با فرهنگ سازی، ایجاد اوقات فراغت و فضای سالم، با اون ها هم سیگار رو زیاد نمی شه کم کرد، بیشتر مصرف بقیه ی دخانیات و مواد مخدر رو می شه کم کرد، قضیه ی سیگار خیلی پیچیده تره.به نقل از bolbol :چجوري ميشه خوب كمش كردش وووو...
د
جدی چرا هوس کردی؟به نقل از color ful :من به شدت هوس کردم سیگار کشیدن و تجربه کنم...........!
به هر حال من توصیه های لازم رو گفتم دیگه!به نقل از color ful :چرا نداره که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوس دارم بدونم فاز سیگاری بودن چه مدلیه...................!
منم وقتی میبینم یکی قلیون میکشه و حلقه درس میکنه و اینا،خیلی دوس دارم امتحان کنم...به نقل از color ful :چرا نداره که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوس دارم بدونم فاز سیگاری بودن چه مدلیه...................!
قلیون که خیلی ضرر بیشتری داره نسبت به سیگار و در ضمن اون حلقه کردن هم الکی نیست، قلق داره! باید زیاد بکشی تا دستت بیاد!به نقل از koko77 :منم وقتی میبینم یکی قلیون میکشه و حلقه درس میکنه و اینا،خیلی دوس دارم امتحان کنم...
امنحانش که فقط یه بار ضرر نداره...اگه بتونی خودتو کنترل کنی و حتی اگه خوشت اومد دیگه نکشی
که چون احتمالا من نمیتونم خودمو کنترل کنم هنوز امتحان نکردم![]()
حالا ب نظر شما یکی که دوس داره(خیــلی) حلقه درس کنه چیکا کنه دقیقا؟؟؟به نقل از S2MA :قلیون که خیلی ضرر بیشتری داره نسبت به سیگار و در ضمن اون حلقه کردن هم الکی نیست، قلق داره! باید زیاد بکشی تا دستت بیاد!
من فقط توصیه می کنم بی خیال بشو، چون مگه حلقه کردن دود چه چیز خاصی داره؟!به نقل از koko77 :حالا ب نظر شما یکی که دوس داره(خیــلی) حلقه درس کنه چیکا کنه دقیقا؟؟؟
خب که چی؟!به نقل از bolbol :شايد اين عغيدهيه جورايي مشخره باشه ولي به نظر من سيگار كشيدن و قليون كه اشاره شده بهش در پستا ي اول
همین یکی فقط عقلش رسید. بقیهتون اصن نمیفهمید چی میگید. مث اینه که منِ پسرِ بیست ساله بیام درباره زاییدن و وضع حمل حرف بزنم. البته نه دقیقا مثل اون، چون من لااقل یه چیزایی درباره زایمان میدونم.به نقل از sandra :کلا باهاش مخالفم و لی اینو قبول دارم ک خیلیارو اروم میکنه
اینم بگم قلیون خیلی ضررش از سیگار بیشتره چون دودش مرطوبه
البته نباید واسه همه گف سیگارو بخاطر میکشن ک بگن بزرگیم و اینا...هرکی با ی چیز اروم میشه بعضیا ی چیز براشون سیگاره
کمتر جای بقیه تصمیم بگیریم و راجبشون نظر بدیم بهتر نیس؟؟ وقتی دلیل کارشون نمیدونیم یا میدونیم و نمیتونیم درکشون کنیم
یعنی چی؟به نقل از ...farhad... :ی عامل برا پسرا:
دختــــــــــر یا همون عشق!