• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

موسیقی فیلم ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان باید اینجام حتما تذکر بدم که پست بدون لینک نذارید؟! چرا به پست های اول تاپیکا که قوانین رو نوشتن بی توجهی می کنید؟

قطعه ی The Ludlows، اثری از آقای James Honer، یکی از کارهای قشنگِ فیلم The Legends of the Fall هست که حتی بیشتر از خودِ فیلم برای من دوست داشتنی و ماندگاره!
(لازم به ذکره که این کامپوزرِ خفن آمریکایی، در ساختن موسیقی متنِ خیلی از فیلم های معروف دیگه مثل Titanic و Avatar و A Beautiful Mind و Troy و Braveheart هم نقش داشته.)

با صدای پیانو شروع میشه و بعد با صدای ویولن و چِلو ادامه میکنه.
قطعه ی واقعا زیبا و دلنوازیه به نظرم. نمیدونم مستقل از ارتباطی که با فیلم داره چه تصّوری ممکنه به شنونده منتقل کنه، ولی وقتی این قطعه رو میشنوم درراستای ترجمه ی فارسی اسم فیلم که "افسانه های خزان" عنوان شده، کلمه ی "خزان" به ذهنم میاد. و پاییز. و البته برگ های نارنجیِ درخت ها.

این اثر رو خیلی دوست دارم به شخصه.

قطعه ی Pirates، معروف ترین بخش از موسیقی فیلم Pirates of the Caribbean، اثر مشترکی از Klaus Badelt و Hans Zimmer.

موسیقی خیلی هیجان انگیز، باشکوه و محکمی داره به نظرم.
یادمه معمولا اون بخش هایی از فیلم این قطعه پخش میشد که جک اسپارو و خدمه ی کشتی تو یه نبرد خیلی شلوغ و حماسی در حال شمشیر زدن بودن! همیشه هم دوربین لانگ شات میگرفت که حماسه و شکوهِ نبرد خیلی خوب به چشم بیاد!

• لایک
امتیازات: belka
خب کمتر کسی هست که اون موسیقی متنِ معروف از فیلم Papillon رو نشنیده باشه.
ولی محض احتیاط من یه اشاره‌ی جزئی بهش میکنم اینجا.
لینک دانلود
آهنگ‌سازی و رهبریِ موسیقی فوق العاده‌ی فیلم پاپیون را جری گلدسمیت برعهده داشته‌ است. ضبط موسیقی در شهر رم ایتالیا انجام شده و این چهارمین همکاری از هفت همکاریِ جری گلدسمیت و فرانکلین جی. شافنر است. از این همکاری‌ها گلدسمیت برای سه فیلم سیاره‌ میمون‌ها، پاتن و همین فیلم پاپیون نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین موسیقی فیلم سال شده‌است. اثری که باید در هر لیستی از بهترین‌های موسیقی فیلم تاریخ باشد. با داستانی فرانسوی رو‌به‌رو هستیم و گلدسمیت به خوبی برای ساخت موسیقی این فیلم از سازهای فرانسوی استفاده کرده‌ است. مگر می‌شود کسی این ترکیبِ تکرارناپذیرِ آکاردئون، فرنچ هورن‌ها و سازهای زهی را دوست نداشته باشد؟ Theme From Papillon بی‌شک یکی از شاهکارهای جاودان موسیقی است.

موسیقی فیلم "سینما پارادیزو" یکی از زیباترین، معروف ترین و دوست داشتنی ترین کارهای انیو موریکونه به حساب میاد و نقش مهمی در سکانس های عاشقانه و لحظات دراماتیک فیلم ایفا میکند.
انیو موریکونه بر اساس فضای فیلم برای تک تک صحنه های مهم فیلم سینما پارادیزو قطعات جداگانه ای ساخته که غم و شادی، شیرینی و تلخی را با هم در خود دارد.
قطعه ی زیبایtema de amor - theme of love
از این مجموعه با نوازندگی ایزاک پرلمن بزرگ...

You'll be queen one day
#RaminDjavadi

موسیقی فیلم زیبای نارنیا یک (شیر، کمد و جادوگر)
#Harry_Gregson

• لایک
امتیازات: reyna
Back
بالا