• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نهمین همایش ریاضی پژوهان جوان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماکزیمم تعداد نفرات برای یک مقاله چند نفر باشد ؟

• گروه [b]حداکثر 2[/b] نفری

رای‌ها: 18 19.1%
  • گروه [b]حداکثر 3[/b] نفری

رای‌ها: 58 61.7%
  • فرقی ندارد - در هر صورت شرکت میکنیم :د :-"

رای‌ها: 18 19.1%

• رای‌دهندگان
    94
پاسخ : نهمین همایش ریاضی پژوهان جوان

بچه ها يه سوال اين تابع مربعي همون درجه دو هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

به نقل از بیتا :
من متوجه نمیشم ، میشه کامل توضیح بدین ؟ :-??

پ.ن : من فک کردم موضوع ه همینجوری در مورد معماری فضای سبز و اینا ه ؛ شهربازی طراحی کردیم ما :)) محاسبه اینا داره یعنی ؟ :))
ممنون :)
در سايت گراف كونيسبرگ و گذاشتم.
به نقل از shadiiii :
بچه ها يه سوال اين تابع مربعي همون درجه دو هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
دكتر ميرزاوزيري ٢تا لينك برامون فراستادن كه در سايت گذاشتم.

با سلام خدمت دوستان عزیز، توضیحات تکمیلی در مورد مسابقه‌ی حل مسئله در سایت همایش قرار گرفت.

موفق باشید .//.

مهلت ارسال مقالات تا 10 استفند و نام نویسی در مسابقه‌ی حل مسئله تا 5 اسفند تمدید شد.
توصیه می‌کنم هر چه سریعتر نسبت به ارسال مقاله و نام نویسی اقدام کنید و کار رو به روزهای آخر موکول نکنید. (کمیته‌ی برگزاری هیچ مسئولیتی در قبال حمله‌ی احتمالی کوسه‌ها به کابل‌های اینترنت در روزهای پایانی بر عهده نمی‌گیرد!)

موفق باشید .//.

الآن نظرت در مورد این چیه ؟ ;D

به نقل از مق-نانوع :
الآن نظرت در مورد این چیه ؟ ;D
سلام.
خودش گفته دیگه.
آدرس ایمیل یا درست نیست (آدرس غیر واقعی) یا اینکه قبلا ثبت شده و تکراری هست.
یا شماره تلفن 11 رقمی با فرمت مخصوص (که بغلش نوشته شده) وارد نشده.

(اگر مطمئنید که اطلاعات درست وارد کرده اید، آدرس ایمیل و شماره ای که وارد میکنید رو به contest[_at-]crrs.ir ایمیل کنید یا همین جا برای من pm بذارید تا بررسی کنم.)

به نقل از quicktime :
مهلت ارسال مقالات تا 10 استفند و نام نویسی در مسابقه‌ی حل مسئله تا 5 اسفند تمدید شد.
توصیه می‌کنم هر چه سریعتر نسبت به ارسال مقاله و نام نویسی اقدام کنید و کار رو به روزهای آخر موکول نکنید. (کمیته‌ی برگزاری هیچ مسئولیتی در قبال حمله‌ی احتمالی کوسه‌ها به کابل‌های اینترنت در روزهای پایانی بر عهده نمی‌گیرد!)

موفق باشید .//.
امکان تمدید مجدد وجود داره؟
ما به دلایلی عقب افتادیم.

به نقل از The Phenom :
امکان تمدید مجدد وجود داره؟
ما به دلایلی عقب افتادیم.
بله. سایت همایش رو چک کنید. مهلت ارسال مقاله تا 15 تمدید شد. (به علت برگزاری المپیادها در آخر این هفته)
البته به احتمال 99% این آخرین مهلت خواهد بود...
---------
جا داره از طرف تیم برگزاری همایش از کلیه‎ی دوستان به خاطر قطعی چند ساعته‌ی سایت عذرخواهی کنم. (متاسفانه همه‌ی سرور های شرکت میزبان از کار افتاده بودند و کاری از دست ما برنمیومد)
امیدوارم دوباره شاهد این اتفاقات نباشیم.

موفق باشید .//.

سلام
بچه ها برای سازه ماکارونی حداکثر میلی ماکارونی باید چند باشه مگه ؟؟؟؟؟؟ :-? [-o<

یه مطلب اساسی:سایتتون فیلتره کلا باز نمیشه!!!!!! ما چجوری باید واسه این مسابقتون ثبت نام کنیم؟؟؟!!!!!!!!! :-?

Back
بالا