سوم دبیرستانی های ریاضی

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی

به نقل از mobina7 :
جدی؟ :O
تو کتاب این نکته بود؟ :-??
ایول به اعتماد به سقف خودم! :))
واسه اون دوست بالایی هم:
گفتم هستن کسایی که بخوان برن تجربی واسه همین زیست هم هست! :D
حسابان هم 20 تاست!
واسه فهیمه هم : حداقل عمومی هم 20 تا شه!
اخه هفته ای 10 تا تست مثلا دینی تا اخر سال نمیرسیم تستای سراسریُ هم تموم کنیم! ^-^
نه 130 نه 400 :D
180 تا! :-"

یعنی همه درسا هم عمومی هم اختصاصی 20 تا تست؟!

به نقل از Pouria.K :
من کنکور دارم ، ولی صرفا به عنوان یه پیشنهاد !
بجای همون 10 تا تست دینی و زبان ، یا وقتشو بدین به درسای اختصاصیتون ، یا هم بشینین خود کتاب رو بخونین ، 2 دور ، 3 دور ، 4 دور ، هر چقدر که شد ، ولی روزی یه ربع بیست دقیقا بخونین ! مطمئن باشین بهتره تا اینکه بشینین تستشو بزنین (; الان که وقت دارین ، اخصاصیتون رو شدیدا محکم ببندین (; اگرم سال سوم هستین ، نرین از دوم شروع کنین ، از همین سوم شروع کنین ، کامل و خوب ببندینش (جوری که واقعا دیگه مشکلی نباشه توش) بعد تابستون در طی 1 ماه و نیم دوم رو میبندین و در طول سال هم پیش دانشگاهی رو میخونین و روزای تعطیل مرور میکنین سال سوم رو ! (;
زبان هم چون معمولا زبان هاتون خوبه ، میگم وقت نذارید ، اگه واقعا خیلی مشکل دارید که بزنید ، ولی اگه نه ، من میگم اختصاصی (;
* خلاصه نویسی درسایی مثل دینی رو از الان شروع کنین که سال بعد وقتتون رو نگیره

بازم صرفا پیشنهاد بود :)
آقا من موافقم کتاب رو بخونیم ، از هیچی خیلی بهتره :-"
من زبانم خوب نیست خب چیکار کنم :-"
خلاصه نویسی رو چجوری انجام بدیم؟!

به نقل از M.Reza.K :
دمت گرم ، کم کم داشتم از خودم ناامید می شدم :D
البته این ترم می خوام ساعت مطالعه مو برسونم به 4-5 ساعت ;;) 8->
همه مون میخوایم همین کارو کنیم :-"

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از F@|-|!mEh :
یعنی همه درسا هم عمومی هم اختصاصی 20 تا تست؟!
اره :D
بنظرم اینجوری بهتره چون 10 تا خیلی کمه! :-"
حالا این هفته ازمایشی انجام بدیم اگه راضی نبودیم میگیم چطوره؟ :-?

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از mobina7 :
اره :D
بنظرم اینجوری بهتره چون 10 تا خیلی کمه! :-"
حالا این هفته ازمایشی انجام بدیم اگه راضی نبودیم میگیم چطوره؟ :-?

قبوله :D
پس تصویب شد :-"

M.Reza.K

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان

به نقل از mobina7 :
بهتر بگی کدوما مشکل ندارم! :D
بجز دینی و زبان و شیمی!
از بقیه راضی نیستم!
مخصوصا فیزیک و حسابان :|
و عربی! ~X(
جبر و هندسه هم هر چی تو کلاس معلم میگه همونه البته واسه تشریحی میخونم ولی تست نه! :-"
حسابان و فیزیک چه کتابایی داری؟ تستاشونو کامل میزنی ؟ :-?

سعی کن تو خونه هم موقع حل سوال تشریحی هم تستی راه حل رو کامل بنویسی که بهش تسلط پیدا کنی ، در عوض سر جلسه می تونی یه بخشایی از محاسبات رو ذهنی انجام بدی

اگه راه حل سوالای مشابه رو با هم بررسی کنی و سبک های مختلف تست رو بشناسی هم خیـــــــلی سر جلسه تو وقت صرفه جویی میشه ، چون با دیدن صورت سوال سریع می فهمی باید از چه راه حلی بری
(این روش مخصوصا برا فیزیک خیلی جواب میده ، چون اکثر تستا ایده هاشون تکراریه و اگه راه حلو تشخیص بدی سریع می تونی حلشون کنی)
البته نیاز به حفظ کردن نداره ، وقتی زیاد تست بزنی ناخودآگاه همه مدل تست رو یاد می گیری ، سر جلسه هم احساس می کنی اکثر تستا تکرارین :>

+راستی عربی خودم هم وضعم خرابه :D #-o

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از M.Reza.K :
حسابان و فیزیک چه کتابایی داری؟ تستاشونو کامل میزنی ؟ :-?

