوفی[nb]با توجه به این که بعضیا به مدفوع میگن پوف [/nb]
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی بچه که بودم، به " کیف پولی" میگفتم: کیل پوفی[nb]با توجه به این که بعضیا به مدفوع میگن پوف [/nb]
Antares کاربر نیمهحرفهای ارسالها 253 امتیاز 1,278 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب رشته دانشگاه برق 2013/3/7 #232 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من به هواپيما مي گفتم هاپ هاپي(در ضمن من تركم به لهجش ايراد نگيرين خواهشاْ)
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من به هواپيما مي گفتم هاپ هاپي(در ضمن من تركم به لهجش ايراد نگيرين خواهشاْ)
igin کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 133 امتیاز 1,630 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شاهرود دانشگاه صنعتي شاهرود رشته دانشگاه حسابداري _روان شناسي 2013/3/8 #233 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی بچه بودم به پشت بوم میگفتم پسته بوم :-[
mohad_z مُحَدِثه سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 2,434 امتیاز 23,255 نام مرکز سمپاد فرزانگان سه شهر طـــهـران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه زیست فناوری/ ژنتیک 2013/3/12 #234 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی یخچال = یشخال ماکارانی = ماکاری کنترل = کنتلول (ها راسی ر رو ل میگفتم! مثلا فرفری = فلفلی ...!) هر مرد ریش دار = بابابزلگ! بقیشم ب مامانم مراجعه شه!
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی یخچال = یشخال ماکارانی = ماکاری کنترل = کنتلول (ها راسی ر رو ل میگفتم! مثلا فرفری = فلفلی ...!) هر مرد ریش دار = بابابزلگ! بقیشم ب مامانم مراجعه شه!
Faeze.kh کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور 2013/3/21 #235 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اینا مال بچه گی داداشمه توپ=قین شیر=قین(باتوجه به موقعیت ما حدس میزدیم توپ یا شیر) سیب زمینی=قی قی قی قین باید تلفظ خودش میدیدید
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اینا مال بچه گی داداشمه توپ=قین شیر=قین(باتوجه به موقعیت ما حدس میزدیم توپ یا شیر) سیب زمینی=قی قی قی قین باید تلفظ خودش میدیدید
............... کاربر فوقفعال ارسالها 92 امتیاز 4,016 2013/3/21 #236 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من وقتی بچه بودم,به هواپیما میگفتم :همیمیپا!! قابلمه:قالامنه!! خاله عسل: خاله مسل!! یگانه:اگانه!!! کلا آدم جالبی بودم,بچگی!!!
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من وقتی بچه بودم,به هواپیما میگفتم :همیمیپا!! قابلمه:قالامنه!! خاله عسل: خاله مسل!! یگانه:اگانه!!! کلا آدم جالبی بودم,بچگی!!!
cristiano thisisajjad فارغالتحصیل ارسالها 650 امتیاز 4,375 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 2013/3/23 #237 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی خب من چن تا اشتبا داشتم کلا وتابی حرف میزدما ولی یکم کلماتو قلقلک میدادم مثلا:: کمربند رو میگفتم کمندر. هندوانه رو میگفتم هندلبانه :-& یکی دیگه:: قابلمه رو میگفتم قالبمه چیز دیگه ای یادم نمیاد ولی ب مرور زمان درس شدم و الانم ک دیگه...
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی خب من چن تا اشتبا داشتم کلا وتابی حرف میزدما ولی یکم کلماتو قلقلک میدادم مثلا:: کمربند رو میگفتم کمندر. هندوانه رو میگفتم هندلبانه :-& یکی دیگه:: قابلمه رو میگفتم قالبمه چیز دیگه ای یادم نمیاد ولی ب مرور زمان درس شدم و الانم ک دیگه...
M!noo کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 107 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران 2013/3/24 #238 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اولاش ب تخم مرغ ميگفتم " كون كن كن" يني نميدونم با چ استدلالي واقعن!! بد يكم اصلاح شدم گفتم تُخُيُ ...
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اولاش ب تخم مرغ ميگفتم " كون كن كن" يني نميدونم با چ استدلالي واقعن!! بد يكم اصلاح شدم گفتم تُخُيُ ...
1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 2013/5/9 #239 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اسم خواهرم "مهتا" ـه .. بد من بچه ک بودم حرصم میگرف ازش بش میگفتم " مَخـــتاااااب ! "
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اسم خواهرم "مهتا" ـه .. بد من بچه ک بودم حرصم میگرف ازش بش میگفتم " مَخـــتاااااب ! "
reyhane.kh کاربر فوقفعال ارسالها 94 امتیاز 1,986 نام مرکز سمپاد دیبرستان فرزانگان 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد برنز المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2013/5/9 #240 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی کلا بچه بودم توانایی تلفظ "ح" رو نداشتم! به خاله حمیده میگفتم خاله خمیده!")) بعد تازه به یکی از دوستای مامانمم که اسمش فرخنده بود میگفتم خاله خرخنده!
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی کلا بچه بودم توانایی تلفظ "ح" رو نداشتم! به خاله حمیده میگفتم خاله خمیده!")) بعد تازه به یکی از دوستای مامانمم که اسمش فرخنده بود میگفتم خاله خرخنده!