ممنون :)به نقل از بیتا :من متوجه نمیشم ، میشه کامل توضیح بدین ؟
پ.ن : من فک کردم موضوع ه همینجوری در مورد معماری فضای سبز و اینا ه ؛ شهربازی طراحی کردیم ما محاسبه اینا داره یعنی ؟
دكتر ميرزاوزيري ٢تا لينك برامون فراستادن كه در سايت گذاشتم.به نقل از shadiiii :بچه ها يه سوال اين تابع مربعي همون درجه دو هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.به نقل از مق-نانوع :الآن نظرت در مورد این چیه ؟
امکان تمدید مجدد وجود داره؟به نقل از quicktime :مهلت ارسال مقالات تا 10 استفند و نام نویسی در مسابقهی حل مسئله تا 5 اسفند تمدید شد.
توصیه میکنم هر چه سریعتر نسبت به ارسال مقاله و نام نویسی اقدام کنید و کار رو به روزهای آخر موکول نکنید. (کمیتهی برگزاری هیچ مسئولیتی در قبال حملهی احتمالی کوسهها به کابلهای اینترنت در روزهای پایانی بر عهده نمیگیرد!)
موفق باشید .//.
بله. سایت همایش رو چک کنید. مهلت ارسال مقاله تا 15 تمدید شد. (به علت برگزاری المپیادها در آخر این هفته)به نقل از The Phenom :امکان تمدید مجدد وجود داره؟
ما به دلایلی عقب افتادیم.
سایت در حال حاضر (و البته در زمان ارسال پست شما. یعنی حوالی ساعت 8) بدون مشکل باز میشه.به نقل از Anahita Nz :یه مطلب اساسی:سایتتون فـیلتره کلا باز نمیشه!!!!!! ما چجوری باید واسه این مسابقتون ثبت نام کنیم؟؟؟!!!!!!!!!
حل شد.به نقل از مهسا.ق :بچه ها من یه مشکل دارم جوابمو نمی فرسته
الکی ؟! :)به نقل از alireza.mn :آقا اگه الکی قبلا رو ارسال کلیک کرده باشیم دوباره نمیشه جواب را فرستاد ؟؟؟
الکی که نه !به نقل از مــــهران :الکی ؟! :)
نه!
لطفا مشکلات سایت رو به contest@crrs.ir ایمیل بزنید.
نه امکانش نیست.به نقل از alireza.mn :الکی که نه !
من الان اثبات یه سوال را نصفه کاره برا پیوست کردن زدم رو ارسال بعدش دیگه نتونستم ادامه اش رو بنویسم .
الان کاری نمیشه کرد؟
میشه تو یه سوال دیگه ادامشو نوشت؟