سعی کن تو خونه هم موقع حل سوال تشریحی هم تستی راه حل رو کامل بنویسی که بهش تسلط پیدا کنی ، در عوض سر جلسه می تونی یه بخشایی از محاسبات رو ذهنی انجام بدی

اگه راه حل سوالای مشابه رو با هم بررسی کنی و سبک های مختلف تست رو بشناسی هم خیـــــــلی سر جلسه تو وقت صرفه جویی میشه ، چون با دیدن صورت سوال سریع می فهمی باید از چه راه حلی بری
(این روش مخصوصا برا فیزیک خیلی جواب میده ، چون اکثر تستا ایده هاشون تکراریه و اگه راه حلو تشخیص بدی سریع می تونی حلشون کنی)
البته نیاز به حفظ کردن نداره ، وقتی زیاد تست بزنی ناخودآگاه همه مدل تست رو یاد می گیری ، سر جلسه هم احساس می کنی اکثر تستا تکرارین :>

+راستی عربی خودم هم وضعم خرابه :D #-o
حسابان گاج سفید! :|
فیزیک الگو :|
فیزیکُ بهتر از حسابان میزنم ولی حسابان چون از رو گاج مشکی میخونم و سوال تشریحی حل میکنم به تست نمیرسم! :-??
ولی کامل نه هیچکدوم! :|
بعد بنظرت خونه تست میزنم حسابان یا فیزیک وقت هم بگیرم یا نه؟؟
اینم بگم اگه تست های کانون بخوام بدون وقت حل کنم مشکلی ندارم بیشترین مشکلم رو زمانِ! ^-^

M.Reza.K

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان

به نقل از mobina7 :
حسابان گاج سفید! :|
فیزیک الگو :|
فیزیکُ بهتر از حسابان میزنم ولی حسابان چون از رو گاج مشکی میخونم و سوال تشریحی حل میکنم به تست نمیرسم! :-??
ولی کامل نه هیچکدوم! :|
بعد بنظرت خونه تست میزنم حسابان یا فیزیک وقت هم بگیرم یا نه؟؟
اینم بگم اگه تست های کانون بخوام بدون وقت حل کنم مشکلی ندارم بیشترین مشکلم رو زمانِ! ^-^
به نظرم سوالای گاج مشکی رو بدون وقت گرفتن حل کن ، بعد وقتی مفهوم درسو کامل فهمیدی موقع تست زمان هم بگیر

البته بعد از این که زمانت تموم شد ، سعی کن تستایی که به نظرت نکته ی جدیدی دارن رو یه دور دیگه بررسی کنی ;;)

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از mobina7 :
تو فقط به من بگو وقتی یکی رتبه کشوریش 3 میشه به نظرت کجای کارش اشتباهِ؟
دیگه نیازی به پیشرفت هست به نظرت؟؟

البته تو هم با تشریحی خوندن خیلی موفقی! (;

حالا من نمیدونم با تشریحی یا تست یا هرچی ولی یه کاری کنین من با روزی 4_3 درس ترازم بیاد بالا! :D
نگران رقیب هم نباشین کنکور تجربی میدم! :-"
مرسی :)

از من بپرسي ميگم بهترين كار اينه كه بتوني با بار اول كه سوالو ميخوني بفهمي چي ميخواد و بعد بتوني مقدار زيادي از سوالات رو توي ذهنت حل كني تا سرعتت بره بالا و وقت ذخيره كني، بعد اين وقت رو بزاري روي سوالاي سخت و از اونا هم چنتايي حل كني (;
+ فك كنم اگر هر درسي رو توي وقت خودش بزني و وقت درسي رو به ديگري ندي، ترازت بهتر بشه :)

به نقل از F@|-|!mEh :
من زبانم خوب نیست خب چیکار کنم :-"
خلاصه نویسی رو چجوری انجام بدیم؟!

