فمنیسم؟!

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    113

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی
پاسخ : اشتغال زنان

دقیقا...
هرکدوم مهمن، اما نقش «عاطفی» مادر واقعا مهم تره!

armita 12000

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
farhikhtegan
شهر
tehran
پاسخ : فمينيسم در ايران ؟

تو ایران هم میثشه فمنیسم باشه اما ایرانیا چیشون درسته که فمنیسمشون درست باشه؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

اتفاقا به نظرمن شاغل بودن مادر خیلی هم خوبه باعث میشه یه تعادلی به دست بیاد و بچه ها خیلی به مامانشون وابسته نباشن و خودساخته بار بیان
درسته که تو ایران وضع زن ها برای پیدا کردن شغل عالی نیست اما باز این از خیلی کشور ها بهتره ما باید قدردان باشیم
شما فکر نمیکنید این مرد سالاری یه ریشه ای داشته؟ بی دلیل که نبوده
هرچند من اصلا نمیگم توانایی زن ها از مردا کم تره ولی در کل مردا بهتر از زنا کار میکنن و این باعث شده شرایط برای زنایی که این طور نیستن سخت بشه
در کل نظر من اینه که نباید تفاوت بذاریم چون تفاوتی وجود نداره

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

بح3 اختیاره...ببین فمنیست ها میگن زن ها باید مختار به انتخاب شغل مناسب یا حتی نامناسب برای خودشون باشن...توی سرمایه گذار و تو ای اقای جامعه(گر چه افراطی هامون به همین اقا گفتن به جامعه هم گیر میدن!)تو فقط موظفی فارغ از جنسیت من برای من و دیگران فرصت شغلی برابر ایجاد کنی

من با تمام وجود فمنیستم پس این حرف رو هم میقبولم

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

ببینید من تا ته فمنیستم!اما یه مسئله ای هست...اول باید بیایم فمنیسم قرن 20 رو از فمنیسم امروزی جدا کنیم...فمنیسم گذشته میگفت ما به زمان ارج و قرب میدهیم ولی پایه ها و بیس رو حفظ میکنیم...مثلا میگفت خانواده باشد اما حق زن و مرد در خانواده یکسان باشد...میگفت نظام روابط ج ن س ی باشد مرد و زن با هم باشند اما برابری ج ن س ی و مثلا به شدت با تجاوز مخالفت میشد...به دستاورد های شایان توجهی هم رسید...اما فمنیسم امروزی اسم فمنیسم را لکه دار کرد...امروزه قدرت در فمنیست هایی است که میگویند همجنسگرایی...چرا؟...چون میگویند زن ها در نفس رابطه ی ج ن س ی مرد و زن ضرر میبینند...میگوید نظام خانوار نباشد چون برای زن دردسر و زحمت بیشتری دارد وجود بچه...میگویند خانواده نباشد تا زن بتواند در جامعه ازاد باشد
من فمنیستم اما فمنیست دهه ی 30 و 40 نه فمنیست امروزی
ایران هم به نظرم ظرفیت پذیرش فمنیسم گذشته رو هنوز داره(گرچه باید کمی مقدمه ایجاد کنیم)اما فمنیسم امروزی را نمیپذیرد <D=

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از prabd.chess :
ببینید من تا ته فمنیستم!اما یه مسئله ای هست...اول باید بیایم فمنیسم قرن 20 رو از فمنیسم امروزی جدا کنیم...فمنیسم گذشته میگفت ما به زمان ارج و قرب میدهیم ولی پایه ها و بیس رو حفظ میکنیم...مثلا میگفت خانواده باشد اما حق زن و مرد در خانواده یکسان باشد...میگفت نظام روابط ج ن س ی باشد مرد و زن با هم باشند اما برابری ج ن س ی و مثلا به شدت با تجاوز مخالفت میشد...به دستاورد های شایان توجهی هم رسید...اما فمنیسم امروزی اسم فمنیسم را لکه دار کرد...امروزه قدرت در فمنیست هایی است که میگویند همجنسگرایی...چرا؟...چون میگویند زن ها در نفس رابطه ی ج ن س ی مرد و زن ضرر میبینند...میگوید نظام خانوار نباشد چون برای زن دردسر و زحمت بیشتری دارد وجود بچه...میگویند خانواده نباشد تا زن بتواند در جامعه ازاد باشد
من فمنیستم اما فمنیست دهه ی 30 و 40 نه فمنیست امروزی
ایران هم به نظرم ظرفیت پذیرش فمنیسم گذشته رو هنوز داره(گرچه باید کمی مقدمه ایجاد کنیم)اما فمنیسم امروزی را نمیپذیرد <D=
این تعاریف رو از فمنیسم امروز از کجا اوردی؟
من با این مسائل مخالفم و به نظرم این دیگاه "احمقانست"اما فکر نمیکنم فمنیسم امروزی همچین چیزی رو بگه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Dorna :
این تعاریف رو از فمنیسم امروز از کجا اوردی؟
من با این مسائل مخالفم و به نظرم این دیگاه "احمقانست"اما فکر نمیکنم فمنیسم امروزی همچین چیزی رو بگه.
امروزه فمنیسم رو با افراط و همجسنگرایی میشناسن...باز اگه میخوای برو کتاب جنگ علیه خانواده(نوشته ی گاردنر و نشر دفتر مطالعات زنان)رو بخون...بخش فمنیسمش کمکت میکنه

