آیا واقعا کشتن لذت بخش است؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اما درباره ی زامبی ها موضوع کاملا فرق می کند.
؟! زامبی ها چطور وارد بحث شدند؟ :D
کشتن توی بازی ممکنه لذت داشته باشه ولی همون بازی اگه حقیقت پیدا کنه سخت میشه و لذتی نداره.
دقیقاً. لذت از کشتن فرد به فرد، فرق میکنه. همونطور گفتم لذتی که هست فقط توی خود عمل کشتن هست، ادامش لذت بخش نیست. قاتلی که آدم میکشه و لذت میبره از زندان رفتنش که لذت نمیبره. بنابراین توی دنیای واقعی، با توجه به اینکه با کشتن جون یکی رو میگیریم و حق حیات ازش سلب میشه و افزون بر اون خودمون هم یا باید در حال فرار باشیم یا قصاص بشیم، اون لذت لحظه ای که در کشتن هست ارزشش رو نداره، چون دشواری که بعدش میاد به مراتب عظیم تره.
اما در جواب عنوان تاپیک که آیا کشتن لذت بخش است یا خیر، به نظرم فرد به فرد متفاوت باشه.

خیر .
به قول دوستان با کشتن تنفر از بین نمیره بلکه شاید میل آدم روبه نفرت زیاد کنه یا باعث بشه از خودمون بترسیم

خودِ کشتن و قتل واسه من حداقل جذابیتی نداره،اینکه قاتلِ باهوشی باشی و همه درگیرِ این باشن که پيدات کنن و نتونن ،خیلی جذابه

اگه شیوه ی قتل ميخواستم انتخاب کنم مثلِ هانیبال تو سکوت بره ها آدم خوار میشدم صد در صد ،و یکی از ایده آل ترین قاتل هاست چون بسیار زیاد باهوشه

قتل چیز خیلی جذابیه
ضعیف ها میمیرن و قوی ها میمونن

نکشتم که بدونم !!!!!
پس سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است !!!!;;);;)

من خودم به شخصه اگه ازین فیلما بگیرم تا دو سه روز بعدش حالت تهوع دارم و کلا حالم دگرگون میشه..
ولی اینکه میگی مثلا آدم ذاتا لذت میبره و اینا، فرض کن یکی ک حااااالت ازش بهم بخوره رو بیارن جلوت و بگن بکشش! هیچ کس هم بعدا خِرتو نمیگیره و مجازات نمیشی...
ناااااموسن میتونی بکشیش؟ ینی صرفا حرفشو نزن ک عاره میخوام بکشمش و اینا؛ واقعا تصور کن خودتو ک داری میکشیش... اگ میتونی ک خب عاره مریضی :)))))))))))))))))
ولی اگ نمیتونی، همین اثبات میکنه ک واقعا از فعل کشتن لذت نمیبری...
مثلا من خودم عشق فیلمای تخیلیم، یه عمره دارم نگاه میکنم و خسته نمیشم ولی این به اون معنا نیس ک واقعا دلم بخواد تو خونم یه اژدها داشته باشم :)))))))
فک کنم اگ کسی از فیلم ترسناک ماوراءالطبیعه یا فیلم جنایی و بکش بکش یا فیلم تخیلی و قص علی هذا خوشش بیاد، صرفا ب دلیل جهت گیری تخیلاتشه نه اینکه لزوما دلش بخواد تو دنیای حقیقی هم اونا رو تجربه کنه

من با حرف شما کاملا مخالفم :
کسانی رو دیدم که اصلا طرفدار هیچکدوم از اینها نیست و علاقه به کشتن داره

اصلا چرا به مردم عادی نگاه کنیم همین اعضا گروه داعش مگه فیلم میبینن؟

من داخل بازی کامپیوتری هر وقت یکی رو میکشم واسش گریه میکنم و فاتحه میفرستم و افسردگی میگیرم و هی به بچه های یتیم شدش فکر می کنم بعد تو میپرسی کشتن لذت داره؟ :/

آخرین ویرایش:
یه واقعیته که اگر کسی آدمی رو بکشه یا توی فیلم ببینیم برامون جالبه و هیجان انگیز :-b
اما اگه خودمون این کارو کنیم روانی میشیم و همش طرف میاد جلو چشمون:((

به نظر من کشتن روح یه نفر به مراتب بد تر از کشتن جسمه و هیچوقتم خوب نمیشه و یه مرگ تدریجیه.پس بهترین راهه برای کشتن و اگه یه روز بخوام از کسی انتقام بگیرم این کارو میکنم چون که با کشتن جسم لذت زود گذر به ادم دست میده ولی کشتن روح یه نفری که ازش متنفری با هر بار دیدن بدبختیش لذت زیادی رو بهت میده.