براي زبانت كتاب زبان 3 مبتكران شهاب اناري رو بگير، طبق دستور عمل خودش عمل كن مشكلت حل ميشه (;
براي خلاصه نويسي هم يه تاپيك همين دور و بر هست، اونو بخوني ميفهمي چطور بايد خلاصه نويسي كني :-"

به نقل از M.Reza.K :
اخه من تو درسای حسابان و فیزیک فرقی بین تست و تشریحی احساس نمی کنم :-" :-?
موقع ازمون هم اکثر سوالا رو از راه تشریحی حل می کنم ، فقط بعضی از مراحلو تو ذهنم انجام می دم

البته هندسه و جبر تستی و تشریحی شون خیلی فرق میکنه ، که برای اونا هم دو سه هفته قبل از امتحان نهایی قضیه ها و تمرینای کتاب درسیو میشه خوند :-"

چه درسایی بیشتر مشکل داری ؟ :-/
البته چون جبر و هندسه رو نمی خونی طبیعیه ترازت بیاد پایین ;;)

نه خب من نظرم بيشتر روي قسمت دوم بود، يني اينكه تو الان نتيجه ات خوب ميشه ولي سال ديگه چون بقيه هم تست كار ميكنن ازت ميزنن جلو و اين نتيجه رو نميگيري و ممكنه روحيه ات خراب بشه :-"
بعد نكته ي مهم تر اينه كه كسي كه تشريحي كار كرده و تست نزده، سوالاي كنكور كه توي هر آزمون ازش مياد رو نديده درصورتي كه تو ديدي و راحت ميزني، از طرف ديگه با سبك تست ها آشنا نيست، اين عوامل باعث ميشه تو الان ازشون بهتر باشي ولي سال ديگه نتيجه ات مث الانت نشه :-"

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان اینجا کسی تا ب حال اسم انتشارات گیلنا رو شنیده کلا چی میدونین ازش؟کتاباش چ طورین ؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از fatemeh-s :
دوستان اینجا کسی تا ب حال اسم انتشارات گیلنا رو شنیده کلا چی میدونین ازش؟کتاباش چ طورین ؟
من از این برنامه های کنکور تو تلویزیون شنیدم ! احتمالا همون سی دی های آموزشی کنکور رو ارائه میدن . :-"

Inaccessible

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
_
سال فارغ التحصیلی
00

به نقل از fatemeh-s :

من شنیدم :D یعنی چند روز پیش تو یه برنامه ای یکی از مشاوراشو دیدم

تا اونجایی که من میدونم بیشتر لوح فشرده داره یه چیزی شبیه دی وی دی های "کنکور آسان است" فکر کنم :)

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

منم تو همون برنامه شبکه یک دیدم همون یارو رو آورده بودن ک گویا رتبه 1 کنکور دکترا بود!اطلاعات بیشتر میخوام در مورد کتاباش چون خودش زیاد تعریف میکرد در مورد زیستشو اینا خواستم بدونم چطورین؟؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از fatemeh-s :
منم تو همون برنامه شبکه یک دیدم همون یارو رو آورده بودن ک گویا رتبه 1 کنکور دکترا بود!اطلاعات بیشتر میخوام در مورد کتاباش چون خودش زیاد تعریف میکرد در مورد زیستشو اینا خواستم بدونم چطورین؟؟
تعریف رو که مسلما میکنن ، فایده هم که مسلما داره ولی من استفاده نکردم که دقیقا بگم چقدر خوبه! :-"

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از fatemeh-s :
من استفاده نكردم ولي به نظرم آدم بجاي اينكه دنبال اينجور چيزا باشه، بشينه با حل تست زياد روي درس مسلط بشه نتيجه ي بهتري ميگيره، اگر ميخوايد از دي وي دي استفاده كنيد فقط و فقط توي يكي دو مبحث كه مشكل دارين استفاده كنيد :-"

M.Reza.K

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان

به نقل از مُحَمَّد :
نه خب من نظرم بيشتر روي قسمت دوم بود، يني اينكه تو الان نتيجه ات خوب ميشه ولي سال ديگه چون بقيه هم تست كار ميكنن ازت ميزنن جلو و اين نتيجه رو نميگيري و ممكنه روحيه ات خراب بشه :-"
بعد نكته ي مهم تر اينه كه كسي كه تشريحي كار كرده و تست نزده، سوالاي كنكور كه توي هر آزمون ازش مياد رو نديده درصورتي كه تو ديدي و راحت ميزني، از طرف ديگه با سبك تست ها آشنا نيست، اين عوامل باعث ميشه تو الان ازشون بهتر باشي ولي سال ديگه نتيجه ات مث الانت نشه :-"
ممنون ، خودم هم فک می کنم سال دیگه بقیه خیلی پیشرفت می کنن :-/
ولی من چون برق نمی خوام برم ، زیاد برام مهم نیست که رتبم خیلی خوب شه ، اگه بتونم رتبمو تو کانون زیر 100 نگه دارم راضیم :-"
به نقل از مُحَمَّد :
من استفاده نكردم ولي به نظرم آدم بجاي اينكه دنبال اينجور چيزا باشه، بشينه با حل تست زياد روي درس مسلط بشه نتيجه ي بهتري ميگيره، اگر ميخوايد از دي وي دي استفاده كنيد فقط و فقط توي يكي دو مبحث كه مشكل دارين استفاده كنيد :-"
موافقم :لایک
ترجیحا زیاد خودتونو درگیر کلاس تست و دی وی دی نکنین /m\