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

من این حرفت رو قبول ندارم که لزومن هر کاری که مرد ها میتونن بکنن زن ها هم میتونن و این که تنها تفاوت در ویژگی های جسمیه
زن و مرد از نظر تفکر و توانایی های جسمی و غیر جسمی کاملن متفاوتن
کارایی هست که مردها نمیتونن بکنن و کارایی هست که زن ها نمیتونن
فمنیسم هم حرف از حقوق برابر میزنه نه از توانایی های برابر

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

در ادامه ی حرف سوگند!(متحد شدیم برعلیهت!!اسپم خالص!! (:|):ما نمیگیم زنان توانایی هاشون برابره...میگیم شما فرصت برابر بدین...شاید تو خیلی از زمینه ها برابر که هیچی برتر هم باشن...اما توی سرمایه گذار(سرمایه گذار شدی رفت!اسپم!)باید به عدالت به ما فرصت بدی...همین X-(

• لایک
امتیازات: dorna

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

بله بله‏!‏
حق با شماست به خصوص که دو نفر هم هستین :D
اما جدی من اون حرف رو در ج به حرف سرکار خانوم شیمی دان‏(‏ :D‏)زدم که گفت جز از لحاظ جسمی از همه نظر برابرن وگر نه من موافق به سرمایه گذاری در همه ی زمینه هام حتازمینه هایی که برتری کلی مرد ها توش ثابت شده چون این برتری یه میانگینه ولی اگه تک تک بخوای بررسی کنی تو همون زمینه ممکنه توانایی 1زن از یه مرد بیشتر باشه؛

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

حرف خانم شیمیدان رو ول کن(نشنیده بگیر سوگند (:|)...الان تو حرف من تناقضی دیدی؟...اگه ندیدی بیشتر دقت کن!(اسپم خالص!)در هر حال من تا ته فمنیسم خالص رو میپیذرم

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : زنان سرپرست خانوار

مشکل اقتصادی یه طرف ولی منشا این مشکل خب دید قریب به اتفاق جامعس که موجودیت و شخصیت زنا رو زیر سوال می بره
خیلی جاها اگه کاری باشه واقعا خیلی سخت کار یه زن راه میفته
و به نظر من این مشکلات با ایجاد سازمان و این حرفا درست نمیشه ضمن این که تو خود این سیستم هم خیلی مشکلا پیش میاد
مهمترین و بهترین راه حل از نظر من عوض شدن دید جامعه و حقوق مساوی به معنای واقعیه نه فقط شعار

Marjan.N

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران

زن باید شاغل باشه که استقلال داشته باشه و خانواده مردسالار نباشه که اونم بدی های خودشو داره
اما من با یه چیز مشکل دارم این که خانومای شاغل بچه هاشونو از چند ماهگی به مهد میسپرن آخه این بچه چطوری باید تربیت بشه چطوری بزرگ بشه باید خانوم شاغل کاملا زندگیشو مدیریت کنه که خانواده سرد و آشفته نباشه و افرادش از هم جدا نشن

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Marjan.N :
زن باید شاغل باشه که استقلال داشته باشه و خانواده مردسالار نباشه که اونم بدی های خودشو داره
اما من با یه چیز مشکل دارم این که خانومای شاغل بچه هاشونو از چند ماهگی به مهد میسپرن آخه این بچه چطوری باید تربیت بشه چطوری بزرگ بشه باید خانوم شاغل کاملا زندگیشو مدیریت کنه که خانواده سرد و آشفته نباشه و افرادش از هم جدا نشن
دقیقا همین دردسر های بچه داری و حتی به دنیا اوردن بچه است که باعث شد فمنیست های افراطی همجنسگرایی رو پیشنهاد کنن به زنان که متاسفانه رواج هم یافت [-(...به نظرم راهش مهد نیست...میتونه مثلا مدتی مرخصی بگیره...حالا چه از درس چه کار...به نظرم مادر داشتن خیلی مهمه برای تربیت بچه :-?

