- شروع کننده موضوع
ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : آیا واقعا کشتن لذت بخش است؟
البته من یه چیزی بگم! ممکنه آدم از یه چیزی که بدش هم میاد بهش هیجان بده و این هیجان باعث علاقه بشه!
من یکی دنبالم راه بیفته بخواد منو بکشه بهم یه هیجان بدی می ده درحالیکه از اینکه کشته بشم خوشم نمیاد! پس یعنی ممکنه کار بدی باشه ولی باعث هیجان بشه! هیجان هم در نهایت باعث علاقه می شه. شاید بدون اختیار خود ادم.
البته یه نکتهای هست فکر نمی کنم تا آدم تو شرایط واقعی اون قرار نگیره، بتونه پیش بینی کنه! شاید الان خیلی ریلکس بگیم ولی واقعا وقتی پیش اومد یه حس دیگهای داشته باشیم.
به نقل از ریــحــانــه :چرا اینُ میگی ؟
من واقعا بدم میاد ! آقا زوری که نیس خودمُ میشناسم بدم میاد !
مطمئنا هستن آدمایی که بدشون بیاد .
ینی اصن اینُ قبول ندارم که ذاتا آدم خوشش میاد از کشتن !
یه سری جنون آنی هست که باعث میشه آدم یهو دوس داشته باشه یکیُ بکشه مثلا ! ولی ذاتا اینجوری نیست !
البته من یه چیزی بگم! ممکنه آدم از یه چیزی که بدش هم میاد بهش هیجان بده و این هیجان باعث علاقه بشه!
من یکی دنبالم راه بیفته بخواد منو بکشه بهم یه هیجان بدی می ده درحالیکه از اینکه کشته بشم خوشم نمیاد! پس یعنی ممکنه کار بدی باشه ولی باعث هیجان بشه! هیجان هم در نهایت باعث علاقه می شه. شاید بدون اختیار خود ادم.
از نظر حسی مخالفم ولی از نظر عقلی دلیلی برای مخالفتم ندارم و همچنین از لحاظ عقلی فکر می کنم انسان به کشتن علاقه داره! چرا وقتی بین اقوام و قبایل مشکل پیش میومد اولین راه جنگ و کشتار بود؟ چند شب پیش داشتم فکر می کردم در طول تاریخ بار ها و بار ها یه سری کشور یه مدت با هم جنگ کردند بعد به این نتیجه رسیدند که صلح کنند. دوباره جنگ کردند و به این نتیجه رسیدند که صلح کنند. خب چرا از اولش عین بچه آدم کار رو با صلح پیش نبردند ( این موضوع جنگه کلا باید تو یه تاپیک دیگه بررسی شه. فعلا کاری بهش نداریم)میشه نظر خودتون هم بدونیم ؛ موافق یا مخالف ؟
البته یه نکتهای هست فکر نمی کنم تا آدم تو شرایط واقعی اون قرار نگیره، بتونه پیش بینی کنه! شاید الان خیلی ریلکس بگیم ولی واقعا وقتی پیش اومد یه حس دیگهای داشته باشیم.
چه ربطی داره اخه. مگه من گفتم ملت همدیگرو بکشید که من هیجان بیام؟! هیجان باعث علاقه می شه ولی باعث خوشحالی نمی شه لزوما! مثالش هم همون قتله بود که یکی بخواد منو بکشه. من هیجان بهم دست می ده ولی از این کار بدم میاد! (از اینکه کشته بشم)ینی وقتی ببینی تو سرقتِ مسلحانه یه نفرکشته میشه تو خوشحال میشی؟ حاضری یکی بمیره که تو به هیجان بیای؟ همچین هیجانی رو وقتی داری از تلویزیون میبینی شاید داشته باشی اما این لحظه ایه نمیدونم متوجهه منظورم میشید یانه ولی به هر حال...