- شروع کننده موضوع
yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
پاسخ : نهمین همایش ریاضی پژوهان جوان
بله اونم ميشه ولي خب بايد وقتي اومديد هماهنگي هاش رو با مسئول پذيرشمون انجام بديد و قبل از اومدن هم تصميم نهاييتون رو به من يا كس ِ ديگه اي اطلاع بديد چون بايد امار و ارقام ُ براي يه سري كار ها دقيق داشته باشيم :)
درضمن شما كه مطلع هستيد كه دعوتيد و در ارسال دير يا زود دعوتنامه هم كه شكي نيست ، چرا صبر كنيد؟ يعني حداقلش اين نبود كه رزرو ميكرديد؟
بله ولي خب سرپرستي همه ي افراد دعوت شده از مدرستون رو قبول ميكنند؟به نقل از gisu :من يه سوال دارم...اگه به اين همايش با اوليا بياييم و سرپرسته اموزشي نياد ميشه؟؟
يكيم ميشه از اون سرويس و خوابگاهي كه قراره بدن استفاده نكرد؟؟
اگه زودي جواب بدين ممنون ميشم... :)
بله اونم ميشه ولي خب بايد وقتي اومديد هماهنگي هاش رو با مسئول پذيرشمون انجام بديد و قبل از اومدن هم تصميم نهاييتون رو به من يا كس ِ ديگه اي اطلاع بديد چون بايد امار و ارقام ُ براي يه سري كار ها دقيق داشته باشيم :)
استثناءً مدرسه ي شما جز معدود مدارسي بود كه بالاي ١٠ بار زنگ زديمواز هفته ي گذشته تا بالاخره موفق شديم #به نقل از kosar_A :حالا شما دعوت نامه ها رو به موقع نمی فرستین انتظار دارین ما پاور هامون رو تا اول اردیبهشت بفرستیم؟ ^-^
نه شما بگین همه دارن می رن بلیط قطار رو واسه یه ماه دیگه دو ماه دیگه می گیرن حالا اونم اگه پیدا بشه ما بریم بگیم واسه هفته بعد بلیط می خوایم؟
درضمن شما كه مطلع هستيد كه دعوتيد و در ارسال دير يا زود دعوتنامه هم كه شكي نيست ، چرا صبر كنيد؟ يعني حداقلش اين نبود كه رزرو ميكرديد؟