ساقي

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمانشاه

شاغل بودن يا نبودن زنان براشون يه انتخاب محسوب ميشه در حالي براي مرد ها تقريبا اجباره !
وظيفه ي اصليه تربيت با خانم هاست چون موقع افرينششون امكانش بهشون داده شده و ولي خوب اقايون هم بايد به همين ميزان سهم داشته باشن .
دختري رو ميشناسم كه ميشه گفت كاملا تربيت شده ي مامانشه . مثل مامانش فكر مي كنه و رفتار مي كنه ولي با پدرش كاملا غريبه است .
لطفا درس بگيريد به درد ايندتون مي خوره :)
شاغل بودن براي يك خانم مشكلات خاص خودشو داره ولي واقعا كمك بزرگيه به جامعه . هم از نظر نيروي كار و هم از نظر سطح اگاهي عمومي جامعه .
براي روحيه ي خود خانم ها هم خيلي خوبه . تا جايي كه من ديدم مامان هاي شاغل با بچه هاشون به خصوص در دوره ي نوجووني خيلي راحت تر كنار ميان !

SHINE

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
تهران

شاغل بودن زن ها خيلي خوبه بنظرم يه جورايي بهشون حس استقلال ميده و درضمن بيشتر تو جامعه خودشون شرکت مي کنن
بعد تازه براي تربيت هم شايد وقت کم بياره اما چون از لحاظ اجتماعي بيشتر تو جامعه بوده بهتره و بهتر مي تونه تربيت کنه تا کسي که همش تو خونه بوده

paryam

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران

فمنیسم شاخه های متعددی دارد پس وقتی که گفته می شود فمنیسم در ایران در واقع نمی توان گفت منظور تلاش برای دست یابی به چه حقوقی است. اصولا اکثریت زنان یا دخترانی که در ایران خودشان را فمنیست می نامند درک واقعی از این کلمه ندارند. نمونه اش دخترانی که هم ادعای تن- فروشی دارند و هم فمنیستی!( منظورم جلب توجه پسرهاست) که خیلی هم تعدادشون زیاده. در نتیجه نمی شه به قطع گفت فمنیسم در ایران!
بسیار دختران یا زنانی پیدا می شوند که حتی از درون با جنیست خود به علت وضعیت اجتماع مشکل دارند پس مشکل خیلی عمیقه که در شخصیت بسیاری از دختران ریشه دوانده.
در پایان به نظرم هر موجود مونثی باید از حقش دفاع کنه. خیلی مسخره است که اگر یک نفر کیف پول یک زن را در خیابان بزند او داد فریاد می کند و واکنش های شدید نشان می دهد اما در مقابل اگر همین عمل را در مورد حقوق طبیعی یک زن قرار بدهیم او سکوت می کند.
از پایه ویرانه!

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

به نظر من فمنيسم هم زياد خوب نيس، ينى زياده رويه، زن و مرد كاملا برابرن ولى اكثر فمنيستا اصن مردا رو آدم حساب نمىكنن
يا تو ايران، بعضيا هستن شديدا بىبندوبار از نوع ناجورش ميگن چون ما فمنيستيم چون نفهميدن فمنيسم ميگه ارزش خودتو حفظ كن نه كه واسه مردا خودتو بازيچه كنى!

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

این که فمنیسم چی میگه با این که فمنیست ها اونم از نوع ایرانیش چی میگن دو چیز جداست
در واقع خود فمنیسم همچین مفهومی رو که مرد ها آدم نیستن بیان نمیکنه اما تو ایران اسم فمنیسنم بازیچه ست تقریبن
یه سری آدم حالا نه صرفن عام؛خواص حتا؛با یه سری عقاید استقلال طلبانه ی افراطی اسم خودشون رو فمنیست گذاشتن و دقیقن بعدش این مشکل پیش میاد که افراد جامعه چون مکاتب رو بیشتر رو حساب چیزی که تو جامعه ازش میبینن میشناسن میان میگن که ما خواستار حقوق برابریم و خلاصه همه ی حرفای اصلی فمنسیم رو میزنن بعد تهش میگن البته ما با فمنیسم مخالفیم‏!‏

Masih-j

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
اصفهان

به نقل از fa.z :
به نظر من فمنيسم هم زياد خوب نيس، ينى زياده رويه، زن و مرد كاملا برابرن ولى اكثر فمنيستا اصن مردا رو آدم حساب نمىكنن
بحثش الان توی تاپیک بود دیگه ... فمینیسم اینو نمی گه ... فمینیسم می گه شرایط حقوقی برابر برای زن و مرد ... که در ایران تبدیل به نوعی مرد ستیزی شده ..
وجود تفاوت ( حالا از هر نظر ) بین دو جنس دلیلی برای مساوی نبودن حقوقشون نیست ... این مسئله تفاوت و توانایی ها را می شه در نژاد های مختلف ، قومیت های مختلف و ... هم بررسی کرد ... ولی برای مثال اگر ضریب هوشی میانگین ( یا حالا هر چیز دیگه ) یک نژاد از نژاد دیگری بالا تر باشه دلیل نمی شه ما بین اون دو نژاد تفاوت و تبعیض خقوقی قائل بشیم ... که چنین چیزی بین دو جنس مختلف هم صدق می کنه ... همه انسان هستند و باید شرایط حقوقی برای همه مساوی باشه

بالا