- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمانشاه
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
پاسخ : بررسی اتفاقات و حواشی نیم فصل

اگه کم کاری کردن ، اگه شاید بعضی وختا بیخیال بودن دلیل نمیشه بگیم غیرت ندارن
اتفاقا خیلیاشون عاشق پرسپولیسن .. اصن یه وضی ! مثلا کریمی
استدلالشون هرچی که بوده ، اون کنار ! ولی الان فک نمیکنم ایشون مشکلی واسه تیم ایجاد کرده باشن ، تازه خیلی هم خوب بودن و موفق بودن ... ! هرچی هست به نظر من بهتر از کاشانیـه
اگه از پایه مشکل داره ، اگه با گرفتن بازیکن و ایناع هیچکدوم درست نمیشه ، ینی نابوده نابوده دیگه ؟
بعد پایه رو چیکا کنن به نظر شما که درست شه ! یا مثلا استقلال ار پایه مشکل نداره ! یا اصن کدوم تیم مشکل نداره ؟!
هرکی اومد هی پایه پایه کرد ..
بعدم که شیث و نصرتی محروم شدن ( هرچند خودشون سوتی بودن واسه خودشون )
استیلی خیلی چیزارو از نظر فنی میدونست و بهش توجهی نمیکرد ...
تاکتيک ِ خاصي هم نداشت که بخواد نفرارو بر اساس اونا بچينه يا حتي از تاکتيک رسوندن توپ به کناره ها و ارسال ـش از جناحين مقابل دروازه حريف رو هم استفاده نميکرد !
تو بازيا همه ميديديم که کريمي همه کاره ! هم بايد دفاع ميکرد و هم گل ميزد و هم بازي سازي ميکرد ...اونم با اين سن ! کجاي فوتبال همچين چيزي اصن ممکنه ؟
مصدوم زياد داشت تيم ! نه اين بد شانسي حساب نميشه ... اصلاً
چرا ؟ چون وقتي بچه ها بايد بدنسازي ميکردن مايلي کهن داشت با استيلي دعوا ميکرد و باعث کلي حاشيه شد ..
درکل نيم فصل اول رو بايد فراموش کرد و پيش بيني خوبي واسه اين تيم در نيم فصل دوم با حضور دنيزلي ميشه کرد مثلاً سـوم با حـتـی دوم
+به نظرتون کدوم بازیکن به طور کلی بازی خوبیو واسه پرسپولیس به نمایش گذاشت؟! (
)
از کجا میدونی که غیرت ندارن ؟ مطمئناً غیرتشون از استقلالیا خیلی بیشتره ! همونایی که تا پول نگیرن بازی نمیکنن و اینابه نقل از ریــحــانــه :من خودم به شخصه ، برای پرسپولیس قدیم ارزش قائل بودم ( خیلیه ها !) ولی الان ...
از نظر فنیُ تکنیکُ اینا که هیچی . غیرتم جدا ندارن .
از نظر اخلاقیم که ...
بعد از طرفی هی به این گندا اضافه میشه ! از جمله مدیرعامل جدید باشگاهُ اینا که من واقعا نمیدونم استدلالشون واسه انتخاب ایشون چی بوده !!
به نظرم این مشکلا با عوض کردن سرمربیُ اینا حل نمیشه . هر چند اینا تاثیر داره مسلما . ولی مشکل باید از پایه حل شه ...

اگه کم کاری کردن ، اگه شاید بعضی وختا بیخیال بودن دلیل نمیشه بگیم غیرت ندارن
اتفاقا خیلیاشون عاشق پرسپولیسن .. اصن یه وضی ! مثلا کریمی
استدلالشون هرچی که بوده ، اون کنار ! ولی الان فک نمیکنم ایشون مشکلی واسه تیم ایجاد کرده باشن ، تازه خیلی هم خوب بودن و موفق بودن ... ! هرچی هست به نظر من بهتر از کاشانیـه
اگه از پایه مشکل داره ، اگه با گرفتن بازیکن و ایناع هیچکدوم درست نمیشه ، ینی نابوده نابوده دیگه ؟
بعد پایه رو چیکا کنن به نظر شما که درست شه ! یا مثلا استقلال ار پایه مشکل نداره ! یا اصن کدوم تیم مشکل نداره ؟!
هرکی اومد هی پایه پایه کرد ..
بعدم که شیث و نصرتی محروم شدن ( هرچند خودشون سوتی بودن واسه خودشون )استیلی خیلی چیزارو از نظر فنی میدونست و بهش توجهی نمیکرد ...
تاکتيک ِ خاصي هم نداشت که بخواد نفرارو بر اساس اونا بچينه يا حتي از تاکتيک رسوندن توپ به کناره ها و ارسال ـش از جناحين مقابل دروازه حريف رو هم استفاده نميکرد !
تو بازيا همه ميديديم که کريمي همه کاره ! هم بايد دفاع ميکرد و هم گل ميزد و هم بازي سازي ميکرد ...اونم با اين سن ! کجاي فوتبال همچين چيزي اصن ممکنه ؟
مصدوم زياد داشت تيم ! نه اين بد شانسي حساب نميشه ... اصلاً
چرا ؟ چون وقتي بچه ها بايد بدنسازي ميکردن مايلي کهن داشت با استيلي دعوا ميکرد و باعث کلي حاشيه شد ..
درکل نيم فصل اول رو بايد فراموش کرد و پيش بيني خوبي واسه اين تيم در نيم فصل دوم با حضور دنيزلي ميشه کرد مثلاً سـوم با حـتـی دوم
+به نظرتون کدوم بازیکن به طور کلی بازی خوبیو واسه پرسپولیس به نمایش گذاشت؟! (
)

:دي