• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی

به نقل از mr.aliof :
دوستان واسه عربی نظرتون رو چه کتابیه؟
مبتکران ایاد فیلی
فوت و فن
نشر الگو
گاج سفید میکرو طبقه بندی جامع
تخته سیاه
یا...

فوت و فن عالیه :لایک

به نقل از mr.aliof :
مبتکران ایاد فیلی
فوت و فن
نشر الگو
تخته سیاه
یا...
سلام اگه ازصفرمیخوای بخونی من مبتکرانو پیشنهادمیکنم که خودمم دارم وراضیم
بعدش برای تست ازگاج سفیداستفـــــــــــــــآده کن...جوابـ میده

به نقل از mr.aliof :
مبتکران ایاد فیلی
فوت و فن
نشر الگو
تخته سیاه
یا...
براي آموزش گاج سبز و نشر الگو دوتاشون خوبن، براي تست هم همونطور ك خانم rose96 گفتن گاج سفيد ميكرو خوبه، البته راجب آموزش من از بقيه ي كتابايي ك معرفي كردي استفاده نكردم و براي همين نظري راجب اونا ندارم، موفق باش ;)

بچه ها من هنوز شروع نکردم به خوندن :-sلطفن به من یه برنامه ریزی بدین :|+واقعا لازمه از درسای مزخرفی مثه ادبیات تست بزنم؟کلا چه قدر دیگه از تابسون مونده؟ :|کمک.....

به نقل از مرور آخر گزینه 2!! :
بچه ها من هنوز شروع نکردم به خوندن :-sلطفن به من یه برنامه ریزی بدین :|+واقعا لازمه از درسای مزخرفی مثه ادبیات تست بزنم؟کلا چه قدر دیگه از تابسون مونده؟ :|کمک.....
ازدرسای اختصاصی شروع کن
بعدشم عربی رو من خودم اینطوری کارکردم وجواب داد الان حدود 52روزتا آخرتابستون وقت داری سوال دیگه ای بوددرخدمتم

من الآن برام سوالی ایجاد شد، شماهایی که می گید هنوز شروع به خوندن نکردید و می خواید اختصاصی های دوم رو دوباره دوره کنید، تابستون مدرسه می رید؟ یعنی سوم دبیرستان رو رسماً شروع کردید و دارید همراه با اون ها، دوره هم می کنید؟

به نقل از ویــدا :
من الآن برام سوالی ایجاد شد، شماهایی که می گید هنوز شروع به خوندن نکردید و می خواید اختصاصی های دوم رو دوباره دوره کنید، تابستون مدرسه می رید؟ یعنی سوم دبیرستان رو رسماً شروع کردید و دارید همراه با اون ها، دوره هم می کنید؟
نیمه رسمی شروع کردیم ;D ولی من به شخصه اصلا وقت نکردم درسای سال پیشو دوباره بخونم :(

پاسخ:

به شخصه با اینکه کلاسای مدرسه رو رفتم اما کلا هیچ اقدامی واسه خوندن نکردم ‏‎ :-<

منم کوچ کردم اومدم اینجا! ;D

نظر شما چیه از امسال جدی بخونیم واسه کنکور یا فقط درست بخونیم؟

به نقل از khashayarfn :
منم کوچ کردم اومدم اینجا! ;D

نظر شما چیه از امسال جدی بخونیم واسه کنکور یا فقط درست بخونیم؟
من امسال رو طوری میخونم ک تمام مباحث اختصاصی رو کامل بفهمم ک برای سال دیگه پایه خوبی داشته باشم، تابستون سال دیگه هم دوم و سوم رو کامل میخونم ک بتونم چهارم رو قوی شروع کنم
+ بچه ها اینجا داره خاک میخوره، کجایید خو؟ سال جدید کمتر از یه هفته ی دیگه شروع میشه ها :-"

Back
بالا