دقیق تو اسم تاپیک ننوشته کشتن آدم یا چیز دیگه :-??
بیاین از یه زاویه دیگه ببینیم :'>
کشتن مورچه لذت بخشه>)
کشتن سوسک چندش آوره:oops:
کشتن مارمولک چندش آور تره :rolleyes:
کشتن عنکبوت راحته/m\
کشتن ملخ نامردیه:D
کشتن پشه و مگس واجبه8->
:-b
اینا رو ب شخصه تجربه کردم ک میگم ||=||
ولی تا حالا آدم نکشتم :'>
فک نکنم جالب باشه~X(
حالا اگه یروز کشتم میام تجربه مو بهتون میگم:-h:-b

به نظرم قتل خیلی لذت بخشه مخصوصا این که زجر کش کنی طرفو اینه که خیلی حال میده 8->=))

من گیاهخوار و این تاپیک به هم نمیخورم. اصلا کشتن با روحیاتم سازگار نیست .:D
به نظرم کشتن عادی میشه ولی هیچ وقت لذت بخش نیست. البته استثنائاتی (چه کلمه سختیه) هم هستند.

به نظر من بستگی داره که چه کسی رو بخوای بکشی و به چه روشی اگه از اون فرد متنفر باشی به مراتب راحتتر میتونی با خودت کنار بیای و شاید لذت هم بردی ولی اگه همینجوری یه نفرو کشتی عذاب وجدان شاید بهت دست بده و همچنین اگه این کشتن به دلیل تلافی کاری که اون فرد کرده ، باشه و با کشتن اون میتونی چیزی رو که ازت گرفته به دست بیاری شاید لذت داشته باشه ولی همنجور که قبلا هم گفتم کشتن روح بهتر و لذت بخشتره.
:>:-w

به نظر من بستگی داره که چه کسی رو بخوای بکشی و به چه روشی اگه از اون فرد متنفر باشی به مراتب راحتتر میتونی با خودت کنار بیای و شاید لذت هم بردی ولی اگه همینجوری یه نفرو کشتی عذاب وجدان شاید بهت دست بده و همچنین اگه این کشتن به دلیل تلافی کاری که اون فرد کرده ، باشه و با کشتن اون میتونی چیزی رو که ازت گرفته به دست بیاری شاید لذت داشته باشه ولی همنجور که قبلا هم گفتم کشتن روح بهتر و لذت بخشتره.
:>:-w
یاد معلم دینی افتادم میگه قصاص حق انسانه ولی لذتی که در بخشش هست در انتقام نیست(علی پسر ابیطالب)=))
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

بابا این یه بحث تخصصی روانشناسیه اینقدر کشکی و با اطمینان نظر ندید لطفا :/

کشتن کلاً با روحیات لطیف من سازگار نیست،
یعنی حتی وقتی ی مگس یا مورچه میکشم تا مدتها عذاب وجدان دارم...
ولی خب گاهی از دست بعضیا انقدر عصبانی میشم ک طرفو توو ذهنم ب روشای مختلف میکشم!!!

البته جایی خونده بودم ک تصور ما از خشونت و دعوا کردن با کسی شدت خیلی بیشتری داره تا رفتارمون توو واقعیت،
مثلاً ممکنه توو ذهنت تصور کنی یکیو ک اصلاً حقشم هست ک خیلی بد کتک بخوره رو در حد مرگ میزنی و دستاشم قطع میکنی، اما در‌واقعیت تنها کاری ک میکنی داد و هواره یا نهایتاً چک زدن!!!

این مثالم در مورد خیلی چیزا صدق میکنه،
مثلاً همینایی ک گفتن قتل خیلی حال میده و اینا، اگه در همچین شرایطی قرار بگیرن(مثلاً عضو داعش بشن و مجبور باشن سر ببرن) قالب تهی میکنن...

ولی در کل انسان خیلی پیچیده‌س
و همه مثل هم نیستن...

امتحانش مجانیه

من نیمکشم
ولی کاری میکنم بقیه همدیگه رو بکشن>)

Back
بالا