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از مُحَمَّد :

ولی خدایی یه چیزایی میگه که تست رو به جای یه دقیقه 10 ثانیه ای حل میکنیدا :-"
من خودم خیلی موافق این نیستم که از رو دی وی دی ها یاد بگیریم ولی به درد ماه آخر میخوره :D

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از F@|-|!mEh :
ولی خدایی یه چیزایی میگه که تست رو به جای یه دقیقه 10 ثانیه ای حل میکنیدا :-"
من خودم خیلی موافق این نیستم که از رو دی وی دی ها یاد بگیریم ولی به درد ماه آخر میخوره :D
ببين آخه اون چيزا نهايتا توي يه سري مسئله ي خاص كاربرد داره و بجاي اينكه اونارو حفظ كني بري خودت حل كني بهتره :D
ولي براي ماه آخر نميدونم شايد خوب باشه :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از مُحَمَّد :
ببين آخه اون چيزا نهايتا توي يه سري مسئله ي خاص كاربرد داره و بجاي اينكه اونارو حفظ كني بري خودت حل كني بهتره :D
ولي براي ماه آخر نميدونم شايد خوب باشه :)

میگم که من خودم موافق اینم که واقعا یاد بگیره بره سر جلسه ولی برای ماه آخر به درد کنکور میخوره ! چون میاد سوالای کنکور رو اونجوری حل میکنه که تو زمان خیلی کم حل شه :D

mmgh1376

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعباس

به نقل از F@|-|!mEh :
میگم که من خودم موافق اینم که واقعا یاد بگیره بره سر جلسه ولی برای ماه آخر به درد کنکور میخوره ! چون میاد سوالای کنکور رو اونجوری حل میکنه که تو زمان خیلی کم حل شه :D
نه ماه اول نه ماه آخر به درد نمیخوره . خودت تست حل کنی خیلی بهتره .
تازه قیمتاش انگار ندیدی . مبحث حرکت شناسی 100 هزار .
4 تا مبحث بخری میشه 400 هزار .

بعدشم تو تلویزیون نگاه نکن اینقدر جوگیره . تو دی وی دی ها طوری درس میده آدم خوابش میره . من یکی از دوستام داشت یه کم نگاه کردم.

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از mmgh1376 :
نه ماه اول نه ماه آخر به درد نمیخوره . خودت تست حل کنی خیلی بهتره .
تازه قیمتاش انگار ندیدی . مبحث حرکت شناسی 100 هزار .
4 تا مبحث بخری میشه 400 هزار .

بعدشم تو تلویزیون نگاه نکن اینقدر جوگیره . تو دی وی دی ها طوری درس میده آدم خوابش میره . من یکی از دوستام داشت یه کم نگاه کردم.
نه اينجور نيستا، براي ماه آخر به درد كنكور ميخوره، چون ميشه باهاش يه چنتايي تست رو سريع جواب داد و اين خودش نعمته :D
ولي خو آره خيلي گرونه، خوش به حال اونا كه ميتونن بخرن، ما كه تو پول كتابامون مونديم :-"

mmgh1376

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعباس

به نقل از مُحَمَّد :
نه اينجور نيستا، براي ماه آخر به درد كنكور ميخوره، چون ميشه باهاش يه چنتايي تست رو سريع جواب داد و اين خودش نعمته :D
ولي خو آره خيلي گرونه، خوش به حال اونا كه ميتونن بخرن، ما كه تو پول كتابامون مونديم :-"
حتی اون چندتا رو نمیشه جواب داد . چون سوالات کنکور عوض میشه . امسال یک تست فقط میشد به روش اونا جواب اونم رشته ی تجربی بود . لون تکنیک هم از کتاب عبدالرضا منتظری برداشته بود و...

بالا