• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سيگار كشيدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سيگار كشيدن

قبل اینکه بخواهید راجب سیگار کشیدن حرفی بزنید.......اول برید ببینید از فروش سیگار کی جیبش پر میشه.. و کی جیب و مغز و جوونیش خالی و تباه........................اگر یک نگاهی به اسامی وارد کنندگان سیگار بندازید شاید متوجه بشوید که کی به کی هست...........

به نقل از star girl :
چرا اخه چرا ما خودمووونم بايد تو ايران كارخونه ي توليد دخانيات داشته باشيم؟؟؟ :-?
http://www.irtobacco.com/Portal/newsite/module/News/Shownews/page-3401.aspx?NewsId=4218
شايد سيگار با همه ي بدي هاش به عقيده ي بعضي از دوستان از رويدادن خيلي چيزا جلوگيري كنه ولي همه قبول دارن كه زندگي ادمو ميسوزونه.. :-??
چرا توی ایران نداشته باشیم؟!
همین بهمن یه زمان جزء بهترین سیگار های دنیا بود و صادراتی، الان می گن توتونش خراب شده ولی به هر حال وقتی صنعتی هست که مردم ما دارن از محصولش استفاده می کنند چرا تولید داخل نباشه و همه ی سودش بره تو جیب خارجی ها؟!
سیگار خیلی موارد از بین بد و بدتر گزینه ی بد هست، در ضمن در صورتی هم خانمان سوز می شه که اعتیاد دایم داشته باشی.

یه مطلبی رو خاطر نشان کنم، این جا من حامی سیگار کشیدن نیستم،و تاکید هم کردم خیلی ضرر داره پس خیال نکنید یه وقت دارم جوون های مردم رو منحرف می کنم، فقط دارم یه کم بحث می کنم.
به نقل از mortez76 :
نمیدونم که چحوری شما میگین سیگار خوبه !!!!

واقعا با هیچ معیاری جور در نمیاد!!!!

شما برا خودتون یه سری باور ساختید و روش پافشاری میکنین !!!!

آرامش ؟؟؟؟
چرته !!!!
یه سوالی ازت دارم، تا به حال سیگار کشیدی یا نه؟

به نقل از mortez76 :
هه هه میدونم میخوای چی بگی !!!!

ولی فقط کافیه یه نگاه به کارایی که میتونی انجام بدی و خوش حال تر باشی نگاه کنی ولی خودتو به کشتن بدی !!!!

نه !!!!

خیلی کارِ بچگانه ایه که وقتی چیزی رو امتحان نکردیم در مورد احساسی که بمون میده نظر بدیم و حتی مقایسش کنیم

مثل این میمونه که ازدواج نکرده باشی و در مورد لذت رابطه جنسی تز بدی ... (فقط به دلیل موارد مهمی در شباهت این مثال رو زدم ، به کسی توهین نشه )

به نقل از علــی[میم] :
خیلی کارِ بچگانه ایه که وقتی چیزی رو امتحان نکردیم در مورد احساسی که بمون میده نظر بدیم و حتی مقایسش کنیم

مثل این میمونه که ازدواج نکرده باشی و در مورد لذت رابطه جنسی تز بدی ... (فقط به دلیل موارد مهمی در شباهت ای مثال رو زدم ، به کسی توهین نشه )
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی.
به نقل از mortez76 :
هه هه میدونم میخوای چی بگی !!!!

ولی فقط کافیه یه نگاه به کارایی که میتونی انجام بدی و خوش حال تر باشی نگاه کنی ولی خودتو به کشتن بدی !!!!

نه !!!!
تو چند تا از اون کار ها رو می شه بگی؟

خوشبختانه من به دود سیگار و قلیون هر دو حساسیت دارم !!!
و کلا نمیتونم طرفش برم !!!! ;D ;D ;D
و حتی اگر این توفیق اجباری هم نبود هیچوقت به خودم اجازه ی همچین کاری رو نمیدم!!!

به نقل از mortez76 :
هه هه اگه واقعا نظرت اینه که .....

مجبورم بگم که تو چیزی از استدلال نمیفهمی !!!!!
مثه انسان های اولیه که باید همه چیز رو امتحان کنن !!!!

S2MA : نمیخواستم بگم ولی رابطه جنسی با چند نفر مختلف بدون محافظ

ممنونم ، به هر حال استدلال شما کاملا استدلالِ ...

سیگار کشیدن فقط به تفکر فرد ربط داره.
معتاد داریم سیگاریه
دانشمند داریم سیگاریه
مدیر عامل داریم سیگاریه
استاد دانشگاه داریم سیگاریه

در کل همه نوع قشری داریم توش سیگاری باشه
دکتر ریه سیگاریه دیگه چی میخواین؟

اون آرامش رو کاملا موافقم
فقط بهتره به عنوان پناهگاه ازش استفاده نشه.
هر وقت یه ذره شخص فیل دپرس شد استفاده کنه ازش
در ضمن این کار کار بدی نیست،ولی اشاعه ی این کار و تبلیغ این کار کار بدی هستش.

نمیگیم سیگاری شدن درسته. این که بدیهیه سیگار مضره و سلامتی رو نابود میکنه. داریم میگیم شخصیت افراد با سیگار مشخص نمیشه. و همچنین سیگارکشیدن به تفکر فرد ربط داره وقتی میبینیم پزشک ریه هم سیگاریه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا