سيگار كشيدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عوامل موثر روی سیگار کشیدن

به نقل از ...farhad... :
ی عامل برا پسرا:
دختــــــــــر یا همون عشق!
باهات موافقم..
ولی بیشترشم بخاطر بی عرضگی پسراست ها

الان سوال منو جواب میدید لطفا؟

به نقل از Naziiiii :
باهات موافقم..
ولی بیشترشم بخاطر بی عرضگی پسراست ها
بیشتر بخاطر بی عرضگی عاملشه..

به نقل از Hydrus :
الان سوال منو جواب میدید لطفا؟
بنظرشون سیگار جای نبودن ی دخترو پر میکنه...فراموش کردن
چ تفاهمی هردوشونم ضرر دارن!

سیگار چیه دیگه :-& :-& :-& :-&

مثلا بعضی ها می گویند ما افسرده شدیم به خاطر همین سیگار میکشیم ولی به نظر من اصلا هیچ چیزی این عمل رو توجیه نمی کنه

اونی که بخواد سیگار بکشه، کار خودشو میکنه و سیگارش رو هم میکشه، حالا ما هر چه قدر هم بگیم

من توو خوابگاه دانشگاه خیلیا رو دیدم که بخاطر دوری از خانواده و دلتنگی ، سختی و مشکلات و یا حتی مقبولیت تو بعضی گروه های دوستی سیگاری شدن.

پاسخ : سيگار كشيدن

اگه اعتیاد نشه و آرام بخش باشه چرا که نه؟
مگه آدم واسه سردردش قرص نمیخوره؟

یه بنده خدایی حرف خیلی قشنگی زد منم به نقل قول از اون میگم : ((سیگار اگه تو کشیدنش زیده روی نشه از شیرَم واسه بدن مفیدتره!))
بعله...

یکی از دوستام سیگاریه.....
راستش واقعا مشکلیو حل نمیکنه
مث وقتیه که آدم تشنس و آب دریا بخوره...اول فک میکنی تشنگیت رفع شده ولی بعدش.....میمیری از تشنگی!

به نقل از نــســیم :
یه بنده خدایی حرف خیلی قشنگی زد منم به نقل قول از اون میگم : ((سیگار اگه تو کشیدنش زیده روی نشه از شیرَم واسه بدن مفیدتره!))
بعله...
خب نه دیگه تا این حد! هر چند مقایسه ی این دو تا کلا غلطه، شیر روی فیزیک و جسم آدم تاثیر همیشه مثبت می ذاره اما سیگار به طور موقت باعث آرامش فکری و ذهنی می شه!

به نقل از Zeinab.N :
یکی از دوستام سیگاریه.....
راستش واقعا مشکلیو حل نمیکنه
مث وقتیه که آدم تشنس و آب دریا بخوره...اول فک میکنی تشنگیت رفع شده ولی بعدش.....میمیری از تشنگی!
اینم غلطه زینب خانوم، چون واقعا در کوتاه مدت اثر آرام بخشی داره، در دراز مدت و اعتیاد بهش خیلی بده و آسیب های جبران ناپذیری می زنه ولی موقع اتفاقات تلخ و شرایط روحی حاد اگه محدود و موقتی استفاده بشه واقعا کمک می کنه.

میدونستید از نظر بعضی مراجع مطلقا حرام اعلام شده؟
ای بابا
میگن تو بارون میچسبه ;D

قلیون که خیلی خزه! اثن جالب نی!
سیگار هم واسه ادمی که جنبشو داشته باشه خوبه!

تجربه نداشتم حوصله تجربه کردن هم ندارم (:|

میگم چرا این تورم ها رو مصرف سیگاراثر نداره؟حتی تحریم هاهم اثرنداشته؟اینجاست که میگن خودکفایی ملی راه مبارزه با تحریم هاست :-"

واسه سیگار نباید عین تراکتور تو خیابون راه بری و بکشی کلا این جور مصرفش خزه و مسخره هست
مثلا رفته بودم مرکز رایانه تهران نمیتونستم نفس بکشم واقعا حالم بد شد و تنها چیزی که نمیزاشت برم بیرون علاقه زیاد من به این وسایل بود
بعد سیگار هم این نیست که تو ایران میفروشن ! باید از این سیگار برگ ها زد تا فهمید چیه قضیه ! و به نظر من باید زمینه و جو قضیه مناسب باشه و همه چی فراهم و ... (بیشتر بگم انگار خودم میکشم :)) )
در کل اینگونه استفاده مردم ما غلطه

من اگه یه روز بچه دار شم بعد بفهمم بچه ام داره سیگار می کشه میزنم تو گوشش اونم واسه این نیست که سیگار می کشه واسه اینه که نتونسته با مشکلاتش کنار بیاد.بعععععععله .......

آدما تو شرایط سخت درک نمیکنن کاراشون چقد بشون ممکنه آسیب بزنه! هرکسی رو میاره به یه چیز...ولی واقعن آیا ااون آدمی که به خاطره روحیه ی بدش سیگار میکشه میفهمه که چقد میتونه بش آسیب زنه؟؟؟؟!!! اون آدم تو اون شرایط قدرت تشخیص خوبو بدو نداره...!!
بعضیام هسن که جدن فک میکنن سیگار بکشن خیلی مثلن آدمای شاخین و اینا که کلن بحثش جداس...ولی در هر صورت آدم اگه یکم به فکره خودش باشه و جل. پاشو نبینه هیچ وخ نمیره سمتش...

آقا سیگار کشیدن صرفا یه تفریحه،والا سیگار نه آدمو شاخ و کول میکنه،نه مشکلاتشو حل میکنه،پس نیاین بگین طرف میخاد شاخ بشه سیگار میکشه :-"

به نقل از ایلیا :
آقا سیگار کشیدن صرفا یه تفریحه،والا سیگار نه آدمو شاخ و کول میکنه،نه مشکلاتشو حل میکنه،پس نیاین بگین طرف میخاد شاخ بشه سیگار میکشه :-"
بعضیا صرفن واسه این میکشن البته!!

به نظر من سیگار غیر از آسیب زدن به بدن و داغوون کردن بدن هیچ چیز هیچ چیز نداره!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا