- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : "هميشه حق با اكثريت است"؟!
چیزی ندارم بگم جز:::
بیشتر مردم میرن جهنم.
چیزی ندارم بگم جز:::
بیشتر مردم میرن جهنم.
همیشه حق با اکثریت نباید باشه.لطفا اين جمله رو نقد و تفسير كنيد
"هميشه حق با اكثريت است "
چه سیستم جایگزینی رو پیشنهاد میکنی؟به نقل از Hespride :مسلما خیر!
حق با کسیه که اطلاعات، تخصص و توانایی تحلیل در اون مساله رو داشته باشه!
و این بدیهیه که در تمام مسائل، از اجتماعی و سیاسی گرفته تا دینی و علمی و ... ، همه ی افراد تخصص ندارن و حق اظهار نظر هم ندارن!
متاسفانه توی قوانین ما هم حق به اکثریت داده شده که الان اوضاع اینه!
وجود چیزی به نام انتخابات ریاست جمهوری با کاندیدای آزاد، و وجود مجلس شورای اسلامی ، دقیقا مصداق همین اشتباه بزرگه!
منظورت این تاپیک خاصه؟ گمونم به موضوع مرتبطه اگه منظورت تاپیکه. خب طبیعتا اگه حق با اکثریت نیست پس حق با چیز دیگه ای هست. حالا حق دقیقا چطور مشخص میشه؟ سوال من اینه که چه سیستمی میتونه حق رو تعیین کنه اگه استناد با رای اکثریت نمیتونه.به نقل از Hespride :اینجا که جاش نیس. هس؟
خوب اون مجلس شورای اسلامی که اول مثال زدید البته در شرایط ایده آل و درست باید اون کسی که می خواد کاندیدا بشه یک فرد متخصص در زمینه ی خاصی باشه و دارای صلاحیت . مجلس شورای اسلامی هم به بخش های تخصصی تقسیم میشه و هر کس از افراد که انتخاب میشه توی بخش تخصصی خودش باید فعالیت کنه . حالا اون یک رای به یک فرد متخصص تعلق میگیره و از نظر تخصص ایرادی بهش وارد نیسبه نقل از Hespride :توی پستمم یه اشاره ای کردم، سیستم تخصص گرا !
بزار یه مثال بزنم، الان ما یه چیزی داریم به اسم مجلس شورای اسلامی. این جریانش چیه؟
مثلا یه جوون 30-35 ساله توی یه شهر دور از مرکز میاد مقادیری پول خرج میکنه، و همه ی افراد حوزه انتخابی شو به نوعی میخره. بعد اونا هم بهش رای میدن و طرف مثلا با 2000 تا رای میاد توی مجلس.
بعد این آدمی که صرفا با خرج کردن پول باباش اومده توی مجلس، مستقل از میزان توانایی ها و اطلاعاتش، میاد درمورد قوانین کشور اظهار نظر میکنه و یک رای داره!
بدیهیه که این سیستم غلطه
اگه نظر منو بخواید (که من متخصص نیستم و نباید بخواید ولی میگم) به نظرم مجلس سه سطحی، کمی شبیه به سنا، متشکل از مجلس نمایندگان مردم، مجلس متخصصین و مجلس قانون گذار که به ترتیب سطح قدرتشون بیشتر میشه میتونه در کنار یک سیستم نخست وزیری برای کشور مناسب باشه!
از نظر من هرچقدر سطح دسترسی عوام به تصمیمات بزرگ کشوری کمتر باشه، کشور موفق تر خواهد بود!
مخالفمبه نقل از F@|-|!mEh :نظرتون راجع به این جمله چیه؟؟؟
اگه تو مسیری هستی که ترافیک نیست ، قطعاً اشتباه اومدی!